Bitcoin Forum
September 24, 2018, 03:07:11 AM *
News: ♦♦ New info! Bitcoin Core users absolutely must upgrade to previously-announced 0.16.3 [Torrent]. All Bitcoin users should temporarily trust confirmations slightly less. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 »  All
  Print  
Author Topic: [PPS multipool] NiceHash.com pool - higher profits than direct mining BTC!  (Read 76747 times)
alh
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1011


View Profile
May 21, 2015, 04:58:20 PM
 #321

Just because I am curious, what's driving the rental price up these days on Westhash? Any insights to offer?
1537758431
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537758431

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537758431
Reply with quote  #2

1537758431
Report to moderator
Make a difference with your Ether.
Donate Ether for the greater good.
SPRING.WETRUST.IO
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1537758431
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537758431

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537758431
Reply with quote  #2

1537758431
Report to moderator
1537758431
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537758431

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537758431
Reply with quote  #2

1537758431
Report to moderator
1537758431
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537758431

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537758431
Reply with quote  #2

1537758431
Report to moderator
Digitalmocking
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100



View Profile
May 21, 2015, 06:15:39 PM
 #322

Any idea what's going on here?  For the last 30 minutes, I'm showing 0.0000 BTC/TH/Day pay rate while the site is showing 0.0110/BTC/TH/Day



All my boxes are still showing as mining and handing in shares.
nicehash
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 852
Merit: 1002


NiceHash.com


View Profile WWW
May 21, 2015, 06:49:16 PM
 #323

Any idea what's going on here?  For the last 30 minutes, I'm showing 0.0000 BTC/TH/Day pay rate while the site is showing 0.0110/BTC/TH/Day

All my boxes are still showing as mining and handing in shares.

Please send us direct link of your miner stats to support@nicehash.com, we need to know your mining btc address to look into it.

Rockett0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
May 21, 2015, 07:32:07 PM
 #324

I had the same thing happen today.

Also getting a huge number of rejected shares, sometimes 1 worker show up in the stats, sometimes 2 workers.

I just re-flashed my S5's to stock and pointed them to another pool.

For all I know it was only the stats messed up, but I don't want to wait 24 hours to find out.
NiceHashSupport
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 500



View Profile WWW
May 21, 2015, 07:45:11 PM
 #325

I had the same thing happen today.

Also getting a huge number of rejected shares, sometimes 1 worker show up in the stats, sometimes 2 workers.

I just re-flashed my S5's to stock and pointed them to another pool.

For all I know it was only the stats messed up, but I don't want to wait 24 hours to find out.

It was only a glitch in stats, nothing more. Fixed now.

NiceHash.com - Largest Crypto-Mining Marketplace
nicehash
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 852
Merit: 1002


NiceHash.com


View Profile WWW
May 21, 2015, 08:40:01 PM
 #326

IMPORTANT notice for sellers (miners): we're switching to new DNS structure for stratum servers

Hello,

To make our service even more scalable as well as future proof for new algorithms and fluctuating hashing power among different algorithms, we've prepared new DNS naming for our stratum servers.

Please note that there will be no hard switch to the new naming structure, we are using a soft grace period in which old and new naming coexists, and both, old and new stratum addresses works.

Nevertheless, we are asking you to make the following changes to your miner's configurations as soon as possible. The new DNS naming is already active and can be already used. Here are two major changes:

1) westhash.com is being renamed to usa.nicehash.com. This is ONLY true for stratum server addresses, WestHash web interface will still be available at https://www.westhash.com. However, we'll be merging both markets (and later adding also an Asian market) into single web interface in the future updates (of course, still with geographically separated physical locations of servers).

2) Each algorithm is having it's own unique stratum mining DNS address.

---
Here is a list for EU location servers (aka NiceHash):

Code:
scrypt.eu.nicehash.com
sha256.eu.nicehash.com
scryptnf.eu.nicehash.com
x11.eu.nicehash.com
x13.eu.nicehash.com
keccak.eu.nicehash.com
x15.eu.nicehash.com
nist5.eu.nicehash.com
neoscrypt.eu.nicehash.com
lyra2re.eu.nicehash.com
whirlpoolx.eu.nicehash.com
qubit.eu.nicehash.com
quark.eu.nicehash.com

And here is a list for USA location servers (aka WestHash):

Code:
scrypt.usa.nicehash.com
sha256.usa.nicehash.com
scryptnf.usa.nicehash.com
x11.usa.nicehash.com
x13.usa.nicehash.com
keccak.usa.nicehash.com
x15.usa.nicehash.com
nist5.usa.nicehash.com
neoscrypt.usa.nicehash.com
lyra2re.usa.nicehash.com
whirlpoolx.usa.nicehash.com
qubit.usa.nicehash.com
quark.usa.nicehash.com

Note that there is no more "stratum" string, the name of the algorithm implies this. Therefore you have to replace the string "stratum" with "[algorithm].eu" or "[algorithm].usa".

Essentially you have to delete the string "stratum" and then copy-paste "sha256.eu", "scrypt.eu", "x11.eu", "x13.eu", etc. or for USA location (aka WestHash) "sha256.usa", "scrypt.usa", "x11.usa", "x13.usa", etc.

For example, replace:

Code:
stratum.nicehash.com:3333
stratum.nicehash.com:3334
stratum.nicehash.com:3336
stratum.nicehash.com:3337
... etc.

with

Code:
scrypt.eu.nicehash.com:3333
sha256.eu.nicehash.com:3334
x11.eu.nicehash.com:3336
x13.eu.nicehash.com:3337
... etc.

And for USA (aka WestHash) location, replace:

Code:
stratum.westhash.com:3333
stratum.westhash.com:3334
stratum.westhash.com:3336
stratum.westhash.com:3337
... etc.

with

Code:
scrypt.usa.nicehash.com:3333
sha256.usa.nicehash.com:3334
x11.usa.nicehash.com:3336
x13.usa.nicehash.com:3337
... etc.

We HIGHLY RECOMMEND you to use the copy-paste (Ctrl+C, Ctrl+V) function for replacing individual strings instead of typing it manually to avoid typing mistakes - keep in mind that incorrectly typed address will result into dead/inactive pool connection.

And we kindly ask you to make these changes until June 15th, 2015. After this date the old naming of stratum servers will be deprecated.

Thank you for using our service and hopefully these changes won't cause you too many troubles. If you have any additional questions or troubles with making the required changes, please let us know to support@nicehash.com.

Thank you for using our service!


--
Kind regards,
NiceHash.com

jeffy1021
Member
**
Offline Offline

Activity: 65
Merit: 10


View Profile
May 21, 2015, 09:24:28 PM
 #327

Just because I am curious, what's driving the rental price up these days on Westhash? Any insights to offer?

I'd also like to know =)
Digitalmocking
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100



View Profile
May 26, 2015, 02:10:06 AM
 #328

Hey guys, xposting this from the Antminer S5 thread:

6 Antminer S5s all running slow on nicehash/westhash and randomly locking up about one a week, sp20s run full speed... any ideas?

I'm running the updated firmware with extranonce enabled from Smit1237, but all 6 of my s5 miners run between 950 and 1050gh/s vs running near 1200gh/s when running on kano.is or a couple of other pools.  I've had 4 lockups in the last 5 weeks as well, box is just offline.  Cycling power fixes the offline issue.

4 of them are powered via an IBM 2880W PSU with j4bberwock's breakout board, the other two are powered by an EVGA 1300, so power shouldn't be an issue.  There's plenty of overhead on the 2880 and some overhead on the EVGA.

Any ideas on how to get them to run at proper speeds on westhash.com?  Should I just move them over to another pool and no longer worry about it?
nicehash
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 852
Merit: 1002


NiceHash.com


View Profile WWW
May 26, 2015, 06:19:00 AM
 #329

Hey guys, xposting this from the Antminer S5 thread:

6 Antminer S5s all running slow on nicehash/westhash and randomly locking up about one a week, sp20s run full speed... any ideas?

I'm running the updated firmware with extranonce enabled from Smit1237, but all 6 of my s5 miners run between 950 and 1050gh/s vs running near 1200gh/s when running on kano.is or a couple of other pools.  I've had 4 lockups in the last 5 weeks as well, box is just offline.  Cycling power fixes the offline issue.

4 of them are powered via an IBM 2880W PSU with j4bberwock's breakout board, the other two are powered by an EVGA 1300, so power shouldn't be an issue.  There's plenty of overhead on the 2880 and some overhead on the EVGA.

Any ideas on how to get them to run at proper speeds on westhash.com?  Should I just move them over to another pool and no longer worry about it?

Are you running at default speeds or are you overclocking? This might also be an networking issue, please try connecting to EU stratum server for test:

stratum+tcp://sha256.eu.nicehash.com:3334#xnsub

Digitalmocking
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100



View Profile
May 26, 2015, 08:13:11 AM
 #330

Hey guys, xposting this from the Antminer S5 thread:

6 Antminer S5s all running slow on nicehash/westhash and randomly locking up about one a week, sp20s run full speed... any ideas?

I'm running the updated firmware with extranonce enabled from Smit1237, but all 6 of my s5 miners run between 950 and 1050gh/s vs running near 1200gh/s when running on kano.is or a couple of other pools.  I've had 4 lockups in the last 5 weeks as well, box is just offline.  Cycling power fixes the offline issue.

4 of them are powered via an IBM 2880W PSU with j4bberwock's breakout board, the other two are powered by an EVGA 1300, so power shouldn't be an issue.  There's plenty of overhead on the 2880 and some overhead on the EVGA.

Any ideas on how to get them to run at proper speeds on westhash.com?  Should I just move them over to another pool and no longer worry about it?

Are you running at default speeds or are you overclocking? This might also be an networking issue, please try connecting to EU stratum server for test:

stratum+tcp://sha256.eu.nicehash.com:3334#xnsub

Everything is default, I can try .eu, but since I'm on the west coast of the US, I'm going to get some wicked latency.

I don't really mind the slightly lower speeds(granted, I'd prefer to not have them), but the lockups are what's bothering me.
jonnybravo0311
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1344
Merit: 1015


Mine at Jonny's Pool


View Profile WWW
May 26, 2015, 01:47:05 PM
 #331

Hey guys, xposting this from the Antminer S5 thread:

6 Antminer S5s all running slow on nicehash/westhash and randomly locking up about one a week, sp20s run full speed... any ideas?

I'm running the updated firmware with extranonce enabled from Smit1237, but all 6 of my s5 miners run between 950 and 1050gh/s vs running near 1200gh/s when running on kano.is or a couple of other pools.  I've had 4 lockups in the last 5 weeks as well, box is just offline.  Cycling power fixes the offline issue.

4 of them are powered via an IBM 2880W PSU with j4bberwock's breakout board, the other two are powered by an EVGA 1300, so power shouldn't be an issue.  There's plenty of overhead on the 2880 and some overhead on the EVGA.

Any ideas on how to get them to run at proper speeds on westhash.com?  Should I just move them over to another pool and no longer worry about it?

Are you running at default speeds or are you overclocking? This might also be an networking issue, please try connecting to EU stratum server for test:

stratum+tcp://sha256.eu.nicehash.com:3334#xnsub

Everything is default, I can try .eu, but since I'm on the west coast of the US, I'm going to get some wicked latency.

I don't really mind the slightly lower speeds(granted, I'd prefer to not have them), but the lockups are what's bothering me.
I'm beginning to wonder if it's something to do with the xnonce patch and the Ants.  My S3s, while they for the most part get the expected hash rate, are constantly rebooting ever since I implemented the patched cgminer.  One of them now will not hash at default clock (218.75) and I had to down clock to 212 (translates to hashing at 425GH/s instead of 440GH/s).

Jonny's Pool - Mine with us and help us grow!  Support a pool that supports Bitcoin, not a hardware manufacturer's pockets!  No SPV cheats.  No empty blocks.
habibsahib
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
May 26, 2015, 03:31:50 PM
 #332

please can you tell how much btc
I can earn per day with gridseed 8ghs btc and 400mhs scrypt miner? please guide. thanks in advance
larry12
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 220
Merit: 100


View Profile
May 26, 2015, 03:43:06 PM
 #333

8 GH/s ? dude are u kidding me ?  Grin Grin

ps : just use some btc calculator.....
https://bitcoinwisdom.com/bitcoin/difficulty

8gh/s = 0.002473BTC/month or about 0.5904$


#Bitcoin The future is here.
nicehash
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 852
Merit: 1002


NiceHash.com


View Profile WWW
June 02, 2015, 11:37:01 PM
 #334

We've just recently updated our stratum servers code which improves mining performance for Antminer S5 and similar miners. You should get close to 0% rejects and optimal speed (the same as on other optimal configured pools).

Digitalmocking
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100



View Profile
June 03, 2015, 05:57:28 AM
 #335

We've just recently updated our stratum servers code which improves mining performance for Antminer S5 and similar miners. You should get close to 0% rejects and optimal speed (the same as on other optimal configured pools).

Do you think this will fix the issue with the S5 locking up from time to time?
NiceHashSupport
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 500



View Profile WWW
June 03, 2015, 07:41:56 AM
 #336

We've just recently updated our stratum servers code which improves mining performance for Antminer S5 and similar miners. You should get close to 0% rejects and optimal speed (the same as on other optimal configured pools).

Do you think this will fix the issue with the S5 locking up from time to time?

We do not know why S5 has this problem, but if it is due to fast job switching, this should be resolved now too. Basically, if your S5 had problems only on NH/WH and all other SHA256 mining pools worked fine for you, then NH/WH will work fine for you from now on too.

NiceHash.com - Largest Crypto-Mining Marketplace
Digitalmocking
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100



View Profile
June 03, 2015, 07:50:13 AM
 #337

We've just recently updated our stratum servers code which improves mining performance for Antminer S5 and similar miners. You should get close to 0% rejects and optimal speed (the same as on other optimal configured pools).

Do you think this will fix the issue with the S5 locking up from time to time?

We do not know why S5 has this problem, but if it is due to fast job switching, this should be resolved now too. Basically, if your S5 had problems only on NH/WH and all other SHA256 mining pools worked fine for you, then NH/WH will work fine for you from now on too.

That's been my experience, I have an s4+ and 6 s5s and I would get random lockups only on nicehash.

All 7 have been running for a while on btcguild since I switched them off of Nicehash without issue.

I'll put them on again this weekend and do a 3 day trial and let you know how it goes.
jeffy1021
Member
**
Offline Offline

Activity: 65
Merit: 10


View Profile
June 11, 2015, 10:24:57 PM
 #338

Website is down but stratum servers are still running?
Digitalmocking
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100



View Profile
June 11, 2015, 10:45:26 PM
 #339

Website is down but stratum servers are still running?

They had a maintenance notice up a few hours ago, but its just been down for a bit.
Digitalmocking
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100



View Profile
June 12, 2015, 03:20:24 AM
 #340

Oh, Nicehash, whatever you guys changed recently took care of the stability issues with the S5 and S4+ systems.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!