John.T.
Newbie
Activity: 6
Merit: 0
|
|
June 29, 2015, 04:17:13 PM |
|
Ναι, το έχω δει και εγώ το ΑΤΜ αλλά τα BTC τα περνάει άμεσα σε όποιο πορτοφόλι θέλεις?? (σόρυ που ρωτάω πολλά, αλλά είμαι σχετικά καινούργιος, μόνο πορτοφόλι στο blockchain είχα κάνει εδώ και 1,5 - 2 χρόνια περίπου αλλά δεν είχα ξανασχοληθεί...) Πέδες καλησπέρα,
Μήπως ξέρει κανείς πως μπορούμε να αγοράσουμε bitcoin σε κάποιο σημείο στην αθήνα, δεδομένου οτι δεν έχουμε τράπεζες?? Και μήπως υπάρχει και καμία περίπτωση να έχει κανείς ιδέα πως μετατρέπουμε το bitcoin σε USD online και αν κοστίζει πολύ??
Ευχαριστώ!
για το δευτερο σκελος δες εδω https://www.bitstamp.netΜέσω του bitstamp μπορώ και να στέιλω τα USD στον λογαριασμο paypal ή να κάνω πληρωμή κατευθείαν, χωρίς διαμεσολάβιτη κάποια τράπεζα?? και κάτι λέει για 2-5 μέρες! Thanks both of you!!
|
|
|
|
chryspano
Legendary
Activity: 910
Merit: 1000
|
|
June 29, 2015, 06:38:52 PM |
|
Μέσω του bitstamp μπορώ και να στέιλω τα USD στον λογαριασμο paypal ή να κάνω πληρωμή κατευθείαν, χωρίς διαμεσολάβιτη κάποια τράπεζα?? και κάτι λέει για 2-5 μέρες! Thanks both of you!! Για paypal δεν ξερω, σε τραπεζα μπορείς να στείλεις πάντως, στο παρελθόν που χρησιμοποίησα το bitstamp χρειαζότανε περίπου 3 εργάσιμες ημέρες, η τράπεζα(η δική μου) αν θυμάμαι καλά με χρέωσε επιπλέον με 3Ε σαν φορο εισερχόμενου εμβάσματος η κάτι τέτοιο. Πάντως θα χρειαστεί να κάνεις verify το λογαριασμό σου στο bitstamp, μπορεί να πάρει κάμποσο χρόνο και κόπο. Για μικρότερες συναλλαγές μπορείς να δοκιμάσεις και το https://www.kraken.com/ το verify στο kraken γίνεται σε επίπεδα και μπορείς να κάνεις τις μικρότερες συναλλαγές δίνοντας ελλάχιστα στοιχεία και να ξεμπερδέυεις γρηγορότερα.
|
|
|
|
John.T.
Newbie
Activity: 6
Merit: 0
|
|
June 29, 2015, 07:21:45 PM |
|
Μέσω του bitstamp μπορώ και να στέιλω τα USD στον λογαριασμο paypal ή να κάνω πληρωμή κατευθείαν, χωρίς διαμεσολάβιτη κάποια τράπεζα?? και κάτι λέει για 2-5 μέρες! Thanks both of you!! Για paypal δεν ξερω, σε τραπεζα μπορείς να στείλεις πάντως, στο παρελθόν που χρησιμοποίησα το bitstamp χρειαζότανε περίπου 3 εργάσιμες ημέρες, η τράπεζα(η δική μου) αν θυμάμαι καλά με χρέωσε επιπλέον με 3Ε σαν φορο εισερχόμενου εμβάσματος η κάτι τέτοιο. Πάντως θα χρειαστεί να κάνεις verify το λογαριασμό σου στο bitstamp, μπορεί να πάρει κάμποσο χρόνο και κόπο. Για μικρότερες συναλλαγές μπορείς να δοκιμάσεις και το https://www.kraken.com/ το verify στο kraken γίνεται σε επίπεδα και μπορείς να κάνεις τις μικρότερες συναλλαγές δίνοντας ελλάχιστα στοιχεία και να ξεμπερδέυεις γρηγορότερα. Το όλο πρόβλημα μου είναι πως έχω ξεκινήσει να στήνω ένα site και δεν έχω τρόπο να εισάγω χρήματα στον λογαριασμο στον hostgator. Δεν δέχονται bitcoin και δεν βλέπω να βρίσκω άκρη να γεμίσω paypal....
|
|
|
|
locopao
Legendary
|
|
June 29, 2015, 11:14:23 PM |
|
Μέσω του bitstamp μπορώ και να στέιλω τα USD στον λογαριασμο paypal ή να κάνω πληρωμή κατευθείαν, χωρίς διαμεσολάβιτη κάποια τράπεζα?? και κάτι λέει για 2-5 μέρες! Thanks both of you!! Για paypal δεν ξερω, σε τραπεζα μπορείς να στείλεις πάντως, στο παρελθόν που χρησιμοποίησα το bitstamp χρειαζότανε περίπου 3 εργάσιμες ημέρες, η τράπεζα(η δική μου) αν θυμάμαι καλά με χρέωσε επιπλέον με 3Ε σαν φορο εισερχόμενου εμβάσματος η κάτι τέτοιο. Πάντως θα χρειαστεί να κάνεις verify το λογαριασμό σου στο bitstamp, μπορεί να πάρει κάμποσο χρόνο και κόπο. Για μικρότερες συναλλαγές μπορείς να δοκιμάσεις και το https://www.kraken.com/ το verify στο kraken γίνεται σε επίπεδα και μπορείς να κάνεις τις μικρότερες συναλλαγές δίνοντας ελλάχιστα στοιχεία και να ξεμπερδέυεις γρηγορότερα. Το όλο πρόβλημα μου είναι πως έχω ξεκινήσει να στήνω ένα site και δεν έχω τρόπο να εισάγω χρήματα στον λογαριασμο στον hostgator. Δεν δέχονται bitcoin και δεν βλέπω να βρίσκω άκρη να γεμίσω paypal.... Bad Timing! Ή θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να δούμε τι θα συμβεί τελικά ή θα πρέπει να επιλέξεις κάποια εναλλακτική (π.χ. hosting που δέχεται BTC) Αν δεν κάνω λάθος, νομίζω ότι η namecheap . com δέχεται bitcoin Επίσης, μπορείς να ψάξεις στο Services https://bitcointalk.org/index.php?board=52.0 εδώ και να βρεις hosting με bitcoin. Μπορείς να κλείσεις ένα πακέτο για πολύ μικρό χρονικό διάστημα (1,2,3 μήνες) μέχρι να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο και να μπορέσεις να πάς στη hostgator (αλήθεια, γιατί τη θεωρώ από τις πιο προβληματικές μαζί με την Bluehost) Αλλιώς... Υπομονή μέχρι νεωτέρας.
|
|
|
|
TzikakioS
|
|
June 29, 2015, 11:29:16 PM |
|
ένα ωραίο που διάβασα
Το αληθινό πρόβλημα της ανθρωπότητας είναι το ακόλουθο: ότι έχει παλαιολιθικά συναισθήματα. μεσαιωνικούς θεσμούς. και θεϊκή τεχνολογία. Το πιο επικίνδυνο είναι ότι τώρα πλησιάζει σε ένα σημείο συνολικής κρίσης.
E.O. Wilson - βιολόγος
|
In learning process of translating Mastering Bitcoin in Greek
|
|
|
TzikakioS
|
|
June 30, 2015, 12:08:14 AM |
|
Δηλαδή ποιος θα ήταν ένας τρόπος να παρακάμψεις ένα capital control;
Νομίζω τα bitcoin embassies κάτι μπορούν να κάνουν
|
|
|
|
chek2fire
Legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
|
|
June 30, 2015, 01:49:44 AM |
|
Παιδιά δεν ξέρω αν το btcgreece.com έχει λογαριασμό σε Ελληνική τράπεζα η αν έχει κάτι αντίστοιχο το Bitcoinsgreece.com μπορεί και τα δύο απλά να λειτουργούν στο εξωτερικό άρα δεν μπορεί κάποιος με την κατάσταση έτσι όπως είναι σήμερα να κάνει αγορές btc. Μετά η μόνη λύση είναι το localbitcoins https://localbitcoins.com/
|
|
|
|
zoro1
|
|
June 30, 2015, 05:55:07 AM |
|
ένα ωραίο που διάβασα
Το αληθινό πρόβλημα της ανθρωπότητας είναι το ακόλουθο: ότι έχει παλαιολιθικά συναισθήματα. μεσαιωνικούς θεσμούς. και θεϊκή τεχνολογία. Το πιο επικίνδυνο είναι ότι τώρα πλησιάζει σε ένα σημείο συνολικής κρίσης.
E.O. Wilson - βιολόγος
οτι καλυτερο εχω διαβασει! ακριβως οπως αισθανομαι την σημερον ημερα (οχι λογω κρισης αλλα οπως βλεπω τον "απλο" κοσμο) θα το κανω σλογκαν μου ειναι σαν να εχεις κανει "αθανατους" τους νεαντερνταλ! εντωμεταξη εχουν πεσει ολοι οι ξενοι "επιχειρηματιες" να μας βαλουν BTM με το ζορι tzortz, να η ευκαιρια σου να στεισεις μηχανακια εστω και one-way
|
|
|
|
chek2fire
Legendary
|
|
June 30, 2015, 10:11:26 AM |
|
Νομίζω άργησαν να το κάνουν. Κανονικά θα έπρεπε να είχαν καταλάβει την καταστάση και ήδη να ειχαν τοποθετήσει αυτά τα μηχανήματα.
|
|
|
|
|
zoro1
|
|
June 30, 2015, 10:55:59 AM |
|
ακριβως! αρχαια πραματα και αναποτελεσματικα! μηπως να μας αδειαζαν τη γωνια γρηγορα-γρηγορα
|
|
|
|
chek2fire
Legendary
|
|
June 30, 2015, 11:28:09 AM |
|
Πέδες καλησπέρα,
Μήπως ξέρει κανείς πως μπορούμε να αγοράσουμε bitcoin σε κάποιο σημείο στην αθήνα, δεδομένου οτι δεν έχουμε τράπεζες?? Και μήπως υπάρχει και καμία περίπτωση να έχει κανείς ιδέα πως μετατρέπουμε το bitcoin σε USD online και αν κοστίζει πολύ??
Ευχαριστώ!
Νομίζω το localbitcoins είναι μονόδρομος πλέον https://localbitcoins.com/
|
|
|
|
chek2fire
Legendary
|
|
June 30, 2015, 12:06:17 PM |
|
Πάντως το localbitcoin που κοίταγα τώρα οι τύποι απλά είναι μαυραγορήτες Μιλάμε πουλάνε τα bitcoin για 300 ευρώ το ένα! οκ...
|
|
|
|
zoro1
|
|
June 30, 2015, 12:10:08 PM |
|
Πάντως το localbitcoin που κοίταγα τώρα οι τύποι απλά είναι μαυραγορήτες Μιλάμε πουλάνε τα bitcoin για 300 ευρώ το ένα! οκ... εννοειται, τι περιμενες? οπως καποιοι (δε λεμε ονοματα :p ) που αδειαζουν τα ραφια στα σουπερ μαρκετ για να τα βγαλουν στη μαυρη αγορα μετα! νομιζουν οτι ζουμε στο 1940!
|
|
|
|
chek2fire
Legendary
|
|
June 30, 2015, 12:11:01 PM |
|
ολα τα περίμενα αλλά μαυραγορήτες που πουλάνε bitcoin στην Ελλαδα δεν το περίμενα με τίποτα
|
|
|
|
TzikakioS
|
|
June 30, 2015, 12:17:20 PM |
|
απ'ότι καταλαβαίνω αγοράζουν με αυξημένη ισοτιμία για να ξεφορτωθούν μαύρα ευρώ.
γι'αυτό έχει πολλούς πωλητές και σε πολλές χώρες.
|
|
|
|
BTCGR
|
|
June 30, 2015, 01:04:02 PM |
|
Καλησπέρα σε όλους και καλά ξεμπερδέματα με τους πολιτικούς μας! Σε οτι αφορά το ανταλλακτήριο μας , λειτουργουμε κανονικά με κάποιους περιορισμούς σε οτι αφορά νεους χρήστες(όρια) και αναμένοντας βεβαια τα νεότερα απο την διαπραγμάτευση. Θα δείτε και στα ελληνικά και διεθνή μίντια κάποια νέα σχετικά με το ανταλλακτήριο μας το οποίο είναι το μοναδικό εν λειτουργία αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Για οποιαδήποτε απορία και ερώτηση , επικοινωνήστε με το info@btcgreece.com
|
|
|
|
TzikakioS
|
|
June 30, 2015, 04:03:58 PM |
|
Νομίζω η καμπάνια στο indiegogo είναι από τις πιο καινοτόμες λύσεις που έχουν αναζητηθεί έως τώρα. Το επόμενο βήμα είναι αντίστοιχες καμπάνιες για ελάχιστα εγγυημένα εισοδήματα. Το επόμενο βήμα είναι εγγυημένα εισοδήματα με κρυπτονομίσματα. Διαδίδοντας τα κρυπτονομίσματα μπορούμε να εξελίξουμε αυτούς τους τερατώδεις θεσμούς -και μεσαιωνικούς φίλε zoro1- και να προχωρήσουμε με παγκόσμια ειρήνη. https://www.indiegogo.com/projects/greek-bailout-fund#/story
|
|
|
|
chryspano
Legendary
|
|
June 30, 2015, 04:44:43 PM |
|
Νομίζω η καμπάνια στο indiegogo είναι από τις πιο καινοτόμες λύσεις που έχουν αναζητηθεί έως τώρα. Το επόμενο βήμα είναι αντίστοιχες καμπάνιες για ελάχιστα εγγυημένα εισοδήματα. Το επόμενο βήμα είναι εγγυημένα εισοδήματα με κρυπτονομίσματα. Διαδίδοντας τα κρυπτονομίσματα μπορούμε να εξελίξουμε αυτούς τους τερατώδεις θεσμούς -και μεσαιωνικούς φίλε zoro1- και να προχωρήσουμε με παγκόσμια ειρήνη. https://www.indiegogo.com/projects/greek-bailout-fund#/storyΝαι, μαζέψτε χρήματα για να τα δώσετε στους τραπεζίτες, πεινάνε οι καημένοι. Πέρα απο αυτό έχουμε καθόλου συναίσθηση του πόσα χρωστάει η Ελλάδα? αμφιβάλλω. Να πηγαίνανε αυτά τα χρήματα για την καταπολέμιση της φτώχειας να το καταλάβω. Όσο για τα εγγυημένα εισοδήματα, δεν ξέρω πως ακριβώς το εννοείς αλλά να έχουμε και κατα νου πως έχουμε και αρκετά παράσιτα σε αυτό τον τόπο.
|
|
|
|
|
|