Özetleyecek olursak :
bir kaç gün önce açtığım ilk loan testimden başarıyla geçmiş bitcoin kredi sistemi.
izlenimlerimi de aktarayım kafanızda soru işareti kalmasın.
sisteme ilk kayıt olduğunuzda öncelikle kredi notunuzu arttırmanız gerekiyor. bunun için kimlik ve adres bilgilerinizi onaylatmanız şart. eğer kredi puanınız d'den c'ye dönüşürse loan açabiliyorsunuz.
kimlik ve adres onayı için sahip olduğunuz pasaport, nüfuz cüzdanı ya da sürücü belgesini tarayıp yüklemeniz yeterli 2 iş günü içerisinde onay geliyor genelde. bazı durumlarda full face imaj isteniyor bu ön yüzünü gönderdiğiniz nüfus cüzdanı, pasaport ya da sürücü belgenizi yüzünüze yakın tutarak çektirdiğiniz bir fotoğraf ile sağlanıyor.
aynı şekilde adres bilgilerinizi gösterir bir faturayı da sisteme yükleyerek kredi puanınızı yükseltebiliyorsunuz bunun için de yakın zamanlı bir adsl faturasını kullanabilirsiniz.
kredi puanınızı yükselttiniz şimdi gelelim ilk loan'ınızı açmaya. hemen girip 10 btc'lik bir kredi talep ederseniz muhtemelen kimse destek olmayacaktır çünkü hiç bir kapanmış krediniz yokken insanlar size destek olmak istemez. size tavsiyem ufak bir mebla ile ilk loan talebinizi oluşturun örneğin 0.5 btc ve altı.
oluşturduğunuz kredi talebi %70 oranında destek aldığınıda aktifleştirilebilir hale geliyor. yani henüz %70'den daha düşük bir oranda destek alınmış ise o loan'ı sadece iptal edebiliyorsunuz kapatıp hesabınıza yansıtamıyorsunuz.
loan 'u active ettiğinizde hesabınıza tamamı yansımıyor bir miktar fee kesiliyor. örneğin ben 0.4 açmıştım active edince hesabıma 0.38 gibi bir rakam geçti.
loan active edildiğinde ödeme sözünüz üzerine takvime bir ödeme noktası ekleniyor ne zaman ödeme yapacağınızı oradan takip edebiliyorsunuz. ayrıca active işlemi tamamlanır tamamlanmaz kredi puanınız düşüyor örneğin kredi puanınız c- ise otomatik olarak d- oluyor ödemenizi yapana kadar da öyle kalıyor.
sistem o kadar mükemmel tasarlanmış ki, sizin takibe aldığınız kişilerin kimlere destek olduğunu görüp siz de o kişilere destek olabiliyorsunuz böylece kime güvenim kime güvenemeyeceğinizi düşünmenize gerek kalmıyor çünkü içeride cidden bu işten para kazanan adamlar var ve yaş tahtaya basmıyorlar.
sistem tamamen güven üzerine oturtulmuş. siz ne kadar borcunuza sadık olursanız o kadar güven kazanıyorsunuz dolaylı olarak da o kadar fazla destek toplayabiliyorsunuz.
bir diğer tespitim loan'ın destek alma süreci. ilk gün çok fazla gelen olmuyor ancak yüzdesel olarak tamamlanma oranınız arttığında destek yağmur gibi yağmaya başlıyor. bunun nedeni de muhtemelen tren kaçmadan bineyim hem az bekler hem de fırsatı kaçırmam demeleri ınvestorlerin.
ben de bugün yirmiye yakın ınvest işlemi gerçekleştirdim bu ayrıca size bir artı puan olarak dönüyor çünkü ınvest ettiğiniz her kullanıcı size puan veriyor genelde teşekkür babında 10 puan alıyorsunuz sistemde negatif puan haliyle güven sarsıcı bir durum.
ayrıca sitede güvensiz adamlar da var zaten profiline bakınca hemen anlıyorsunuz bu adamları hem kredi puanları çok düşük oluyor hem de profili altında onlarca negatif yorum var. aman diyeyim bunlara dikkat edin.
Son olarak
Refli üye olmak isteyenler için :
https://btcjam.com/?r=b1345dc1-3dac-45ac-82e1-9eb56f794721&utm_source=referral_url&utm_campaign=user_referral