vvat0z
Newbie
Activity: 3
Merit: 0
|
|
October 02, 2015, 05:05:08 PM |
|
dün gece saat 2 gibi olay aydınlandı arkadaşlar bilgisyarıma bir şekilde virus gelmiş gece telefonuma gelen msj lar ile solugu pc başında aldım hesapım çalınmmış ve çalan kişi gmail ve facebbok hesabımada girmeye çalışmış ip adresi texas dı kimseyi zan altında bırakmak istemem bilgilendirme amaçlı yazayım dedim yani görünene göre olay scrypt.cc sitesinden değil bilgisayarıma bulaşan virüsden kaynaklanıyomuş herkeze iyi günler
|
|
|
|
thinkinger
|
|
October 02, 2015, 06:18:07 PM |
|
bu sitenin bir ara kullanıcı hesaplarından azar azar btc aşırdığı yazıyordu zeushash in sayfasında haber bölümünde.
|
|
|
|
xRaVeNx
Legendary
Activity: 980
Merit: 1011
|
|
October 03, 2015, 08:32:48 AM |
|
bu sitenin bir ara kullanıcı hesaplarından azar azar btc aşırdığı yazıyordu zeushash in sayfasında haber bölümünde.
O durumu bilmiyorum ama s.cc batak döneme geçti tekrar bir yenilenme hareketine geçerse eğer ozaman 10 mbtc atarım. Yenilenmelerde güzel kar alınıyor. Mesela mhz 18k iken alış yapmıştım 70k olmuştu. Tabi o sırada depozit kapalıydı eskiden kalan bakiyeyle almıştım Bu durum beni kurtardı
|
|
|
|
thinkinger
|
|
October 06, 2015, 04:45:24 PM |
|
ingilizce konuda tamamen gümlediği yazıyor.üyelere geçmiş olsun.İnşallah paraları başka yerden tekrar sahiplerine döner. bu site benim kazık yemediğim tek site batanlar ya da kaçanlar arasında.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
October 07, 2015, 07:31:17 AM |
|
evet bir ponzi semasinin da milleti dolandirdigi ortaya cikmis oldu, para kaybedenlere gecmis olsun.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
to1ga
|
|
December 01, 2015, 08:07:38 PM |
|
Bugun BTC çekim emri verdim bakalım hakkaten patlamışmı İçerde unutulmuş 0.7 BTC var hala. Benim umudum var ama
|
|
|
|
mjpo
|
|
December 02, 2015, 07:00:46 AM |
|
Bugun BTC çekim emri verdim bakalım hakkaten patlamışmı İçerde unutulmuş 0.7 BTC var hala. Benim umudum var ama Benimde biraz BTC var içeride. Ödemeni alırsan bende herşeyi satıp çıkayım
|
|
|
|
akustik
|
|
December 02, 2015, 05:17:52 PM |
|
Bu sistem için uzun zamandır scam deniliyordu zaten zaten ufak bir meblağ ile sistemdeydim ve aylar önce çıkmıştım aslına bakarsanız beklediğimden fazla bile dayandı
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
December 03, 2015, 10:18:09 AM |
|
Bugun BTC çekim emri verdim bakalım hakkaten patlamışmı İçerde unutulmuş 0.7 BTC var hala. Benim umudum var ama Benimde biraz BTC var içeride. Ödemeni alırsan bende herşeyi satıp çıkayım Facebook grubuna biri yazdı yazdı siteyle ilgili söyle güzel böyle güzel, dürttü birşeyler yaptım yatırımı kabak benim başıma patladı. Şu ponzilerden yana bir yüzüm gülmedi...
|
|
|
|
thinkinger
|
|
December 03, 2015, 09:14:53 PM |
|
Bugun BTC çekim emri verdim bakalım hakkaten patlamışmı İçerde unutulmuş 0.7 BTC var hala. Benim umudum var ama sen de son durum nedir dostum.İnşallah çekersiniz ama şu an görüntü zor gibi bence.
|
|
|
|
rikudou
|
|
December 04, 2015, 09:28:14 AM |
|
Benim Son Çekim İşlemini 14.11.2015 Tarihinde Göndermiş. Öyle Bir Kontrol Ettiydim.
|
|
|
|
mjpo
|
|
December 04, 2015, 09:32:32 AM |
|
Benim Son Çekim İşlemini 14.11.2015 Tarihinde Göndermiş. Öyle Bir Kontrol Ettiydim.
Site sahibi aradan seçip gönderiyor sanırım. Ödeme yapıyoruz demek istiyor
|
|
|
|
to1ga
|
|
December 04, 2015, 04:59:29 PM |
|
Bugun BTC çekim emri verdim bakalım hakkaten patlamışmı İçerde unutulmuş 0.7 BTC var hala. Benim umudum var ama sen de son durum nedir dostum.İnşallah çekersiniz ama şu an görüntü zor gibi bence. Bende şuan işlemde olduğu yazıyor. Bekliyorum bakalım 1 umutla. Eğer gelirse iphone 6 ya biraz daha yaklaşıcam :p
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
December 04, 2015, 09:41:10 PM |
|
Bugun BTC çekim emri verdim bakalım hakkaten patlamışmı İçerde unutulmuş 0.7 BTC var hala. Benim umudum var ama sen de son durum nedir dostum.İnşallah çekersiniz ama şu an görüntü zor gibi bence. Bende şuan işlemde olduğu yazıyor. Bekliyorum bakalım 1 umutla. Eğer gelirse iphone 6 ya biraz daha yaklaşıcam :p Nasıl oluyor bu işler anlamıyorum 2 aydır gelen giden yok. 0.4 btc var içerde
|
|
|
|
rikudou
|
|
December 05, 2015, 12:08:44 PM |
|
Site sahibi aradan seçip gönderiyor sanırım. Ödeme yapıyoruz demek istiyor Zamanında Gönderdiğim BTC Adresini Blockchain'den Silmiştim. Gitti 5 Dolar.
|
|
|
|
to1ga
|
|
December 05, 2015, 06:29:37 PM |
|
Site sahibi aradan seçip gönderiyor sanırım. Ödeme yapıyoruz demek istiyor Zamanında Gönderdiğim BTC Adresini Blockchain'den Silmiştim. Gitti 5 Dolar. Hayır ben anlamıyom bi insan neden BTC adresini silerki. Belki biri bir gün yanlış bir harfe basıpta yanlışlıkla sana bitcoin gönderse Bol bol cüzdanınız olsun
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
December 05, 2015, 09:07:46 PM |
|
Site sahibi aradan seçip gönderiyor sanırım. Ödeme yapıyoruz demek istiyor Zamanında Gönderdiğim BTC Adresini Blockchain'den Silmiştim. Gitti 5 Dolar. Hayır ben anlamıyom bi insan neden BTC adresini silerki. Belki biri bir gün yanlış bir harfe basıpta yanlışlıkla sana bitcoin gönderse Bol bol cüzdanınız olsun yılbaşında piyango bileti alırsa da kafi gelebilir
|
|
|
|
Surger
|
|
December 05, 2015, 09:17:21 PM |
|
Site sahibi aradan seçip gönderiyor sanırım. Ödeme yapıyoruz demek istiyor Zamanında Gönderdiğim BTC Adresini Blockchain'den Silmiştim. Gitti 5 Dolar. Hayır ben anlamıyom bi insan neden BTC adresini silerki. Belki biri bir gün yanlış bir harfe basıpta yanlışlıkla sana bitcoin gönderse Bol bol cüzdanınız olsun yılbaşında piyango bileti alırsa da kafi gelebilir Kayıt olduğunuz faucet veya oyundan ödül falan da gelebilir hocam çok da imkansız değil
|
|
|
|
mjpo
|
|
December 22, 2015, 10:09:04 AM |
|
Beyler benim ödeme iki gün önce gelmiş, bilginize..
|
|
|
|
leps
|
|
December 22, 2015, 10:09:42 AM |
|
Beyler benim ödeme iki gün önce gelmiş, bilginize..
ne kadarlık bir ödeme ? sorun olmazsa miktar öğrenebilirmiyim
|
|
|
|
|