cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
December 14, 2014, 02:57:12 PM |
|
0.0655 BTC
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
December 14, 2014, 02:59:38 PM |
|
0.07 BTCBen bu hesabı alırım
|
|
|
|
cakir
Legendary
|
|
December 14, 2014, 03:38:28 PM |
|
0.0701 btc
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
kralkral
|
|
December 14, 2014, 03:41:57 PM |
|
0.075 btc
|
|
|
|
cakir
Legendary
|
|
December 14, 2014, 04:53:47 PM |
|
0.0751 hatırlatma; şu anda bir member hesabım 0.075 btc'lik bir imza kampanyasına dahil. full member olmasına daha çook var hatta eğer imza kampanyalarına zamanında yetişebilirseniz ve ingilizce biliyorsanız bir kaç hesapla aylık 0.5 btc bile kazanabilirsiniz bu işten. şu anki imza kampanyamla beraber 0.3 btc kazanma şansım var aylık mesela. eğer bu hesap 0.15'in altında giderse yazık olur.
|
|
|
|
| |
|
|
|
RoooooR (OP)
Legendary
Activity: 1008
GigTricks.io | A CRYPTO ECOSYSTEM FOR ON-DEMAND EC
|
|
December 14, 2014, 05:07:12 PM |
|
0.0751 hatırlatma; şu anda bir member hesabım 0.075 btc'lik bir imza kampanyasına dahil. full member olmasına daha çook var hatta eğer imza kampanyalarına zamanında yetişebilirseniz ve ingilizce biliyorsanız bir kaç hesapla aylık 0.5 btc bile kazanabilirsiniz bu işten. şu anki imza kampanyamla beraber 0.3 btc kazanma şansım var aylık mesela. eğer bu hesap 0.15'in altında giderse yazık olur. Teşekkürler hatırlatma için. Aslında hesabı paraya ihtiyacı olan forumdan bildiğim birine verecektim ama öyle birini bilmiyorum. Ben de 1 satoshiden arttırmaya koydum.
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
December 14, 2014, 05:25:04 PM |
|
0.076 Hemen al seçeneği mevcut mudur, açık arttırmaya girmeden almak için?
|
|
|
|
kralkral
|
|
December 14, 2014, 08:39:59 PM |
|
0.1 btc
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
|
|
December 14, 2014, 08:55:03 PM |
|
süre dolmuş zaten. pardon son tekliften 6 saat sonraymış
|
|
|
|
asuspc
|
|
December 14, 2014, 09:00:10 PM |
|
0.12BTC
|
|
|
|
EFS
Staff
Legendary
Activity: 3906
Merit: 2189
Crypto Swap Exchange
|
|
December 14, 2014, 11:54:05 PM |
|
0.121BTC
|
|
|
|
nesso
|
|
December 15, 2014, 12:28:38 AM |
|
0,122
|
|
|
|
RoooooR (OP)
Legendary
Activity: 1008
GigTricks.io | A CRYPTO ECOSYSTEM FOR ON-DEMAND EC
|
|
December 15, 2014, 12:30:51 AM |
|
Belirtmeyi unutmusum, hesapta toplam 2btc civari ticaretlerden gelen trust var. Yani milleti scam etcekseniz uygun hesap Bir de 500k doge giveaway yapmıştım https://bitcointalk.org/index.php?topic=373746.0Sabaha satilir, alana hayirli olsun.
|
|
|
|
nesso
|
|
December 16, 2014, 12:48:44 PM |
|
Açık artırmayı ben kazandım sanırım. Özel mesaja cevap verildi.
|
|
|
|
EFS
Staff
Legendary
Activity: 3906
Merit: 2189
Crypto Swap Exchange
|
|
December 16, 2014, 01:49:51 PM |
|
Nesso ile RoooooR arasındaki takasa ben aracılık ediyorum.
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
December 16, 2014, 02:08:19 PM |
|
Takas düşünüyor musunuz? diye espri yapacaktım geç kaldım sanırım. Hayırlı olsun
|
|
|
|
|