Bitcoin Forum
December 07, 2016, 04:36:39 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: What is best for me? bitcoin.cz or bitcoinplus?  (Read 1923 times)
Eduardo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile WWW
May 21, 2011, 04:15:29 PM
 #1

Hi guys, I just started mining yesterday but I've been reading a lot about it.

I've come across two ways of mining, one from the browser (bitcoinplus.com) and other with a cpu miner (puddinpop cpu miner with mining.bitcoin.cz). I have 5 cpu only machines and yesterday I did a little experiment, 2 machines with bitcoinplus and 2 machines with cpu miner. I supposed that the machines with the cpu miner would mine a lot more than the ones with bitcoinplus, but, this wasn't the case, my web miners generated twice as much as the cpu miners...

I didn't get any error message from the cpu miners and they seem to work fine, but this can't be right, right? Got any advice for a noob miner?
1481128599
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481128599

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481128599
Reply with quote  #2

1481128599
Report to moderator
1481128599
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481128599

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481128599
Reply with quote  #2

1481128599
Report to moderator
Some PGP public keys you should import: theymos, BadBear, Sirius, Stefan, Wladimir, Gavin, Gregory, Jeff, Pieter
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481128599
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481128599

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481128599
Reply with quote  #2

1481128599
Report to moderator
1481128599
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481128599

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481128599
Reply with quote  #2

1481128599
Report to moderator
PoulGrym
Member
**
Offline Offline

Activity: 83


View Profile
May 21, 2011, 05:43:59 PM
 #2

Yes.. CPU are just to slow vs GPU.. So ether you have an AMD ATI GPU, then use PPS system or maybe you should just play with Namecoins as it's still low difficulty you can still get a little to do. Still it's very complex to play with Namecoins as it's not very developed yet for noobs..

If you found my post helpful, use my tip jar!
BTC: 1Q4um62DJ8kBRMzQ4VQqG6W7eLoPNfx6zn
NODE: 11993447274130959091 NXT: MINT:
Eduardo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile WWW
May 21, 2011, 07:35:18 PM
 #3

all 4 computers have the same hardware, no gpu...
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!