iluvbitcoins
Legendary
Activity: 2198
Merit: 1149
Freedom&Honor
|
 |
November 22, 2017, 07:59:01 PM |
|
Misli li BitKonan možda povećati fee kod withdrawinga? 1.1 satoshi/byte je puno premalo - withdrawal bitcoina traje satima dok ga neki milosrdni miner ne uvrsti u blok.
Najbolje bi bilo kad bi sami postavljali fee, jer evo, do maloprije se ja žalim na visok fee, sad se žalimo na nizak fee  Nije efikasno imati fiksnu naknadu.
|
Looking for a signature campaign.
|
|
|
|
|
|
|
|
According to NIST and ECRYPT II, the cryptographic algorithms used in
Bitcoin are expected to be strong until at least 2030. (After that, it
will not be too difficult to transition to different algorithms.)
|
|
|
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
|
|
|
Pixa123
Newbie
Activity: 1
Merit: 0
|
 |
December 13, 2017, 07:35:04 AM |
|
Pozdrav,
sve pohvale bitkonan ekipi, moram priznati da imam samo odlična iskustva i nikakvih problema.
Jedan prijedlog, ako prihvaćate, da na web site uključite i pregled LTC trade-a bez da se prethodno treba ulogirati.
hvala vam i sretno, P.
|
|
|
|
Hasaanovic
Newbie
Activity: 3
|
 |
December 13, 2017, 10:05:58 AM |
|
Nije ni fee visok, super 
|
|
|
|
fx1Trader (OP)
|
 |
December 15, 2017, 09:49:31 AM |
|
Pozdrav,
sve pohvale bitkonan ekipi, moram priznati da imam samo odlična iskustva i nikakvih problema.
Jedan prijedlog, ako prihvaćate, da na web site uključite i pregled LTC trade-a bez da se prethodno treba ulogirati.
hvala vam i sretno, P.
Hvala !! da ..bilo bi zgodno imat i ltc bez da se treba logirati . to cemo staviti na listu za redizajn ..
|
|
|
|
fx1Trader (OP)
|
 |
December 15, 2017, 04:30:40 PM |
|
evo samo jedan kratki info
Uplate vikendom ( subota i nedjelja ) primamo ako uplatite u splitskoj banci na salteru ili internet bankarstvom splitske banke
|
|
|
|
hz87sa
Newbie
Activity: 9
|
 |
December 16, 2017, 02:28:20 PM |
|
Hoce moci sta kad iz Bosne da se uplati ??
|
|
|
|
fx1Trader (OP)
|
 |
December 16, 2017, 06:19:08 PM |
|
Hoce moci sta kad iz Bosne da se uplati ??
naravno .. uplate iz bosne se tretiraju kao strane international uplate osim ako zivite blizu granice pa odete u RH i uplatite iz neke banke
|
|
|
|
SISAR
|
 |
December 18, 2017, 11:00:52 PM |
|
Alo Bitkonan, pa dajte vise ne jebite nas u zdrav mozak sa tih 6 konfirmacija potrebnih da se kod vas depozita BTC. Koji ste vi kurac, mislim ono prebacujem velike kolicine para svugdje naokolo svaki dan i nitko ne smara, 1 konfirm i to je to. Bas ce vas netko 51% napasti, mos misliti...
|
|
|
|
fx1Trader (OP)
|
 |
December 19, 2017, 10:48:42 AM |
|
Alo Bitkonan, pa dajte vise ne jebite nas u zdrav mozak sa tih 6 konfirmacija potrebnih da se kod vas depozita BTC. Koji ste vi kurac, mislim ono prebacujem velike kolicine para svugdje naokolo svaki dan i nitko ne smara, 1 konfirm i to je to. Bas ce vas netko 51% napasti, mos misliti...
haha..ovo je bilo onako iz dubine duse  nije bas 1 conf...ugl 3 i 6 .. al prihvacam sugestiju ..evo vec danas cemo pogledat sto treba da se to rjesi vec u iducem updejtu na 3
|
|
|
|
fx1Trader (OP)
|
 |
December 21, 2017, 09:38:59 AM |
|
nazalost opet smo morali dignut fee za BTC witdraw mreza je zagusena i fee je skocio puno previse https://bitinfocharts.com/comparison/bitcoin-transactionfees.htmlmolimo korisnike da se suzdrze withdrawa ako bas ne moraju . nije nuzno da imate odmah BTC u vasem walletu ukljucite 2F Auth na vasem Bitkonan racunu i pricekajte da se stvari stabiliziraju . pozdrav
|
|
|
|
seljo
Legendary
Activity: 1177
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
|
 |
December 27, 2017, 10:21:32 AM |
|
Opet ste se slikali za novine. 
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
|
johncro_
Newbie
Activity: 107
|
 |
December 28, 2017, 07:40:04 PM |
|
ne zelim bit negativan al zasto bi uopce kupovao na vasoj stranici ako mogu na drugim stranicama za dosta jeftinije dobiti btc??
kakva je caka u ovome da ste skuplji 600+ dolara po btc-u?
|
|
|
|
fx1Trader (OP)
|
 |
December 28, 2017, 11:40:56 PM |
|
ne zelim bit negativan al zasto bi uopce kupovao na vasoj stranici ako mogu na drugim stranicama za dosta jeftinije dobiti btc??
ma nisi negativan ..mozda neinformian bitkonan je burza gdje se cijena sama formira odnosom ponude i potraznje .. te se sama korigira
|
|
|
|
johncro_
Newbie
Activity: 107
|
 |
December 29, 2017, 06:32:49 AM |
|
ma nisi negativan ..mozda neinformian bitkonan je burza gdje se cijena sama formira odnosom ponude i potraznje .. te se sama korigira krivo sam se izrazio,da na to sam mislio cijene se korigiraju od korisnika i marketa,al prevelik mi je gap izmedu cijena na vasoj burzi i nekoj drugoj burzi. prakticki mogu na primjer bittrexu uzet dosta jeftinije btc i prebacit na vasu burzu gdje po ovim cijenama mogu zaraditi i do par tisuca kuna vise samo na jednom btc-u, zvuci mi jednostavno
|
|
|
|
fx1Trader (OP)
|
 |
December 29, 2017, 03:26:53 PM |
|
ma nisi negativan ..mozda neinformian bitkonan je burza gdje se cijena sama formira odnosom ponude i potraznje .. te se sama korigira krivo sam se izrazio,da na to sam mislio cijene se korigiraju od korisnika i marketa,al prevelik mi je gap izmedu cijena na vasoj burzi i nekoj drugoj burzi. prakticki mogu na primjer bittrexu uzet dosta jeftinije btc i prebacit na vasu burzu gdje po ovim cijenama mogu zaraditi i do par tisuca kuna vise samo na jednom btc-u, zvuci mi jednostavno tako je ...to je upravo ono sto neki useri rade ...arbitraza i svojim djelovanjem korigiraju market
|
|
|
|
Mi5h0
|
 |
January 02, 2018, 01:44:54 AM |
|
ma nisi negativan ..mozda neinformian bitkonan je burza gdje se cijena sama formira odnosom ponude i potraznje .. te se sama korigira krivo sam se izrazio,da na to sam mislio cijene se korigiraju od korisnika i marketa,al prevelik mi je gap izmedu cijena na vasoj burzi i nekoj drugoj burzi. prakticki mogu na primjer bittrexu uzet dosta jeftinije btc i prebacit na vasu burzu gdje po ovim cijenama mogu zaraditi i do par tisuca kuna vise samo na jednom btc-u, zvuci mi jednostavno Naravno da možeš. Ali moraš obratiti pažnju na nekoliko detalja. Prvo, nadam se da znaš razliku između naloga za prodaju i naloga za kupovinu u knjizi naloga. Drugo, kada povlačiš sredstva sa Bitkonan burze moraš računati na konverziju valute iz USD u HRK. I treće, jesi li baš siguran da želiš izaći iz Bitcoina u ovom trenutku? Što ako cijena BTC-a sutra 'skoči' za nekoliko tisuća?
|
|
|
|
iluvbitcoins
Legendary
Activity: 2198
Merit: 1149
Freedom&Honor
|
 |
March 24, 2018, 02:24:02 PM |
|
Ako netko nije primjetio, Bitkonan.com ima novi dizajn 
|
Looking for a signature campaign.
|
|
|
campica
|
 |
March 24, 2018, 02:32:39 PM |
|
Evo ja sam dobio mail da imaju novi dizajn, pa sam otisao provjeriti. Mogu reci da je sada puno bolje. Nego mene zanima koliko imaju korisnika , koliko mi se cini dosta slabo se trguje na Bitkonan-u nego na BitStamp-u.  Jel tko od vas trguje na Bitkonan-u pa da mi moze odgovoriti na par pitanja preko PM-a. Hvala
|
|
|
|
Mi5h0
|
 |
March 24, 2018, 11:08:43 PM |
|
Ako netko nije primjetio, Bitkonan.com ima novi dizajn  Redizajn je prva liga! GUI mi izgleda intuitivnije i više 'user friendly' sada. Ako sam dobro shvatio, uskoro se uvode i novi parovi za trgovanje? Konkretno ETH/USD a možda i neki drugi. Nadam se da će i volumn porasti...
|
|
|
|
|