öncelikle buz dağı olayının şehir efsanesi olduğunu düşünüyorum bu ifadenin altındada standart internet kullanıcıları arama motorlarıyla internetteki içeriklerin sadece %10 una ulaşabiliyor gibi bir varsayım yatıyor sanırım.
ne amaçla kullanılır konusuysa gayet açık sizde söylemişsiniz zaten illegal olan her türlü aktiviteyi buraya dahil edebilirsiniz sahte pasaportlar kimlik ehliyetler, uyuşturucu madde yapımında kullanılan kimyasal maddeler, silah ve muhimmat vb ürünler
torun güvenliği çok tartışılan bir konu teknik bilgiye sahip değilim ama torda ne yaptığımız bilinmese de sürekli tekrar eden giriş çıkış analizleriyle anonimliğin kaldırılabildiğni okumuştum.Buda belirli lokasyonlardaki nokta atışlarıyla yapılan tespitler sonucu oluyor muhtemelen
deep webde çok derinlere inebilmek için elinde adres olması lazım fakat standart yüzeysel alışveriş modunda gezineyim dersen arama motorlarıda mevcut ama yani öyle direk kiralık katil lazım yazıp arayıp bulamıyorsun
tor siteleri genelde 90 lardan kalma koyu renkli basit tasarımlarda oluyor yeraltı izlenimi vermek veya trafik beklentisi olmadığı için kullan at tarzı hakim ve herkesde aynımı bilmiyorum ama ağa erişiminde çok yavaş olduğunu düşünüyorum.