zoro1
|
|
April 04, 2015, 11:44:55 AM |
|
μηπως σκεφτομαστε λαθος! δηλαδη εκτυπωνω οσο χρημα θελω απο "αερα" και παω και αγοραζω ολα τα BTC, και λοιπον τι καταφερα ετσι?
|
|
|
|
tzortz
|
|
April 04, 2015, 04:52:37 PM |
|
Για εξηγησε το αυτο λιγο καλυτερα, δεν το καταλαβα...?
|
All is Mine!
1H7LUdfx9AFTMSXPsCBror3RDk57zgnc2R
|
|
|
TzikakioS
|
|
May 19, 2015, 09:56:48 PM |
|
είδα μία σχετική κινητικότητα εδώ. έχει κανείς άποψη; https://21.co/
|
In learning process of translating Mastering Bitcoin in Greek
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
|
|
May 19, 2015, 10:10:48 PM |
|
Τελικά από τι είδα αποκάλυψαν το περιβόητο τους project που τράβηξε την προσοχή όλου σχεδόν του τεχνολογικού κόσμου και αυτό ήταν... mining chip για κινητά τηλεφωνα.. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι γιατί δεν πιστεύω να επένδυσαν τόσοι και τόσα λεφτά για μόνο ένα mining chip για κινητά. Νομίζω κάτι διάβαζα ότι κάτι θα έχει να κάνει με το blockchain και με τις κάρτες sim που ουσιαστικά μπορεί να καταργηθούν με αυτή την τεχνολογία.
|
|
|
|
TzikakioS
|
|
September 22, 2015, 02:10:40 AM |
|
Ανακοινώσανε λέει τον πρώτο υπολογιστή bitcoin.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
September 22, 2015, 02:17:15 AM |
|
αυτό διαβάζω τώρα και είναι η ποιο παράξενη συσκευή νομίζω που έχει κυκλοφορήσει ever. Δεν είναι πάντως με τίποτα miner αλλά το mining chip το έχει μόνο για να προχωράει άμεσα τις συναλλαγές οι της Bitcoin εφαρμογές που υποτίθετε ότι θα δημιουργούν οι developer πάνω της άμεσα στο δίκτυο. Το διαβάζω ακόμα για το τι κάνει αυτή η συσκευή μήπως μπορέσω και γράψω και κανά άρθρο και στο bitcoin-gr. Αν βρω περισσότερα θα γράψω και εδώ. Πάντως είναι μια πρωτότυπη συσκευή και σίγουρα μόνο για developer και για όσους θέλουν να πάρουν μια πρώτη ιδέα στο τι θα δημιουργήσουν.
|
|
|
|
theoulis
Legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
|
|
September 22, 2015, 08:38:59 AM |
|
γιατι μου θυμιζει εθερεουμ σε τσιπακι?
|
|
|
|
|
theoulis
Legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
|
|
September 23, 2015, 07:21:51 AM Last edit: September 23, 2015, 08:01:37 AM by theoulis |
|
|
|
|
|
antanst
|
|
September 23, 2015, 10:30:00 AM |
|
Τούτο εδώ το screenshot είναι το πιο ενδιαφέρον πιστεύω απ'όλες τις πληροφορίες μέχρι τώρα: Απ'ό,τι φαίνεται επικοινωνεί μέσω κάποιου API με δικό τους marketplace, pool κλπ και θα προσφέρει αντίστοιχες αυτοματοποιήσεις.
|
|
|
|
zoro1
|
|
September 23, 2015, 01:46:18 PM |
|
centralized Θα ειναι δηλαδη?
|
|
|
|
|
TzikakioS
|
|
September 24, 2015, 02:12:13 AM |
|
Πολύ μακρινό μου φαίνεται εκ πρώτης... EDIT: δηλαδή πρέπει να βάλει η google πληρωμές bitcoin Πρέπει να είναι κάτι μονοπώλιο για να μπορεί να το γυρίσει σε χρέωση κάτι που είναι ελεύθερο. και πόσο μάλλον με bitcoin.
|
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
October 07, 2015, 10:47:50 AM |
|
τώρα που έβλεπα το amazon.com που είναι και το μόνο που πουλάει την συσκευή έχει 130 δολάρια μεταφορικά για να στο στείλουν Απλά epic 500 δολάρια δλδ για την συσκευή. Απλά από τι καταλαβαίνετε περιμένουμε μπας και διαδοθούν αυτές οι συσκευές μήπως πάρουν οι developer και αρχίζουν και φτιάχνουν πράγματα μαζί τους κτλ.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
October 08, 2015, 09:36:54 PM |
|
21 inc δημιούργησε ιστοσελίδα με οδηγίες προγραμματισμού για το Bitcoin. Ακόμα ζητάει και άτομα για να δημιουργήσουν guide για προγραμματισμό για το Bitcoin και τους πληρώνει. Ακόμα πληρώνει άτομα που θα μεταφράσουν τους οδηγούς της σε κάποια άλλη γλώσσα. Για όποιον ξέρει καλά αγγλικά και έχει καλή γνώση προγραμματισμού και του Bitcoin να μια καλή δουλειά https://21.co/learn/#its-time-to-learn-bitcoin
|
|
|
|
zoro1
|
|
October 09, 2015, 07:03:42 PM |
|
το εχουν παρει σοβαρα! μπραβο τους, πολυ ωραια δουλεια!
|
|
|
|
locopao
Legendary
Activity: 910
Merit: 1000
|
|
October 13, 2015, 07:52:55 AM |
|
ανάθεμα και αν έχω καταλάβει τίποτα... λέει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα ή να συνδεθεί με mac / windows, και για να κάνεις οτιδήποτε θα πρέπει να καταβάλεις ένα ελάχιστο fee 0.0000001 για παράδειγμα.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
October 13, 2015, 10:38:33 AM |
|
Για να στείλεις οποιαδήποτε πληροφορία στο blockchain πρέπει να πληρώσεις ένα μικρό fee ακόμα και για να το χρησιμοποιήσεις για διάφορα προγράμματα Αντί λοιπόν οι developer να χρειάζεται να αγοράζουν συνέχεια τέτοια μικρά ποσά με bitcoin έχουν προσθέσει και ένα mining chip για να το δημιουργεί το μηχάνημα. Πάντως για μένα όταν θα τελειώσει η εποχή του Bitcoin mining που η αρχή του τέλους της είναι σε 6 μήνες αυτές οι μικρές οικιακές συσκευές που θα έχουν και ένα mining chip πάνω τους θα είναι το μέλλον στο bitcoin mining.
|
|
|
|
locopao
Legendary
Activity: 910
Merit: 1000
|
|
October 13, 2015, 11:49:32 AM |
|
Αααα μάλιστα τώρα κάτι καταλαβαίνω αλλά γιατί λες ότι σε 6 μήνες από τώρα τελειώνει η εποχή του mining? Και αφού θα τελειώσει η εποχή του mining πώς θα γίνεται mining από το μηχανηματάκι αυτό? Πάλι μπερδεύτηκα... Ίσως επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το mining, γι αυτό δεν σκαμπάζω τίποτα.
|
|
|
|
|