|
jackjoker
Newbie
Activity: 25
Merit: 0
|
|
December 28, 2014, 06:27:00 PM |
|
BTC mining bildiğiniz bir alan mı ? Yoksa yeni yeni mi başlayacaksınız ?
|
|
|
|
sonerbo (OP)
|
|
December 28, 2014, 06:29:11 PM |
|
BTC mining bildiğiniz bir alan mı ? Yoksa yeni yeni mi başlayacaksınız ? Bi tane S2 im var. Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğim
|
|
|
|
mindrust
Legendary
Activity: 3430
Merit: 2539
|
|
December 28, 2014, 06:37:51 PM |
|
Beleş elektrik kullanma imkanın varsa gir derim. Beleş elektrik kullanamıyorsan batıp gidersin aletlerin parasını bile çıkaramazsın.
|
| CHIPS.GG | | | ▄▄███████▄▄ ▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄ ▄███▀░▄░▀▀▀▀▀░▄░▀███▄ ▄███░▄▀░░░░░░░░░▀▄░███▄ ▄███░▄░░░▄█████▄░░░▄░███▄ ███░▄▀░░░███████░░░▀▄░███ ███░█░░░▀▀▀▀▀░░░▀░░░█░███ ███░▀▄░▄▀░▄██▄▄░▀▄░▄▀░███ ▀███░▀░▀▄██▀░▀██▄▀░▀░███▀ ▀███░▀▄░░░░░░░░░▄▀░███▀ ▀███▄░▀░▄▄▄▄▄░▀░▄███▀ ▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀ █████████████████████████ | | ▄▄███████▄▄ ▄███████████████▄ ▄█▀▀▀▄█████████▄▀▀▀█▄ ▄██████▀▄█▄▄▄█▄▀██████▄ ▄████████▄█████▄████████▄ ████████▄███████▄████████ ███████▄█████████▄███████ ███▄▄▀▀█▀▀█████▀▀█▀▀▄▄███ ▀█████████▀▀██▀█████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀███████████████████▀ ▀████▄▄███▄▄████▀ ████████████████████████ | | 3000+ UNIQUE GAMES | | | 12+ CURRENCIES ACCEPTED | | | VIP REWARD PROGRAM | | ◥ | Play Now |
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
December 28, 2014, 06:58:12 PM |
|
Ukrayna'da olmak vardı
|
|
|
|
testerman
|
|
December 28, 2014, 07:08:31 PM |
|
bu bitmain.tech sitesi de, elindekileriyle vurdu vurdu , simdi bakti ki madencilik eskisi gibi kolAY degil (ucuz elektrik icin bile ) simdi eldekileri cikarmaya bakiyor cilali ilanlarla..
|
|
|
|
Kekovich
Newbie
Activity: 4
|
|
January 06, 2015, 10:55:52 PM |
|
Uranus v1 miner bu ay çıkıyor 6 TH/s 1600 watt iddaa ediliyor dene istersen ama difficulty öyle bir katlanıyorki 1 yılda 12,000 katlanan bir difficulty ile karşı karşıya kalırsın ve bu makineden 1 tane alsan 1.5 sene sonra şuan 500 dolar verir ama sonralarında 100 dolar kazanmaya başlarsın ve tek şansın bitcoin değerinin bir anda artması olur
|
|
|
|
sonerbo (OP)
|
|
January 07, 2015, 11:05:15 AM |
|
Uranus v1 miner bu ay çıkıyor 6 TH/s 1600 watt iddaa ediliyor dene istersen ama difficulty öyle bir katlanıyorki 1 yılda 12,000 katlanan bir difficulty ile karşı karşıya kalırsın ve bu makineden 1 tane alsan 1.5 sene sonra şuan 500 dolar verir ama sonralarında 100 dolar kazanmaya başlarsın ve tek şansın bitcoin değerinin bir anda artması olur
Peki diğer sha256 coinler kazilamazmi ? Yeni çıkmış bir coin 20 th /s solo mining yapilsa yada kiralansa. Her daim bi sha coin olacaktirr diye düşünüyorum
|
|
|
|
Dilemma
|
|
January 07, 2015, 11:47:18 AM |
|
Hocam bence 20.000 dolar sermaye ile değil mining herhangi bir BTC işine girmek mantıksız Evet potansiyeli olan bir yatırım ama bir o kadar da riski yüksek bir alan ha siz derseniz ki bu 20 bin benim için çok büyük bir rakam değil, o zaman bir şey diyemem
|
|
|
|
sonerbo (OP)
|
|
January 07, 2015, 10:41:23 PM |
|
Hocam bence 20.000 dolar sermaye ile değil mining herhangi bir BTC işine girmek mantıksız Evet potansiyeli olan bir yatırım ama bir o kadar da riski yüksek bir alan ha siz derseniz ki bu 20 bin benim için çok büyük bir rakam değil, o zaman bir şey diyemem mantıklı değil diyorsun ama aynı zamanda potansiyel var diyorsun ? 2o bin Dolar bana küçük gelse bu işlerle zaten uğraşmam şirketimin başında dururum
|
|
|
|
oscarftw
|
|
January 07, 2015, 11:04:17 PM |
|
@sonerbo mining su siralar biraz riskli ne olup olmayacagi belli degil. Bence fiyat 300$ altına inmisken tamamini bitcoine yatirmak cok daha mantikli. Yeniden 400-450$ seviyelerinde satarsan zaten cok daha fazla kar etmis olursun. Sahsi fikrimdir yaniltmasin seni fakat ben 1-2 ay icinde 400$ü yeniden gorecegine inaniyorum.
Mining'de elektrik, diff, o bu bi suru sey risk barindiriyor. Evet btc olarak yatirim yapmak da risk barindiriyor ama bence cok daha mantikli.
|
|
|
|
Najska
|
|
January 07, 2015, 11:51:13 PM |
|
Yazık etmeyin sermayeye. Mining girilecek iş değil. $20K ile Bitfinex'e SWAP offer'ı koysanız hiçbir şeyle uğraşmadan pasif gelir elde edersiniz, mining'den hem daha kazançlı hem daha sorunsuz olur.
|
|
|
|
akustik
|
|
January 08, 2015, 07:51:27 AM |
|
Hocam bence 20.000 dolar sermaye ile değil mining herhangi bir BTC işine girmek mantıksız Evet potansiyeli olan bir yatırım ama bir o kadar da riski yüksek bir alan ha siz derseniz ki bu 20 bin benim için çok büyük bir rakam değil, o zaman bir şey diyemem mantıklı değil diyorsun ama aynı zamanda potansiyel var diyorsun ? 2o bin Dolar bana küçük gelse bu işlerle zaten uğraşmam şirketimin başında dururum tam anlaşılamadım sanırım kazandırma potansiyeli var demek istedim piyango aldığınız zaman da zengin olma potansiyeli olan bir yatırım yapmış olursunuz ama riski yüksek yani şahsi fikrim bu potansiyel bu riske değmez ama tabi sizin paranız, sizin kararınız
|
|
|
|
needmoney
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
|
|
January 08, 2015, 10:46:04 AM |
|
Yazık etmeyin sermayeye. Mining girilecek iş değil. $20K ile Bitfinex'e SWAP offer'ı koysanız hiçbir şeyle uğraşmadan pasif gelir elde edersiniz, mining'den hem daha kazançlı hem daha sorunsuz olur.
Swap offer nedir ?
|
|
|
|
Removable Disk
Newbie
Activity: 14
|
|
January 08, 2015, 12:38:21 PM |
|
Swap offer nedir ? Bitfinex'te başka kullanıcılara belli bir oran üzerinden USD/BTC/LTC veriyorsunuz. Bu kullanıcılar verdiğiniz miktarı hesaplarından çekemezler, sadece alım satım yapabilirler, zararı karşılamak için hesaplarının net değeri aldıkları miktar + zararın üstünde olmalıdır. Ayrıca verdiğiniz miktar ani düşüşlere karşı bitfinex tarafından garanti altındadır.
|
|
|
|
needmoney
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
|
|
January 08, 2015, 01:05:58 PM |
|
Güzel, mantikli bir şeye benziyor.
|
|
|
|
sonerbo (OP)
|
|
January 09, 2015, 04:55:42 PM |
|
Beleş elektrik kullanma imkanın varsa gir derim. Beleş elektrik kullanamıyorsan batıp gidersin aletlerin parasını bile çıkaramazsın.
kesinlikle buna katılıyorum artık Ancak bedava elektirik ile yapılır bu iş. İnsanlar bu işten zengin olmayı düşünmeyi bırakıp BTC yi bir para birimi olarak görene kadar Elimdeki S2yi çalıştırırım gelen BTC ilede toto oynarım arkadaş. bu arada btc ile yapılabilecek enteresan şeyler varsa söyleyin onuda yapim
|
|
|
|
50promil
Member
Activity: 835
Merit: 47
|
|
January 11, 2015, 10:01:00 PM |
|
yuvarlak hesap 40bin tl yapar. borsaya girmek daha mantıklı. hisse senedi al sat.ayda rahat %5 yaparsın bazı aylar %15 yaparsın. saçma sapan manuplasyonla uğraşmazsın.paran devlet garantisinde olur.vergi mergi derdin olmaz.
|
|
|
|
|