Bitcoin Forum
December 18, 2017, 08:39:59 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Enabling a second gfx?  (Read 1172 times)
pindis
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 187



View Profile
May 22, 2011, 01:50:10 PM
 #1

Hi guys I have a 6850 and a 5770.

Atm the 5770 runs in the 16x pci port while the 6850 runs in 4x. I have reinstalled drivers to 11.5 and sdk to 2.4. But I'm yet to see my 6850 pop up in guiminer Sad

When i go to catalyst I and watch under information, it says it's there, but disabled.

I tried searching a bit, and didn't find anything. So I hope there's a gentle soul here that would help me our, will even donate 0.5 btc Smiley

https://yobit.io/?bonus=YZlPH
Currently mining with 2x970 and 1x1060 hopefully more soon
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513629599
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513629599

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513629599
Reply with quote  #2

1513629599
Report to moderator
1513629599
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513629599

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513629599
Reply with quote  #2

1513629599
Report to moderator
1513629599
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513629599

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513629599
Reply with quote  #2

1513629599
Report to moderator
Sonata
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 40


View Profile
May 22, 2011, 02:04:24 PM
 #2

You need to trick Windows into thinking that you have a monitor plugged into your other card.  Windows requires at least one display to be plugged into a card before it turns on/activates itself.  You can solve this by plugging in a monitor, starting GUIMiner and start mining, then unplugging the monitor, or just create a dummy VGA plug, which does the same thing, except you don't have to keep unplugging monitors. (http://soerennielsen.dk/mod/VGAdummy/index_en.php)
pindis
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 187



View Profile
May 22, 2011, 02:16:20 PM
 #3

You need to trick Windows into thinking that you have a monitor plugged into your other card.  Windows requires at least one display to be plugged into a card before it turns on/activates itself.  You can solve this by plugging in a monitor, starting GUIMiner and start mining, then unplugging the monitor, or just create a dummy VGA plug, which does the same thing, except you don't have to keep unplugging monitors. (http://soerennielsen.dk/mod/VGAdummy/index_en.php)

Thanks alot buddy! Smiley

EDIT: donation coming in your way!

https://yobit.io/?bonus=YZlPH
Currently mining with 2x970 and 1x1060 hopefully more soon
Sonata
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 40


View Profile
May 22, 2011, 02:43:30 PM
 #4

No problem, and thanks for the first donation!
bobR
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
May 22, 2011, 02:52:13 PM
 #5

See this thread if you just want to buy a vga dummy plug

http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=8325.0
landshark
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6



View Profile
May 22, 2011, 03:42:52 PM
 #6

One other thing you might want to know...

When you go to buy the resistors, you will notice that you have a choice of several different wattage ratings.

1/8w, 1/4, 1/2 and so on.

I built mine successfully using 75ohm, 1/4w, 2% tolerance resistors.

So, I know these work with my second 6870 card.

If you can't find these exactly, you might try a different ohm rating such as 68ohm or 100ohm...1/4 or 1/2w rated.

I have read that other people have had success with these combinations.

Tolerance does not seem to be a big factor in choosing a resistor for this purpose... but personally, I wouldn't go higher than 5% just to be safe.

Good luck and happy mining!




Feed the shark! - 1Mkh9kzAViQXMw27LZvjftzX4otsvY55jT
pindis
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 187



View Profile
May 22, 2011, 03:44:32 PM
 #7

One other thing you might want to know...

When you go to buy the resistors, you will notice that you have a choice of several different wattage ratings.

1/8w, 1/4, 1/2 and so on.

I built mine successfully using 75ohm, 1/4w, 2% tolerance resistors.

So, I know these work with my second 6870 card.

If you can't find these exactly, you might try a different ohm rating such as 68ohm or 100ohm...1/4 or 1/2w rated.

I have read that other people have had success with these combinations.

Tolerance does not seem to be a big factor in choosing a resistor for this purpose... but personally, I wouldn't go higher than 5% just to be safe.

Good luck and happy mining!





Thanks for the input, but I don't mind just attaching my HDMI in my screen and deplug it once its started Shocked)

https://yobit.io/?bonus=YZlPH
Currently mining with 2x970 and 1x1060 hopefully more soon
Adeq
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17



View Profile
May 22, 2011, 06:27:55 PM
 #8

The 5-second VGA Dummy Plug (by zorinaq)
http://blog.zorinaq.com/?e=11

Donations: 1CR7sV1RBJjRADTefhzBfwe4gJ3BHntN1P
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!