bütün güvenilir diyen postlar newbie. Tabiki platformlar yerine sizi tercih edebiliriz fakat bir güvence lazım.O kadar sermayeniz varsa rahatlıkla bir site açabilirsiniz işlemleri oradan gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca %10 komisyon anlaşılabilir fakat pek efektif gelmedi bana. Kemal Sunal'ın tokatçı filmi geldi aklıma karbonat erol
Birşey ile itham etmiyorum sadece soyut kavramların çokluğundan yola çıktım
Bütün güvenilir diyenler newbie diyorsunuz ama bu mesajı yazanda bir newbie bunuda unutmayalım.
bunun dışında site açmak güvenirlilik mi sağlıyor onu anlamadım. (Bu arada düşünüyorum zaten bir site)
%10 komisyon anlaşılır ama pek efektif gelmedi kısmından çok çelişkili konuşuyorsunuz. Tokatçı değilim kimseye de boğazına yapışmıyorum sonuçda ticaretimiz bu yonde.
Birde şuna açıklık getireyim bir vergi mükellefiyim sonucunda bunun dışında ise sizin %10 olarak bahsettiğiniz oran %10 pek denk gelmiyor bir ara öğrenmek isterseniz çekinmeden skype'den yada özel mesajdan sorunuz size detaylı anlatabilirim
Güvence konusunda kimse şu ana kadar yarı yolda kalmadı hakkımda şikayet bulamazsınız
Burası olarak demiyorum birçok platformda gerçekleşiyor sonuçda ticaretim yapacağınız tek şey
hakkımda yada skype üzerinden bir şikayet yada dolandırılma konusu araştırmanız.