Bitcoin Forum
December 14, 2017, 09:08:58 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: cc miner hakkında  (Read 2093 times)
melofurkan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
December 29, 2014, 07:44:07 PM
 #1

merhaba arkadaşlar.Bu işlerde biraz yeniyim.Deneme amaçlı nvidia ekran kartımla X11 algoritmalı bi coin kazmak istedim. CC miner programının nvidia ve windows için olanını indirdim.Fakat programı her açmaya çalıştığımda hemen kendini kapatıyor.Programı açıyorum  1 sn sonra kapanıyor hemen.Yardım edebilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.
1513285738
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513285738

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513285738
Reply with quote  #2

1513285738
Report to moderator
1513285738
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513285738

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513285738
Reply with quote  #2

1513285738
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513285738
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513285738

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513285738
Reply with quote  #2

1513285738
Report to moderator
1513285738
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513285738

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513285738
Reply with quote  #2

1513285738
Report to moderator
sonerbo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658


Spectiv VR Crowdsale: 12/08/17


View Profile
December 29, 2014, 07:53:18 PM
 #2

merhaba arkadaşlar.Bu işlerde biraz yeniyim.Deneme amaçlı nvidia ekran kartımla X11 algoritmalı bi coin kazmak istedim. CC miner programının nvidia ve windows için olanını indirdim.Fakat programı her açmaya çalıştığımda hemen kendini kapatıyor.Programı açıyorum  1 sn sonra kapanıyor hemen.Yardım edebilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.

minerin oldugu dizinde shift tusuna basılı tutarak sağ tıkla. komut penceresini burda çalıştır de. açılan terminalde başlat minerı. hatayı niye vrdiğini görürsün. muhtemelen uygun paremetrelerle başlatmıyorsun.


              ▄▄████████████▄▄             
          ▄███▀▀▀░░░░░░░░░░▀▀▀███▄▄         
       ▄██▀▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀██▄       
     ▄██▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀███     
   ▄██▀░░░░░░░░░░░░░░░▄▄▄▄▄█████████████▄   
  ▄██░░░░░░░░░░░▄▄█████████░░░░░░░░░░░░▀█▌ 
 ▐██░░░░░░░░▄█████▀▀▀▀▀▀▀▀▀████▄░░░░░░░░▀█▌
▐██░░░░░░▄███▀▀███████████████▀▀██▄░░░░░░██▌
████▄░░▄██▀███████▄██████▄████████▀██▄░░░▐██
██░▀████▀██████████████████████████████▄░░██
██░░░▀██▄█████████████████████████▄██▀▀██▄██
██▌░░░░▀███▄████████▀▀▀▀███████▄██▀░░░░░▀███
▐██░░░░░░░▀███▄▄███████████▄▄██▀▀░░░░░░░░██▌
 ▐██░░░░░░░░░░▀▀████████████▀░░░░░░░░░░░▄█▌
  ▀██▄▄▄▄▄▄▄▄▄████████▀▀▀░░░░░░░░░░░░░░▄█▌ 
   ▀███▀▀▀▀▀▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄██▀   
     ▀██▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄██▀     
       ▀███▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄▄██▀       
          ▀████▄▄░░░░░░░░░░▄▄▄███▀         
              ▀▀▀██████████▀▀▀             

     
                         [ Website ]                     
     
melofurkan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
December 29, 2014, 07:58:43 PM
 #3

merhaba arkadaşlar.Bu işlerde biraz yeniyim.Deneme amaçlı nvidia ekran kartımla X11 algoritmalı bi coin kazmak istedim. CC miner programının nvidia ve windows için olanını indirdim.Fakat programı her açmaya çalıştığımda hemen kendini kapatıyor.Programı açıyorum  1 sn sonra kapanıyor hemen.Yardım edebilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.

minerin oldugu dizinde shift tusuna basılı tutarak sağ tıkla. komut penceresini burda çalıştır de. açılan terminalde başlat minerı. hatayı niye vrdiğini görürsün. muhtemelen uygun paremetrelerle başlatmıyorsun.




minerin olduğu dizin derken ne demek istediniz biraz cahilim daha açık olabilir misiniz rica etsem.Teşekkürler.
melofurkan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
December 29, 2014, 08:05:07 PM
 #4

merhaba arkadaşlar.Bu işlerde biraz yeniyim.Deneme amaçlı nvidia ekran kartımla X11 algoritmalı bi coin kazmak istedim. CC miner programının nvidia ve windows için olanını indirdim.Fakat programı her açmaya çalıştığımda hemen kendini kapatıyor.Programı açıyorum  1 sn sonra kapanıyor hemen.Yardım edebilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.

minerin oldugu dizinde shift tusuna basılı tutarak sağ tıkla. komut penceresini burda çalıştır de. açılan terminalde başlat minerı. hatayı niye vrdiğini görürsün. muhtemelen uygun paremetrelerle başlatmıyorsun.




minerin olduğu dizin derken ne demek istediniz biraz cahilim daha açık olabilir misiniz rica etsem.Teşekkürler.

 dediğiniz gibi yaptım hallettim yazan şu : Heavycoin hash requires block reward vote parameter <see --vote>
Try 'minerd --help' for more information.
 
cakir1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


kün tuğ bolgıl kök kurıkan


View Profile WWW
December 29, 2014, 08:39:03 PM
 #5

ilk olarak gpu'nuzun modelini yazar mısınız?
compute capability'ye göre değişiyor ccminer sürümü, doğrusunu bulmakta yardımcı olayım.

ikinci olarak "ccminer.exe -a x11 -o stratum+tcp://siteadresi:port -O kullanici.1:sifre" şeklinde komut girmeniz lazım. kullandığınız miner programında ön tanımlı olarak heavycoin algoritması ayarlı.


'Öd Tengri yasar kişi oglı kop ölgeli törimiş' demiş atan, Unutma, bu hayatta her zaman onurun için yaşa
Unutma zaman bir su akıp gider, Son pişmanlık toprakta fayda mı eder?
Teknik Olarak Bitcoin
melofurkan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
December 30, 2014, 04:01:05 PM
 #6

ilk olarak gpu'nuzun modelini yazar mısınız?
compute capability'ye göre değişiyor ccminer sürümü, doğrusunu bulmakta yardımcı olayım.

ikinci olarak "ccminer.exe -a x11 -o stratum+tcp://siteadresi:port -O kullanici.1:sifre" şeklinde komut girmeniz lazım. kullandığınız miner programında ön tanımlı olarak heavycoin algoritması ayarlı.



hocam site şu ayarı yapın demiş : ccminer -a x11 -o stratum+tcp://aikapool.com:7937 -u Weblogin.WorkerName -p WorkerPassword 

benim worker name: ASAS  şifresi: TAKAOO buna uygun yazabilir misin benim için teşekkür ederim.
sonerbo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658


Spectiv VR Crowdsale: 12/08/17


View Profile
December 30, 2014, 04:06:05 PM
 #7

ilk olarak gpu'nuzun modelini yazar mısınız?
compute capability'ye göre değişiyor ccminer sürümü, doğrusunu bulmakta yardımcı olayım.

ikinci olarak "ccminer.exe -a x11 -o stratum+tcp://siteadresi:port -O kullanici.1:sifre" şeklinde komut girmeniz lazım. kullandığınız miner programında ön tanımlı olarak heavycoin algoritması ayarlı.



hocam site şu ayarı yapın demiş : ccminer -a x11 -o stratum+tcp://aikapool.com:7937 -u Weblogin.WorkerName -p WorkerPassword  

benim worker name: ASAS  şifresi: TAKAOO buna uygun yazabilir misin benim için teşekkür ederim.


ccminer -a x11 -o stratum+tcp://aikapool.com:7937 -u Weblogin.ASAS -p TAKAOO

WEBLOGİN DEDİĞİ HAVUZA (AİKAPOOL'A ) ÜYE ADI.


              ▄▄████████████▄▄             
          ▄███▀▀▀░░░░░░░░░░▀▀▀███▄▄         
       ▄██▀▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀██▄       
     ▄██▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀███     
   ▄██▀░░░░░░░░░░░░░░░▄▄▄▄▄█████████████▄   
  ▄██░░░░░░░░░░░▄▄█████████░░░░░░░░░░░░▀█▌ 
 ▐██░░░░░░░░▄█████▀▀▀▀▀▀▀▀▀████▄░░░░░░░░▀█▌
▐██░░░░░░▄███▀▀███████████████▀▀██▄░░░░░░██▌
████▄░░▄██▀███████▄██████▄████████▀██▄░░░▐██
██░▀████▀██████████████████████████████▄░░██
██░░░▀██▄█████████████████████████▄██▀▀██▄██
██▌░░░░▀███▄████████▀▀▀▀███████▄██▀░░░░░▀███
▐██░░░░░░░▀███▄▄███████████▄▄██▀▀░░░░░░░░██▌
 ▐██░░░░░░░░░░▀▀████████████▀░░░░░░░░░░░▄█▌
  ▀██▄▄▄▄▄▄▄▄▄████████▀▀▀░░░░░░░░░░░░░░▄█▌ 
   ▀███▀▀▀▀▀▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄██▀   
     ▀██▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄██▀     
       ▀███▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄▄██▀       
          ▀████▄▄░░░░░░░░░░▄▄▄███▀         
              ▀▀▀██████████▀▀▀             

     
                         [ Website ]                     
     
melofurkan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
December 30, 2014, 10:04:15 PM
 #8

ilk olarak gpu'nuzun modelini yazar mısınız?
compute capability'ye göre değişiyor ccminer sürümü, doğrusunu bulmakta yardımcı olayım.

ikinci olarak "ccminer.exe -a x11 -o stratum+tcp://siteadresi:port -O kullanici.1:sifre" şeklinde komut girmeniz lazım. kullandığınız miner programında ön tanımlı olarak heavycoin algoritması ayarlı.



hocam site şu ayarı yapın demiş : ccminer -a x11 -o stratum+tcp://aikapool.com:7937 -u Weblogin.WorkerName -p WorkerPassword  

benim worker name: ASAS  şifresi: TAKAOO buna uygun yazabilir misin benim için teşekkür ederim.


ccminer -a x11 -o stratum+tcp://aikapool.com:7937 -u Weblogin.ASAS -p TAKAOO

WEBLOGİN DEDİĞİ HAVUZA (AİKAPOOL'A ) ÜYE ADI.



hocam eline sağlık.Yalnız stratum authentication failed veriyor.Bir de pool sitesinde yardım bölümüne baktım dosyayı RunMe.Bat şeklinde kaydet demiş nerden nasıl yapıcam hangi dosyayı yapıcam hiç bir fikrim yok.Teşekkür ederim yardımlar için.
sonerbo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658


Spectiv VR Crowdsale: 12/08/17


View Profile
December 31, 2014, 11:25:55 AM
 #9

ilk olarak gpu'nuzun modelini yazar mısınız?
compute capability'ye göre değişiyor ccminer sürümü, doğrusunu bulmakta yardımcı olayım.

ikinci olarak "ccminer.exe -a x11 -o stratum+tcp://siteadresi:port -O kullanici.1:sifre" şeklinde komut girmeniz lazım. kullandığınız miner programında ön tanımlı olarak heavycoin algoritması ayarlı.



hocam site şu ayarı yapın demiş : ccminer -a x11 -o stratum+tcp://aikapool.com:7937 -u Weblogin.WorkerName -p WorkerPassword  

benim worker name: ASAS  şifresi: TAKAOO buna uygun yazabilir misin benim için teşekkür ederim.


ccminer -a x11 -o stratum+tcp://aikapool.com:7937 -u Weblogin.ASAS -p TAKAOO

WEBLOGİN DEDİĞİ HAVUZA (AİKAPOOL'A ) ÜYE ADI.



hocam eline sağlık.Yalnız stratum authentication failed veriyor.Bir de pool sitesinde yardım bölümüne baktım dosyayı RunMe.Bat şeklinde kaydet demiş nerden nasıl yapıcam hangi dosyayı yapıcam hiç bir fikrim yok.Teşekkür ederim yardımlar için.


bos bir metin dosyasına (txt uzantılı) BAŞLATMA KOMUTUNU (ccminer -a x11 -o stratum+tcp://aikapool.com:7937 -u Weblogin.ASAS -p TAKAOO) yaz. farklı kaydet de. tüm biçimleri seç .bat şeklinde MİNER'İN OLDUGU DİZİNE  kaydet. mesela başlat.bat . YADA RUNME.BAT isim önemli değil. uzantı önemli.

stratum authentication failed olayına gelince %99 iki kez stratum parametsinden giriyorsundur. // den sonraki kısım havuz adresi http:// gibi düşün
havuz adresini dikkatlice yaz.

Not: bunlar en basit olaylar sen bunlarda zorlanıyorsun sonun hayır olsun Smiley





              ▄▄████████████▄▄             
          ▄███▀▀▀░░░░░░░░░░▀▀▀███▄▄         
       ▄██▀▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀██▄       
     ▄██▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀███     
   ▄██▀░░░░░░░░░░░░░░░▄▄▄▄▄█████████████▄   
  ▄██░░░░░░░░░░░▄▄█████████░░░░░░░░░░░░▀█▌ 
 ▐██░░░░░░░░▄█████▀▀▀▀▀▀▀▀▀████▄░░░░░░░░▀█▌
▐██░░░░░░▄███▀▀███████████████▀▀██▄░░░░░░██▌
████▄░░▄██▀███████▄██████▄████████▀██▄░░░▐██
██░▀████▀██████████████████████████████▄░░██
██░░░▀██▄█████████████████████████▄██▀▀██▄██
██▌░░░░▀███▄████████▀▀▀▀███████▄██▀░░░░░▀███
▐██░░░░░░░▀███▄▄███████████▄▄██▀▀░░░░░░░░██▌
 ▐██░░░░░░░░░░▀▀████████████▀░░░░░░░░░░░▄█▌
  ▀██▄▄▄▄▄▄▄▄▄████████▀▀▀░░░░░░░░░░░░░░▄█▌ 
   ▀███▀▀▀▀▀▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄██▀   
     ▀██▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄██▀     
       ▀███▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄▄██▀       
          ▀████▄▄░░░░░░░░░░▄▄▄███▀         
              ▀▀▀██████████▀▀▀             

     
                         [ Website ]                     
     
mdikmetas
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196


View Profile
December 12, 2017, 09:14:57 AM
 #10

tekrar konu açmaytayım ancak ccminer sanırım stratum serverlarına bağlanma hatası yaşadıktan sonra kendini kapatıyor bu sorunu nasıl aşabiliriz.

drenaj27
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20

ASCQizaypWbtqxQbzFDPTGMoPdw9EGuuWE


View Profile
December 12, 2017, 10:00:15 AM
 #11

ya stratum server adresini, portunu yanlış giriyorsunuz ya da bağlandığınız poolda sorun var.

 ALTCOMMUNITY  COIN 
 WE DECIDE THE FUTURE
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!