Bitcoin Forum
December 09, 2016, 11:30:31 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Connection problem  (Read 742 times)
bminer567
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
May 24, 2011, 07:58:22 AM
 #1

I run 8 miners with 3 GPU on each (HD 5870). Everything worked perfectly, but yesterday suddenly appeared an error "conection problem". It's not permanent, the problem appears on each GPU every 10-15 seconds for 1-2 seconds. What is the problem? The internet conection is fine. I use GUIMiner - v. 2011-05-01. The pool is deepbit.net.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481326231
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481326231

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481326231
Reply with quote  #2

1481326231
Report to moderator
1481326231
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481326231

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481326231
Reply with quote  #2

1481326231
Report to moderator
luv2drnkbr
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 771



View Profile
May 25, 2011, 11:34:30 AM
 #2

There's been a few people having connection issues lately, myself included...  I've just been using some of the fallback nodes.

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!