Bitcoin Forum
December 08, 2016, 02:09:32 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Help I am an absolute n00b!  (Read 2821 times)
A13X
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
May 23, 2011, 10:55:48 AM
 #1

Hey guys, I just downloaded diablo miner to my mac and entered all the required information, however, now it's just stuck on a loop saying
ERROR: Can't connect to Bitcoin: Bitcoin returned unparsable JSON
[5/23/11 11:52:47 AM] ERROR: Can't connect to Bitcoin: Bitcoin returned error message: Server temporarily down for maintenance


and repeats this forever more - what do I do? thanks for any help  Smiley
1481162972
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481162972

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481162972
Reply with quote  #2

1481162972
Report to moderator
1481162972
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481162972

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481162972
Reply with quote  #2

1481162972
Report to moderator
1481162972
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481162972

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481162972
Reply with quote  #2

1481162972
Report to moderator
"I'm sure that in 20 years there will either be very large transaction volume or no volume." -- Satoshi
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481162972
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481162972

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481162972
Reply with quote  #2

1481162972
Report to moderator
1481162972
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481162972

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481162972
Reply with quote  #2

1481162972
Report to moderator
1481162972
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481162972

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481162972
Reply with quote  #2

1481162972
Report to moderator
SomeoneWeird
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700


View Profile
May 23, 2011, 10:59:28 AM
 #2

I presume your trying to mine in a pool, so, what pool, and what arguments are you running it with?

SW-
A13X
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
May 23, 2011, 03:32:55 PM
 #3

I presume your trying to mine in a pool, so, what pool, and what arguments are you running it with?

SW-

Yes I am trying to mine on the mining.bitcoin.cz pool and the terminal asks me for username, password, port (8332) and host website (mining.bitcoin.cz) and then it just loops the statements I posted - do you know what I'm doing wrong? Smiley
Ian Maxwell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140



View Profile WWW
May 23, 2011, 09:24:40 PM
 #4

Have you created a miner in your mining.bitcoin.cz account? Your login for your miner is not the same as your login for the website.

Ian Maxwell
PGP key | WoT rating
A13X
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
May 23, 2011, 09:38:35 PM
 #5

Have you created a miner in your mining.bitcoin.cz account? Your login for your miner is not the same as your login for the website.

Oh right, on the my account page does that mean I "Register a new worker"? Then do I just use the <your username>.<login suffix> as my DiabloMiner login? Thanks so much for helping apologies for my incompetence Smiley
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!