Bitcoin Forum
December 11, 2016, 04:29:30 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2] 3 4 »  All
  Print  
Author Topic: run your miners invisibly with different arg when pc idle and pc used (Download)  (Read 27323 times)
bobR
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
May 26, 2011, 08:32:51 PM
 #21

I been at this computer stuff soo LOONG
I even run linux as god

ether way what you got is better than messin with task schedules & scripts
I did that and have some machines that just give me an ass ache

If nothing else I can make prossessSwi... what ever run as a service
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481430570
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481430570

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481430570
Reply with quote  #2

1481430570
Report to moderator
1481430570
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481430570

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481430570
Reply with quote  #2

1481430570
Report to moderator
no_alone
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
May 27, 2011, 11:04:41 AM
 #22

bobR
Do what ever you want the source code is there...
For me its good... If I'll see more interest maybe I'll develop it further

Mine only when pc is IDLE totally indivisible...
http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=9851.0
Mine on family computer without disturbing them

Donation : 1GjpJnLU8zdfEHW7FoCx2UUosJgc9prXN4
baggos12
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
May 27, 2011, 01:07:58 PM
 #23

Mhm, your program does not work with guiminer.
Also, I would like to be able to run more more than one miner at the same time.. Is this possible using "&&"? (cant test now).

Anyway thanks, this is a great program.
no_alone
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
May 27, 2011, 01:37:39 PM
 #24

Mhm, your program does not work with guiminer.
Also, I would like to be able to run more more than one miner at the same time.. Is this possible using "&&"? (cant test now).

Anyway thanks, this is a great program.

It work for me with gui miner...

What exactly is  the problem?

about ruunning more then one miner(You can not use the "&&"...) I think I can do it that that  you'll have 2 processswi working in the same time (each one in a different directory each one with different parameters)

I can also make it That it will be only in one gui and processswi But I dont know how much is it needed.. It will make the gui more massie..
What do you think?

Can you give me a example of what two miners are you want to run

Mine only when pc is IDLE totally indivisible...
http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=9851.0
Mine on family computer without disturbing them

Donation : 1GjpJnLU8zdfEHW7FoCx2UUosJgc9prXN4
baggos12
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
May 27, 2011, 04:47:43 PM
 #25

I want to run both cpu and gpu miners. It's an alternative to runong the guiminer, which cannot be hidden (at least for me). Also there is another bug with it. The proccesses that it opens are not killed when it is killed so they stay running in memory. (I mean the command line miners that guiminer open in background).
keybaud
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
May 27, 2011, 06:32:50 PM
 #26

I want to run both cpu and gpu miners. It's an alternative to runong the guiminer, which cannot be hidden (at least for me). Also there is another bug with it. The proccesses that it opens are not killed when it is killed so they stay running in memory. (I mean the command line miners that guiminer open in background).


If you run the CPU miner you may find it reduces the hash rate of GPU mining by more than you get from the CPU.
no_alone
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
May 27, 2011, 07:41:15 PM
 #27

I want to run both cpu and gpu miners. It's an alternative to runong the guiminer, which cannot be hidden (at least for me). Also there is another bug with it. The proccesses that it opens are not killed when it is killed so they stay running in memory. (I mean the command line miners that guiminer open in background).


About the cpu and gpu ... as keybaud told you .. This may reduce your minning if you also mine in cpu and gpu...
Have you checked it...

About the processess that guiminer open ,Yes I know that they stay open.. The do not work but do stay open..
I can not change it because I can not know which miner you use with guiminer..
If you will open poclbm with processSwi it will kill it when needed...

Actually now that I think about it a couple of  more days of work and I can build Another guiminer.. 
But I don't think there is a need for another one....

Or maybe there is ??/
 

Mine only when pc is IDLE totally indivisible...
http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=9851.0
Mine on family computer without disturbing them

Donation : 1GjpJnLU8zdfEHW7FoCx2UUosJgc9prXN4
baggos12
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
May 27, 2011, 09:56:42 PM
 #28

Ok, I stopped using the cpu. Thanks for the tip!
I think you could find out which processes has been opened by guiminer.exe..  Actually I know you can, I don't remember how exactly. Is your program written in autohotkey?
The guiminer is ok, except from the gpu support(difficult to implement) and maybe a checkbox to open with windows.
no_alone
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
May 28, 2011, 11:35:22 AM
 #29

New Version:
1.02
* Changed the way the processSwi end the program It started.. Now it will also end all of the process started by the program started... It kill the all process tree ... Very Important !! Update

* Now more then 1 processSwi can be open at the same time.. But they have to be in different directories

Windows 7 & Source code
http://www.mediafire.com/?6wg4957s92gxe7d

Windows xp & Source code
http://www.mediafire.com/?fdqk9mfvr5mc19u

Mine only when pc is IDLE totally indivisible...
http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=9851.0
Mine on family computer without disturbing them

Donation : 1GjpJnLU8zdfEHW7FoCx2UUosJgc9prXN4
bobR
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
May 28, 2011, 07:21:00 PM
 #30

New Version:
1.02
* Changed the way the processSwi end the program It started.. Now it will also end all of the process started by the program started... It kill the all process tree ... Very Important !! Update

* Now more then 1 processSwi can be open at the same time.. But they have to be in different directories

Windows 7 & Source code
http://www.mediafire.com/?6wg4957s92gxe7d

Windows xp & Source code
http://www.mediafire.com/?fdqk9mfvr5mc19u


new version seems ok
I tried to run this at startup/service but no good
need a version to work with multiple logins ... or no one logged in ... like the machine restarted
Slasklitta
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 53



View Profile WWW
May 29, 2011, 12:43:20 PM
 #31

Nope... It wont work when i restart the computer. The process is started, but it wont start the miner. Works if i do everything manual though

I use phoenix miner

Mining at https://www.bitcoins.lc/ @ ~1,2GHash/s
no_alone
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
May 29, 2011, 12:57:30 PM
 #32

New Version:
1.02
* Changed the way the processSwi end the program It started.. Now it will also end all of the process started by the program started... It kill the all process tree ... Very Important !! Update

* Now more then 1 processSwi can be open at the same time.. But they have to be in different directories

Windows 7 & Source code
http://www.mediafire.com/?6wg4957s92gxe7d

Windows xp & Source code
http://www.mediafire.com/?fdqk9mfvr5mc19u


new version seems ok
I tried to run this at startup/service but no good
need a version to work with multiple logins ... or no one logged in ... like the machine restarted

This will require admin rights.. I'll fix it..

Nope... It wont work when i restart the computer. The process is started, but it wont start the miner. Works if i do everything manual though

I use phoenix miner
Why it does not work?

What are the setting you put??
ProcessSwi start when you start your computer? But it does not start the miner??

Can you upload data.ini ? I'll test it on my pc..

Mine only when pc is IDLE totally indivisible...
http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=9851.0
Mine on family computer without disturbing them

Donation : 1GjpJnLU8zdfEHW7FoCx2UUosJgc9prXN4
Slasklitta
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 53



View Profile WWW
May 29, 2011, 01:05:56 PM
 #33

Why it does not work?

What are the setting you put??
ProcessSwi start when you start your computer? But it does not start the miner??

Can you upload data.ini ? I'll test it on my pc..

Exactly.
I dont have access to this computer right now... When i do (tonight or tomorrow). I'll upload the data.ini for you to investigate Smiley

Mining at https://www.bitcoins.lc/ @ ~1,2GHash/s
PcChip
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294



View Profile
May 30, 2011, 06:43:57 PM
 #34

If you run the CPU miner you may find it reduces the hash rate of GPU mining by more than you get from the CPU.


You're not doing it right.

Set the GPU miner process priority above-normal, and the CPU miner priority to low.

All rates with Phoenix 1.50 / PhatK
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5850 - 400 MH/s  |  5850 - 355 MH/s | 5830 - 310 MH/s  |  GTX570 - 115 MH/s | 5770 - 210 MH/s | 5770 - 200 MH/s
baggos12
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
May 31, 2011, 05:47:51 PM
 #35

Can this hife gui miner? Huh
no_alone
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
May 31, 2011, 06:28:03 PM
 #36

Can this hife gui miner? Huh

hife<--- Huh

You mean Hide?
Yes it does..
If you set it to run guiminer and checkbox the run invisible , Guiminer will be totally invisible

Mine only when pc is IDLE totally indivisible...
http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=9851.0
Mine on family computer without disturbing them

Donation : 1GjpJnLU8zdfEHW7FoCx2UUosJgc9prXN4
Atroxes
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120



View Profile
May 31, 2011, 06:46:11 PM
 #37

Great work.

Gonna make those Core i5 desktops at work sweat Cheesy
no_alone
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
June 01, 2011, 06:02:07 PM
 #38

Great work.

Gonna make those Core i5 desktops at work sweat Cheesy

You welcome..
Enjoy..

Mine only when pc is IDLE totally indivisible...
http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=9851.0
Mine on family computer without disturbing them

Donation : 1GjpJnLU8zdfEHW7FoCx2UUosJgc9prXN4
Imagex
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22


View Profile
June 03, 2011, 04:02:26 PM
 #39

Very nice program!!

I am having trouble getting it to run on a 2003 server 64-bit, should it work with 64-bit?
I'm a IT guy and I'm getting all my customers to let me install it, they dont mind since it doesnt get in there way or slow them down.

Thanks again for a very useful program.
no_alone
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
June 03, 2011, 04:28:30 PM
 #40

Very nice program!!

I am having trouble getting it to run on a 2003 server 64-bit, should it work with 64-bit?
I'm a IT guy and I'm getting all my customers to let me install it, they dont mind since it doesnt get in there way or slow them down.

Thanks again for a very useful program.

Its a 32bit version...
I can compile it to 64bit.. Do you need?

Mine only when pc is IDLE totally indivisible...
http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=9851.0
Mine on family computer without disturbing them

Donation : 1GjpJnLU8zdfEHW7FoCx2UUosJgc9prXN4
Pages: « 1 [2] 3 4 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!