|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
December 08, 2014, 02:03:09 AM |
|
biz başka bardak yoksa bunla iciyoz yaw nesi iyi
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
December 08, 2014, 02:07:47 AM |
|
ingilizce marketplace'de konu mu açsak ne, elimde sınırsız sayıda özel viski bardağı var. bunlar 25$'dan satıyor ben sadece 20$ karşılığı btc'den. çoklu alımlarda indirim de var, dünya çapında gönderim falan diye. acaba alan olur mu "gül desenli bardaklarımız mevcuttur"
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
needmoney
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
|
|
December 08, 2014, 08:28:15 AM |
|
Süper taktik valla
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
December 08, 2014, 10:08:42 AM |
|
Bu sabahın neşesi oldu bu başlık
|
|
|
|
xsentus
Legendary
Activity: 1301
📌 peerguess.com 📌
|
|
December 08, 2014, 10:55:43 AM |
|
|
|
|
|
Lebraam
|
|
December 08, 2014, 04:36:31 PM |
|
Ben de kulplusunu tasarladım bunun, almak isteyen varsa mesaj atsın
|
|
|
|
hunterwolf (OP)
Legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
|
|
December 08, 2014, 06:22:21 PM |
|
Valla biz de açalım bir site. Alalım şu bardaktan bir kaç düzine: referans olarak da o siteyi gösterip, 50$'dan satalım tanesini. Gider mi gider Değişik fırsatlar bulmanız lazım. Yoksa burda uğraşıp durursunuz, o siteye girdim 1000 satoshi, bu diceden geldi 1000 satoshi diye
|
|
|
|
asuspc
|
|
December 19, 2014, 07:15:06 PM |
|
Valla biz de açalım bir site. Alalım şu bardaktan bir kaç düzine: referans olarak da o siteyi gösterip, 50$'dan satalım tanesini. Gider mi gider Değişik fırsatlar bulmanız lazım. Yoksa burda uğraşıp durursunuz, o siteye girdim 1000 satoshi, bu diceden geldi 1000 satoshi diye şu bardak mükemmel
|
|
|
|
asuspc
|
|
December 19, 2014, 07:30:23 PM |
|
Yıkaması zor olur bunu aynen yıkaması zor 2 kere kullandıktan sonra çöpe atmak daha iyisi
|
|
|
|
testerman
|
|
December 21, 2014, 05:03:59 PM |
|
Valla biz de açalım bir site. Alalım şu bardaktan bir kaç düzine: referans olarak da o siteyi gösterip, 50$'dan satalım tanesini. Gider mi gider Değişik fırsatlar bulmanız lazım. Yoksa burda uğraşıp durursunuz, o siteye girdim 1000 satoshi, bu diceden geldi 1000 satoshi diye şu bardak mükemmel yahu bu bardakta alkol harici bir sivi icmek imkansiz, zira tek kullanimlik olur, bununla mesala salep ictiniginizi dusunun, bulasik makinasi bile temizlemez
|
|
|
|
asuspc
|
|
December 29, 2014, 06:30:23 AM |
|
Valla biz de açalım bir site. Alalım şu bardaktan bir kaç düzine: referans olarak da o siteyi gösterip, 50$'dan satalım tanesini. Gider mi gider Değişik fırsatlar bulmanız lazım. Yoksa burda uğraşıp durursunuz, o siteye girdim 1000 satoshi, bu diceden geldi 1000 satoshi diye şu bardak mükemmel yahu bu bardakta alkol harici bir sivi icmek imkansiz, zira tek kullanimlik olur, bununla mesala salep ictiniginizi dusunun, bulasik makinasi bile temizlemez aynen salep içinde kala kala heykel şeklini alır
|
|
|
|
|