Bizden önce reglenmiş görünüyor
Umarım sahibi iyi bir amaç uğruna kayıt etmiştir
.netin sahibi kapmış hemen yabancıya gitmemiş en azından
Murat Bey'i tebrik ediyorum o halde
Bizden hızlı davranmış
Tebrikler arkadaşlar, hayırlı olsun. Biz CoinTurk olarak elimizden geldiğince desteğe ve işbirliğine hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz. Başarılar dileriz.
Tekrardan teşekkürler, Levent Bey'in kişisel destek sözü vardı zaten, kendisiyle görüşmüştüm bu konuyu
umarım uzun soluklu bir proje olur. forumdan cakir saygı duyduğum bir üyedir. haberleri onun sitesinden okumayı tercih edeceğim. your site has been bookmarked
Deepcoinin dediği gibi. Hepimiz aynı gemideyiz. Hepsini takip edelim, destek olalım ayırt etmeden.
Çok teşekkür ederim,
Ancak bizden önceki haber siteleri çok güzel işler yaptılar, yapıyorlar. Biz de onlara yetişip elimizden geldiğince bu ekosisteme katkıda bulunmak istiyoruz.
umarım uzun soluklu bir proje olur. forumdan cakir saygı duyduğum bir üyedir. haberleri onun sitesinden okumayı tercih edeceğim. your site has been bookmarked
Deepcoinin dediği gibi. Hepimiz aynı gemideyiz. Hepsini takip edelim, destek olalım ayırt etmeden.
diğerlerine köstek olucam demedim bro. cakirin hesplamaları var ya daha zengin içerik sunar diye tahmin ediyorum. zten öncelik forumda. kim haber eklerse ilk ondan alıyoruz haberleri genelde
Bitcoin gibi biz de emekleme aşamasındayız henüz
Umarım her şey gönlümüzce olur ve doyurucu bilgilerle en sağlıklı bir biçimde bu ekosisteme katkı sağlarız.