|
January 05, 2015, 07:55:18 PM |
|
teoretic creste si scade in functie de cerere si oferta . dar , parerea mea este ca cererea si oferta nu este libera . ea este influentata de institutii finaciare sau persoane puternic financiar . acum 1 an jumatate ( atunci cand a inceput sa creasca masiv ) erau pe piata vreo 11 700 000 bitcoin la pretl de 150 dolari bucata . astazi sint cca 13 700 000 bitcoin la 250 si pretul este in scadere zilnic . Acum un an , erau pe piata cca 12 milioane bitcoin la pretul de 1000 dolari bucata . daca facem un calcul scurt avem: acum 1 an jumatate bitcoin in valoare de cca 1,7 miliarde dolari acum 1 an bitcoin in valoare de 12 miliarde dolari astazi bitcoin in valoare de cca 3 miliarde , si pretul este in scadere.
Intre timp , de la sfarsitul lui 2013 si pana astazi zeci de mii de site-uri online accepta plata in bitcoin, mii de platforme de schimb de vanzare cumparare au aparut , au aparut chiar si bancomate de bitcoin, mediatizare si folosirea este mult mai mare , cererea este mai mare decat acum un an jumatate , dar totusi pretul scade . DE CE ? deoarece acel prêt a fost unflat fortat iar in viitorul apropriat asta se va intampla din nou
Parerea mea este ca aia cu bani multi multi vor interveni pe piata , cumparand masiv , pretul va creste iarasi , lumea va cumpara iarasi , iar ei vor face in 2 luni de zile cateva miliarde bune castig . Cand si pana la cat vor lasa sa scade bitcoinul , nu stiu , dar nu cred ca va fi lasat sa scada subt un prag psihologig de 150-200 dolari, deoarece , (cred eu ) subt acest prêt va fi dificil sa faca oamenii sa recastige increderea in bitcoin , sa-i isterizeze iarasi cu bitcoinu .
Noi trepadusii marunti , stam si noi pe langa bitcoin , iar atunci cand o va lua razna din nou , vom incerca sa profitam si noi , sa facem ceva banuti in plus
|