ashaksagnis
|
 |
November 18, 2017, 10:03:40 AM |
|
\ Paldies. Pameegjinaashu!  izskataas diezgan labi..
|
|
|
|
aivox
Newbie
Activity: 21
Merit: 0
|
 |
November 21, 2017, 10:47:31 AM |
|
Starpcitu Iotu var nopirkt patreiz bitfinex tirgotavā, drīz būšot iota arī bittrex tirgotavā..
binance.com ļoti laba birža, kur arī var nopirkt IOTA
|
|
|
|
ashaksagnis
|
 |
November 21, 2017, 09:06:06 PM |
|
ir kaads lists kur buutu uzraadiitas kampanjas kur varetu ieliist iekshaa. Es tajaa coinschedule skatos. Varbuut kaads zina tepat forumaa kur vinjas posto? Nevaru atrast. :/
|
|
|
|
therhslv
|
 |
November 22, 2017, 07:44:13 AM |
|
ir kaads lists kur buutu uzraadiitas kampanjas kur varetu ieliist iekshaa. Es tajaa coinschedule skatos. Varbuut kaads zina tepat forumaa kur vinjas posto? Nevaru atrast. :/
Paskaties te https://bitcointalk.org/index.php?topic=615953.0Parasti es mekleju pie altcoin announcment, kaads jauns projekts un tad skaties kursh piedavaa labakos nosacijumus
|
|
|
|
ashaksagnis
|
 |
November 22, 2017, 11:14:43 AM |
|
Paskaties te https://bitcointalk.org/index.php?topic=615953.0Parasti es mekleju pie altcoin announcment, kaads jauns projekts un tad skaties kursh piedavaa labakos nosacijumus Paldies. Laikam sho arii mekleeju.
|
|
|
|
cryptosharkk
Jr. Member
Activity: 69
Merit: 1
|
 |
November 22, 2017, 11:52:40 AM |
|
Cik skatos , tad taas ir signature kampanjas, a varbuut ir arii kaads twitter kampanju lists?
|
? ?? ?? ? ?? ? BetGil.io ? BETGIL IS SET TO ? ?? ? ?? ?? ? - - - REVOLUTIONIZE THE ONLINE GAMING INDUSTRY
|
|
|
ashaksagnis
|
 |
November 22, 2017, 02:31:06 PM |
|
Cik skatos , tad taas ir signature kampanjas, a varbuut ir arii kaads twitter kampanju lists?
Nuuu. man tas arii intereseetu  twitter kampanjas diezgan gruuti atrast normaalas.
|
|
|
|
ashaksagnis
|
 |
November 22, 2017, 06:48:31 PM |
|
p.s - kaads padalaas pieredzee. Vai ar twitter kampanjaam esiet kko normaalu dabujushi? un cik? ja nav nosleepums. Tiiri intereses peec gribu zinaat vai jeega taa puuleeties
|
|
|
|
Egoitss
|
 |
November 22, 2017, 08:41:05 PM |
|
Es parasti airdropu vākšanu veicu no airdropalerts.com, tviterī tā pat saucās, tur laicīgi paziņo par jaunu airdropu, neesmu dabūjis daudz, jo šajā forumā neizrādiju lielu aktivitāti, līdzarto līmenis zems un daudzi airdropi gar degunu 100$ mēnesī būs. Kas attiecās uz twitera kampaņām jābūt baigam sekotāju daudzumam.
|
⭐ ⭐ ⭐ Searching for somone who can sell BTC for PAYPAL dayly paying 5% extra. ⭐ ⭐ ⭐
|
|
|
ashaksagnis
|
 |
November 22, 2017, 09:26:59 PM |
|
Es parasti airdropu vākšanu veicu no airdropalerts.com, tviterī tā pat saucās, tur laicīgi paziņo par jaunu airdropu, neesmu dabūjis daudz, jo šajā forumā neizrādiju lielu aktivitāti, līdzarto līmenis zems un daudzi airdropi gar degunu 100$ mēnesī būs. Kas attiecās uz twitera kampaņām jābūt baigam sekotāju daudzumam.
Paldies! Jaa- mekleeju kko liidziigu kaa tu iedevi bet kur buutu uzraadiitas upcoming twitter kampanjas. man tur diezgan pamaz sekotaaju. kkaadi 2300 tagad. Lai vareetu kko normaali dabuut- vajag kaadus 5000 sekotaajus apmeeram.
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
November 30, 2017, 06:57:08 AM |
|
Sveiki visiem...! Iota izskatās laba...šodien 80$ centi maksā bet 20 nov pievienosies OKEX tirgotavā..14 lielākajā marketā pēc vol..un ziņas ar tuvojas ķip baigi labas...domāju dec sāk ir iespēja iotu redzēt uz 1,2-1,5$...skatīsimies..  Sveiki! Atkal man bij taisnība par iota vakar aizvakar bij 1,57$ ja nemaldos.. 
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
December 01, 2017, 02:03:25 AM |
|
Jauki...pateicu ne tā vienu vārdu un viens s--s uz kociņa vārdā Zepher iedeva man negatīvu trust ratingu... jo redz vispār šeit ir atļauts tirgot bitcointalk accountus bet viņam savi noteikumi un viņa izpratnē tomēr nav atļauts. Paldies Zepher! 
|
|
|
|
ashaksagnis
|
 |
December 04, 2017, 10:55:43 AM |
|
Jauki...pateicu ne tā vienu vārdu un viens s--s uz kociņa vārdā Zepher iedeva man negatīvu trust ratingu... jo redz vispār šeit ir atļauts tirgot bitcointalk accountus bet viņam savi noteikumi un viņa izpratnē tomēr nav atļauts. Paldies Zepher!  Cik vispaar maksaa bitcointalk accounti?
|
|
|
|
Egoitss
|
 |
December 04, 2017, 01:21:16 PM |
|
Atkarīgs no konta ilguma un līmeņa. Cik noprotu pēc sarunām, konkrētais 0.3BTC
|
⭐ ⭐ ⭐ Searching for somone who can sell BTC for PAYPAL dayly paying 5% extra. ⭐ ⭐ ⭐
|
|
|
ashaksagnis
|
 |
December 04, 2017, 06:32:09 PM |
|
Cik lasiiju tad paarsvaraa taa tirgoshana ir scams. Bet nu varbuut ne visi. Tad jau mans acc kaadus 10$ maksaa  haha
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
December 05, 2017, 02:25:30 PM |
|
Nu jau mans neko vairs nemaksā  apaļu nulli.. ieraudzīja stukači ka piedāvāju notirgot un čau ...negatīvie nekur vairs nav vajadzīgi.
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
December 05, 2017, 02:59:44 PM |
|
Cik lasiiju tad paarsvaraa taa tirgoshana ir scams. Bet nu varbuut ne visi. Tad jau mans acc kaadus 10$ maksaa  haha krievi savā krievu bct forumā vēsi tirgo accountus...šiem nav par to nekas... bija tāds acc price estimator tur varēja redzēt cik vērts...bet tgd to ir noslēpuši kkur..nevaru atrast.
|
|
|
|
therhslv
|
 |
December 05, 2017, 04:18:40 PM |
|
Cik lasiiju tad paarsvaraa taa tirgoshana ir scams. Bet nu varbuut ne visi. Tad jau mans acc kaadus 10$ maksaa  haha krievi savā krievu bct forumā vēsi tirgo accountus...šiem nav par to nekas... bija tāds acc price estimator tur varēja redzēt cik vērts...bet tgd to ir noslēpuši kkur..nevaru atrast. Tu nopelnisi vairaak ar signature campaign , protams vairak laiks aizies , bet ilgterminaa mierigi var atsist to 0.3 btc . Tik tagad laikam bisk pasudigi buus dabut signature , jo daudzi nepienem ja ir trust - 
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
December 05, 2017, 04:24:37 PM |
|
Cik lasiiju tad paarsvaraa taa tirgoshana ir scams. Bet nu varbuut ne visi. Tad jau mans acc kaadus 10$ maksaa  haha krievi savā krievu bct forumā vēsi tirgo accountus...šiem nav par to nekas... bija tāds acc price estimator tur varēja redzēt cik vērts...bet tgd to ir noslēpuši kkur..nevaru atrast. Tu nopelnisi vairaak ar signature campaign , protams vairak laiks aizies , bet ilgterminaa mierigi var atsist to 0.3 btc . Tik tagad laikam bisk pasudigi buus dabut signature , jo daudzi nepienem ja ir trust -  būs ok! 300 neo nedeļu atpakaļ nopirku pa 32$...šodien jau 40$
|
|
|
|
ashaksagnis
|
 |
December 08, 2017, 02:57:27 PM |
|
Nu jaa. ar signature var atsists mieriigi. padalaties pieredzee - lielaakaa summa ko esiet dabujushi par signature? 
|
|
|
|
|