techman (OP)
Legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
|
|
December 18, 2014, 02:54:52 PM Last edit: December 26, 2014, 03:20:45 PM by techman |
|
Ocak 2015'de yapmayı planladığımız bitcoin etkinliği iptal edilmiştir.
|
|
|
|
emrebey
|
|
December 18, 2014, 03:58:41 PM |
|
super.
yaptirdim kaydi.
|
|
|
|
EFS
Moderator
Legendary
Activity: 3906
Merit: 2198
Crypto Swap Exchange
|
|
December 18, 2014, 04:50:39 PM |
|
Tarihi ters geldi bana. Size iyi sohbetler.
|
|
|
|
canary
|
|
December 18, 2014, 05:59:16 PM |
|
Kaydımı yaptırdım ve Facebook'ta da ilgili arkadaşlarımla paylaştım. Görüşmek üzere
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
December 18, 2014, 08:15:26 PM |
|
İstanbul'da yaşamıyoruz, bize de tişört gönderin
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
mbzulfikar
Newbie
Activity: 4
Merit: 0
|
|
December 18, 2014, 11:27:43 PM |
|
geliyorum..
|
|
|
|
techman (OP)
Legendary
|
|
December 19, 2014, 03:34:32 PM |
|
1 gün içerisinde 57 kişi Eventbrite üzerinden kayıt yaptırdı.
|
|
|
|
bitkoyun
|
|
December 19, 2014, 04:18:00 PM |
|
Bu kadar kişiye pizza mı dayanır
|
|
|
|
aliser
|
|
December 19, 2014, 04:19:57 PM |
|
Şu aktiviteler Ankara'da da yapılsa da katılsak, hep istanbul hep İstanbul ha deyince de atlayıp gelemiyoruz ki İstanbul'a içimiz gidiyor o kadar adam toplanınca.
|
|
|
|
ozanxD
Newbie
Activity: 2
|
|
December 19, 2014, 05:05:09 PM |
|
ya bu şeyler internet ortamında yapılamıyor mu. yada çeşitli konuşma platformlarında felan.. böylece herkes katılır. Diğer illerd eoturanlara haksızlık olmuyor mu.
|
|
|
|
testerman
|
|
December 19, 2014, 05:51:09 PM |
|
yakin zamanda izmirde de boyle bir organizasyon bekliyoruz
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
December 19, 2014, 06:16:02 PM |
|
|
|
|
|
techman (OP)
Legendary
|
|
December 19, 2014, 06:36:53 PM |
|
ya bu şeyler internet ortamında yapılamıyor mu. yada çeşitli konuşma platformlarında felan.. böylece herkes katılır. Diğer illerd eoturanlara haksızlık olmuyor mu.
Merhaba, elbette ilerleyen zamanlarda başka illerde bu toplantılar yapılabilir. Etkinliğin tamamını kaydedip Youtube hesabımızda paylaşacağız. Bitcointalk başta olmak üzere zaten devamlı bir bilgi paylaşımı var, bu tarz etkinlikler ile insanlar yüz yüze fikir alışverişi yapabiliyor ve en önemlisi forumlarda konuştuğu kişilerle gerçek hayatta tanışma fırsatı buluyor. Bitcoin teknolojisini hep duyan fakat öğrenmeye fırsat bulamamış çok sayıda kişiden mail aldım, etkinliğe gelmek istediklerini ve kafalarındaki soru işaretlerini kaldırmak ve Bitcoin teknolojisi ile tanışmak istiyorlar. Bu kişilere Google Hangouts var diyemeyiz.
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
December 19, 2014, 06:44:09 PM |
|
Merhaba, elbette ilerleyen zamanlarda başka illerde bu toplantılar yapılabilir. Etkinliğin tamamını kaydedip Youtube hesabımızda paylaşacağız. Bitcointalk başta olmak üzere zaten devamlı bir bilgi paylaşımı var, bu tarz etkinlikler ile insanlar yüz yüze fikir alışverişi yapabiliyor ve en önemlisi forumlarda konuştuğu kişilerle gerçek hayatta tanışma fırsatı buluyor. Bitcoin teknolojisini hep duyan fakat öğrenmeye fırsat bulamamış çok sayıda kişiden mail aldım, etkinliğe gelmek istediklerini ve kafalarındaki soru işaretlerini kaldırmak ve Bitcoin teknolojisi ile tanışmak istiyorlar. Bu kişilere Google Hangouts var diyemeyiz. Siz etkinligi online olarakta acinda isteyen gelir isteyen gelemeyen baska sehirde/ulkede yasayanda fikirlerini beyan eder yada sorularini sorar. Hangout'u sanirim siz basit bir kamerali chat sistemleri ile karistirdiniz, skype falan gibi. Sizin adiniza uzuldum. Steve Jobs, Bill Gates gibi kisiler uluslar arasi toplantilara hangouts ile katilabiliyorken sizin bu bakis acinizi anlayamadim.
|
|
|
|
techman (OP)
Legendary
|
|
December 19, 2014, 06:58:55 PM |
|
Teknik imkanlar (internet hızı) izin verirse elbette yapılabilir.
|
|
|
|
bitkoyun
|
|
December 19, 2014, 08:03:17 PM |
|
Charlie Shrem de bitcoin konferansına gidememişti..
|
|
|
|
aliser
|
|
December 20, 2014, 07:17:44 AM |
|
Deep'e katılıyorum artık hemen herkesin telefonunda 3g var Kişisel Erişim noktası olarak telefonu atayıp aktivite paylaşılabilir gelemeyenler de katılır böylece. Bir düşünün derim.
|
|
|
|
techman (OP)
Legendary
|
|
December 20, 2014, 09:48:33 PM |
|
Deep'e katılıyorum artık hemen herkesin telefonunda 3g var Kişisel Erişim noktası olarak telefonu atayıp aktivite paylaşılabilir gelemeyenler de katılır böylece. Bir düşünün derim.
İnternet sorununu bir şekilde çözüp özellikle sunum yapılacağı sırada canlı yayın elbette yapılabilir. Gelen soruları ise Twitter üzerinden belirlediğimiz bir hashtag ile alırsak daha iyi olur düşüncesindeyim. Hem buradan soruları yanıtlamış oluruz hemde gelen ziyaretçiler fotoğraf ve düşüncelerini tek bir yerden paylaşmış olur. Twitter kullanmayan kişilerin sorularını elbette Google Hangouts ya da başka bir yöntemle cevaplamaya çalışıp etkinliğe dahil olmalarını sağlarız.
|
|
|
|
testerman
|
|
December 21, 2014, 01:44:43 PM |
|
Twitchden canli yayin yapabilirsiniz, uzaktaki kullanicilar da chat yoluyla katilabilir programa. http://www.twitch.tv/
|
|
|
|
erfer
Newbie
Activity: 10
|
|
December 21, 2014, 10:15:42 PM |
|
Şu aktiviteler Ankara'da da yapılsa da katılsak, hep istanbul hep İstanbul ha deyince de atlayıp gelemiyoruz ki İstanbul'a içimiz gidiyor o kadar adam toplanınca.
merhaba. sizinle tanışmak isterim. bende ankaradayım
|
|
|
|
|