Deathwing (OP)
Legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
|
|
August 25, 2015, 10:57:44 AM |
|
Şehir dışından döndüğüme göre devam edebilirim.
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
August 25, 2015, 11:12:36 AM |
|
Ben daha önceleri escrow da neymiş ben insan sarrafıyım anlarım, diyordum. Havamı adım, oturdum. 60 tl dolandırıldım. Bu gün resmiyet kazandı. Bunu neden buraya yazıyorum. Çünkü benim gibi düşünen arkadaşlar varsa okuyup ders çıkarsıınlar diye. Ama insanın başına gelmeyince insan anlamıyor. Mesela şuandan itibaren 1 sat lık işlem yapsam bile escrow kullanırım. para dert değil. Ama insanın salak yerine konulması insana çok koyuyor.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
August 25, 2015, 12:09:30 PM |
|
Ben daha önceleri escrow da neymiş ben insan sarrafıyım anlarım, diyordum. Havamı adım, oturdum. 60 tl dolandırıldım. Bu gün resmiyet kazandı. Bunu neden buraya yazıyorum. Çünkü benim gibi düşünen arkadaşlar varsa okuyup ders çıkarsıınlar diye. Ama insanın başına gelmeyince insan anlamıyor. Mesela şuandan itibaren 1 sat lık işlem yapsam bile escrow kullanırım. para dert değil. Ama insanın salak yerine konulması insana çok koyuyor. Dolandırıldığınız halde ne sen ne de @kocaefe , @marketingcoin adlı kullanıcıya negatif trust vermemişsiniz. Adam hala foruma giriyor . Başkalarını da dolandırmaması için trust sistemini kullanın lütfen.
|
|
|
|
KocaEfe
|
|
August 25, 2015, 05:28:30 PM |
|
On numara birşey düşünmüş yazmışsınız elinize gönlünüze sağlık. Baş tacısınız. Escrow kullanın aga sakata gelmeyin Negatif trust vereceğim birazdan o sahtekara dün unutmuşum..
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
August 25, 2015, 06:09:07 PM |
|
Ben daha önceleri escrow da neymiş ben insan sarrafıyım anlarım, diyordum. Havamı adım, oturdum. 60 tl dolandırıldım. Bu gün resmiyet kazandı. Bunu neden buraya yazıyorum. Çünkü benim gibi düşünen arkadaşlar varsa okuyup ders çıkarsıınlar diye. Ama insanın başına gelmeyince insan anlamıyor. Mesela şuandan itibaren 1 sat lık işlem yapsam bile escrow kullanırım. para dert değil. Ama insanın salak yerine konulması insana çok koyuyor. Dolandırıldığınız halde ne sen ne de @kocaefe , @marketingcoin adlı kullanıcıya negatif trust vermemişsiniz. Adam hala foruma giriyor . Başkalarını da dolandırmaması için trust sistemini kullanın lütfen. Ben şu an verdim. Haklısınız unutmuşum. Turust vermeyi, verdim. Şu an turustu eksiye düştü. En azından artık imza kampanyasına katılamayacak. ( çoğusuna ) inş bir daha böyle tatsız olaylar yaşanmaz. Forumda
|
|
|
|
kripto para
|
|
August 25, 2015, 06:11:02 PM |
|
Ben daha önceleri escrow da neymiş ben insan sarrafıyım anlarım, diyordum. Havamı adım, oturdum. 60 tl dolandırıldım. Bu gün resmiyet kazandı. Bunu neden buraya yazıyorum. Çünkü benim gibi düşünen arkadaşlar varsa okuyup ders çıkarsıınlar diye. Ama insanın başına gelmeyince insan anlamıyor. Mesela şuandan itibaren 1 sat lık işlem yapsam bile escrow kullanırım. para dert değil. Ama insanın salak yerine konulması insana çok koyuyor. Dolandırıldığınız halde ne sen ne de @kocaefe , @marketingcoin adlı kullanıcıya negatif trust vermemişsiniz. Adam hala foruma giriyor . Başkalarını da dolandırmaması için trust sistemini kullanın lütfen. Ben şu an verdim. Haklısınız unutmuşum. Turust vermeyi, verdim. Şu an turustu eksiye düştü. En azından artık imza kampanyasına katılamayacak. ( çoğusuna ) inş bir daha böyle tatsız olaylar yaşanmaz. Forumda Default Trust'ta yer almadığınız için bir işe yaramayacak. İngilizce bölümde konu açıp Def Trust'ta olan birilerinden neg trust vermesini isteyin. O zaman imza kampanyalarına katılamaz.
|
|
|
|
Lituation
|
|
August 25, 2015, 06:15:50 PM |
|
Ben daha önceleri escrow da neymiş ben insan sarrafıyım anlarım, diyordum. Havamı adım, oturdum. 60 tl dolandırıldım. Bu gün resmiyet kazandı. Bunu neden buraya yazıyorum. Çünkü benim gibi düşünen arkadaşlar varsa okuyup ders çıkarsıınlar diye. Ama insanın başına gelmeyince insan anlamıyor. Mesela şuandan itibaren 1 sat lık işlem yapsam bile escrow kullanırım. para dert değil. Ama insanın salak yerine konulması insana çok koyuyor. Dolandırıldığınız halde ne sen ne de @kocaefe , @marketingcoin adlı kullanıcıya negatif trust vermemişsiniz. Adam hala foruma giriyor . Başkalarını da dolandırmaması için trust sistemini kullanın lütfen. Ben şu an verdim. Haklısınız unutmuşum. Turust vermeyi, verdim. Şu an turustu eksiye düştü. En azından artık imza kampanyasına katılamayacak. ( çoğusuna ) inş bir daha böyle tatsız olaylar yaşanmaz. Forumda Default Trust'ta yer almadığınız için bir işe yaramayacak. İngilizce bölümde konu açıp Def Trust'ta olan birilerinden neg trust vermesini isteyin. O zaman imza kampanyalarına katılamaz. Bütün işlem Türkçe olduğu için büyük ihtimalle Default Trust'takiler olayı tam olarak anlayamayacakları için buna karışmaz. Türk üyeler içinden Default Trust'ta kimse olmadığı için bir anlamı olmayacak.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
|
|
August 25, 2015, 06:18:49 PM |
|
En azından alışveriş yapacak kimseler satıcının trust kısmına girip untrusted feedback kısmına baktıklarında negatif trustı görebilirler. Çakırda negatif trust bırakmış. Globaldede tanınıyor. Uzak dururlar herhalde.
|
|
|
|
Lituation
|
|
August 25, 2015, 06:20:31 PM |
|
Türkçe bölümünde güvendiğiniz üyelerin ismini Trust Settings'den listenize eklerseniz ağırlıkları artar. Bıraktıkları feedbackleri trusted olarak hemen görebilirsiniz.
|
|
|
|
Deathwing (OP)
Legendary
|
|
August 28, 2015, 12:55:42 PM |
|
Tekrar bir süre şehir dışına gidiyorum, konuyu kitliyorum, PM atabilirsiniz.
|
|
|
|
Deathwing (OP)
Legendary
|
|
August 30, 2015, 11:59:09 PM |
|
Home Sweet Home! Pazar Alanı Güvenliği mesaide.
|
|
|
|
sinaninkisi
|
|
September 23, 2015, 03:07:05 AM |
|
mesela kişiye btc satacagız bunun icin aracı olarak bir online al sat sitesi kullansak atıyorum gittigidiyor tarzında. hem taksitle btc satışı bile mümkün olmazmıydı. bir fikir sadece test etmişliğim yok
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
|
|
September 23, 2015, 06:35:53 AM |
|
mesela kişiye btc satacagız bunun icin aracı olarak bir online al sat sitesi kullansak atıyorum gittigidiyor tarzında. hem taksitle btc satışı bile mümkün olmazmıydı. bir fikir sadece test etmişliğim yok
Zaten bunun için borsalar var. Kişiler arasında ki alış-satışa aracılık yapıyorlar ve komisyon alıyorlar. Borsa kullanmak istemeyenler için de forumdan güvenilir kişiler escrow hizmeti sağlıyor. Gittigidiyor, takasyolu vb. siteler bitcoin için elbette yapılabilir ama bitcoin kullanımı o kadar yaygın değil. @bitkoyun'un yapmış olduğu bir site vardı ama öyle atıl şekilde duruyor.
|
|
|
|
Deathwing (OP)
Legendary
|
|
January 10, 2016, 01:43:29 PM |
|
Konu bayağıdır yerlerde, şöyle yukarı bir yere göndereyim.
|
|
|
|
Deathwing (OP)
Legendary
|
|
June 17, 2017, 03:34:06 PM |
|
Hesabımı geri alabildiğime göre bu olaya devam edebilirim.
|
|
|
|
deepocean
|
|
June 17, 2017, 04:01:15 PM |
|
Yanlış anlamazsaniz eal gelip konuya yazabilir mi? Bildiğim kadarıyla sizi tanıyordu.
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
June 17, 2017, 04:35:26 PM |
|
Yanlış anlamazsaniz eal gelip konuya yazabilir mi? Bildiğim kadarıyla sizi tanıyordu. Ben de tanıyorum Deathwing'i, Ben yazsam olmaz mı? Ama illaki EAL derseniz, haber uçururuz, o da yazar.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
deepocean
|
|
June 17, 2017, 04:37:06 PM |
|
Yanlış anlamazsaniz eal gelip konuya yazabilir mi? Bildiğim kadarıyla sizi tanıyordu. Ben de tanıyorum Deathwing'i, Ben yazsam olmaz mı? Ama illaki EAL derseniz, haber uçururuz, o da yazar. Sende bi eal sayılırsın geçmiş olsun.
|
|
|
|
KALFA501
Newbie
Activity: 52
Merit: 0
|
|
June 17, 2017, 06:18:40 PM |
|
A kişisi B kişisine X ürününü sattı, ancak X yerine boş kargo gönderdi ve escrow'a kargoya teslim faturasını verdi. escrow'a göre sıkıntı yok ancak hala B kişisinden onay bekleniyor. Kargo sahtekarlığının önüne şu şekilde geçilebilir: B kişisi en az 720p video çeken kamera ile "kargo açılış videosu" çeker. Kargonun video çekilmeden önce bozulmamış olduğunu ispatlar, video önünde kargoyu açar. İçinden istediği ürün çıkmazsa escrow'a bu durumu "video ile" bildirir, ödemesini geri alır.
720p kamera parasınıı kim karşılıyor peki
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
June 17, 2017, 06:43:46 PM |
|
Dur daha yeni geldin bi deathwing olduğunu anlayalım
|
|
|
|
|