Bitcoin Forum
December 04, 2022, 01:58:20 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1]
1  Local / Alt Coins (Nederlands) / [ANN][ICO] Antshares AMA komt er snel aan! Lees hier meer nieuws! on: August 10, 2016, 12:36:50 PM

Antshares AMA Komt snel, Verzamel je vragen!
https://www.reddit.com/r/Antshares/comments/50qx69/antshares_ama_coming_soon_gmt0_0000_sept_5th/


Digitale Activa voor Iedereen.ís Werelds 1ste restituerende ICO: August 8 - September 7 , 2016
ICO website: www.antshares.orgICO Escrow:2-van-3 Multi-Handtekening BTC Portemonnee

Antshares werkt samen met twee vertrouwde en gerenommeerde instellingen die ieder een multi- handtekening portemonnee zullen krijgen.
 - HaoBTC.com, Chinese beroemde mijn- & BTC wallet provider . Deze 2 -van-3 multi- handtekening wordt ook door HaoBTC  aangeboden.
 - DACA.asia, Digital Assets Coalition Asia. Het is een initiatief van de bedrijven: OKCoin, BTCC, HuoBi, BTCTRADE, YuanbaoHui, BITMAIN, en een aantal bekende experts:Yang Linke, Han Feng, Liao Xiang, Hu Hongjie, etc . De Asia BlockChain DACA Association zet zich in voor de Bitcoin en Blockchain ontwikkeling in AziŽ.

Beste iedereen: het Antshares team zal niet vragen om je privť sleutel, of zal onder geen omstandigheid, speciale ICO aanbieding verlenen. Kijk uit voor mensen die vragen om privť bitcoin transacties.

Cointelegraph Verhaal https://www.cointelegraph.com/news/antshares-partners-with-microsoft-to-digitalize-real-world-assets-with-blockchain
BraveNewCoin http://bravenewcoin.com/news/antshares-sets-out-to-be-the-peoples-digital-asset-blockchain/

Ook in het nieuws:
Bitcoinist http://bitcoinist.net/antshares-million-ico-two-weeks/
CryptoCoinsNews https://www.cryptocoinsnews.com/antshares-blockchain-successful-ipo
Yahoo Finance http://finance.yahoo.com/news/antshares-blockchain-based-ledger-protocol-211400004.html
NewsBTC http://www.newsbtc.com/2016/08/29/antshares-blockchain-based-ledger-protocol-for-financial-applications-launches-successful-ico/

wordt vervolgd...


Antshares' Hoofd Architect laat licht schijnen op het te komem Ontwikkelaars Initiatief! Tech guys kijk hiernaar!
https://www.antshares.org/en-US/Blog/Details/31
Quote
Antshares is een gedecentraliseerd en gedistribueerd grootboek protocol dat wereldlijke activa digitaliseert dat registratie, depot, overdracht, handel, verrekening en overeenstemming via een peer-to-peer netwerk in staat stelt.

Antshares houdt een register bij van de overdracht van digitale activa met een e-contracten. In Antshares , digitaal gegenereerde tokens door e-contracten dienen als algemeen onderliggende data en kan worden gebruikt voor het opnemen van titels en activa, zoals aandelen, vorderingen van schuldeisers, effecten, financiŽle contracten, studiepunten, rekeningen en valuta en kunnen worden toegepast voor gebieden als het eigen vermogen crowdfunding, aandelenhandel, aandelen voor werknemers, peer-to-peer financiering, loyaliteitsprogramma's, private equity fondsen en supply-chain financiering, enz.

Begrijp Antshares in 90 secondenAan de echte wereld linken met inwilliging

- Het vervangen van tokens met E-Contracten
De overdracht op Antshare wordt uitgevoerd in de vorm van de e-contracten. In de meeste gevallen, de overdracht van de activa vereist de digitale handtekeningen ondertekend met de privť sleutels van zowel de zender als de ontvanger. In bepaalde gevallen wordt een extra handtekening van de uitgever van de activa vereist. Overdracht registraties van de activa is slechts een onchain oplossing van de overdracht van offchain activa. Er zijn geen nieuwe juridische verhoudingen die partijen kunnen overeenkomen, dus in tegenstelling tot de tokenization, worden gebreken in wetten geŽlimineerd .

- Gebruiker Gecontroleerde Identiteit Authenticatie

Gebruikers (personen of instellingen) kunnen digitale certificaten van de certificaat-autoriteit (CA) aanvragen om de correlatie tussen de identiteit en de publieke sleutel te bewijzen. CA's zullen niet worden benoemd door Antshare, maar door de handelende partijen. Zo kan de Chinese gebruikers kiezen uit een van de 38 CA's erkend door de MIIT, of kiezen voor het bedrijf dat de aandelen heeft toegeschreven aan de CA, om de identiteit-authenticatie uit te voeren en de afgifte van het certificaat. In tegenstelling tot de X.509 digitaal certificaat oplossing, gebruikt Antshare blockchain om certificaat herroepingen lijst te onderhouden, en legt zich erop toe op een geleidelijke ontwikkeling van op blockchain gebaseerde digitale certificering en identiteits authenticatie oplossingen.

Voldoen aan de Eisen van FinanciŽle Transacties

- Boekhouding met zekerheid zonder Forks
Antshares gebruikt Joint mode voor de boekhouding. Joint modus is voordelig ten opzichte van de samenhang en de finaliteit , het vereist nodes om zichzelf te authenticeren aan een zwak vertrouwen van andere nodes te bereiken.

- Wij Gebruiken Fiat Valuta
Crypto-valuta's zoals Bitcoin kan een solide functie leveren als ruilmiddel, dat wil zeggen gebruikers kunnen wereldwijd activa over dragen via bitcoin. Echter, niet-flexibele aanbod van crypto-valuta's maakt ze zeer volatiel in prijs en tast hun vermogen aan om te kunnen functioneren als boekhoudeenheden van waarde opslag. Antshare gebruikt fiat valuta intern.

- De Verdeling van Werk Nodes and hun Professionalisering
Met Antshare, ons ontwerp doel is om een ​​duidelijke verdeling van de werklast van het systeem te hebben. Boekhoud Nodes zijn in het centrum van de Antshare Blockchain. Ze worden vertrouwd door de houders van AntShares in het bereiken van consensus en het genereren van nieuwe blokken. Full Nodes zijn kritische deelnemers van het Antshare netwerk. Ze worden geleid door service providers om volledige historische gegevens op te slaan en om transacties op te sporen en opnieuw uit te zenden.

Zeer Schaalbare Framework Ontwerp


- Lage Vertraging, Hoge Doorvoersnelheid and Insteekbaar
Op dit moment wordt de blok genereratie snelheid is handmatig in te stellen op 15 seconden. Met laag genoege vertraging in inter-nodes verbinding in de toekomst, zullen de meeste blokken elke 1 seconde worden gegenereerd. Met een bandbreedte van 100Mbit/t en externe cryptografische computerhardware, kan de Antshare Blockchain duizenden, zo niet tienduizenden transacties per seconde verwerken.

- HiŽrarchische ontwerp en Supergeleidende Transacties
Onze hiŽrarchische ontwerp plaatst de order-boekhouding en order-koppelende functies op de tweede laag, terwijl de volledige capaciteit van de handel bereikt wordt door middel van een mechanisme genaamd supergeleidende transactie.

dBFT Consensus Algorithm
https://www.antshares.org/Files/A8A0E2.pdf

ís Werelds 1ste restituerende ICO (rICO)
Quote
Restitutie beleid
We hebben een restitutie beleid mocht een overfinanciering scenario voorkomen als gevolg van de ICO zonder limiet.
Wanneer de ICO eindigt op 7 september 2016 (Beijing tijd), hebben ICO deelnemers de mogelijkheid door te gaan of te stoppen op basis van de algemene voorwaarden.
Indien een deelnemer wil blijven, zal hij/ zij niet verplicht zijn om een extra handelingen uit te voeren; als hij/ zij wenst te stoppen, moet een verzoek om teruggaaf op www.antshares.org/ico worden ingediend vůůr de officiŽle release van de Antshares Mainnet.
Wanneer een restitutie plaatsvindt, zal 100% van de Bitcoins die geÔnvesteerd zijn door de deelnemer terugbetaald worden in een door zijn/ haar aangewezen bitcoin adres.
De terugbetaling optie is niet meer beschikbaar na de officiŽle release van de Antshares software. De release datum van de software is nog niet bepaald, maar zal niet plaatsvinden binnen 7 dagen na de beŽindiging van de ICO, waardoor er voldoende tijd is voor beraad van de deelnemers.
Alle verschuldigde Bitcoins in het restitutieproces wordt 30 dagen na de officiŽle release van de software in een keer verzonden. Het restitutie beleid ondersteunt geen gedeeltelijke terugbetaling en is onherroepbaar wanneer het is toegepast.
Geldige ICO bedrag en de toewijzingen zullen binnen enkele dagen bekend worden gemaakt na de officiŽle release van onze software.
Als er een speciale gelegenheid optreden tijdens de ICO, bijvoorbeeld, opzettelijke terugbetaling die leiden tot een 2/3 restitutie ratio, dan houdt het Antshares team het recht om deze ICO nietig te verklaren alle ingezamelde Bitcoins te restitueren.


TAT - Het Antshares Team (full-time leden)Technische leden:


DA hongfei
Directeur & Oprichter
Crypto-valuta evangelist sinds 2011, belangrijke opinie leider in China's crypto-valuta / blockchain gemeenschap


ZHANG Zhengwen
CTO & Oprichter
Voormalig key bitcoin ontwikkelaar bij de Huobi beurs


LI Jun
Architect
14 jaar financieel IT ervaring, incl. infosys & China Financial Futures Exchange


CHEN Zhitong
Ontwikkelaar
Voormalig bitcoin ontwikkelaar bij de Huobi beurs


LIN Pengtao
Ontwikkelaar
Voormalig bitcoin ontwikkelaar bij de Huobi beurs


FAN Shoushou
QA Ingenieur

Zakelijke Leden:


TAO Rongqi
Bedrijfsstrategie
Voormalig marketing medewerker at BTCC met jarenlange ervaring incl. Standard Chartered, China UnionPay, etc


YANG Wentao
Bedrijfsontwikkeling
Is weggegaan bij Morgen Stanley in Baltimore om zich aan te sluiten bij het Antshares team, Master of Sci. in Finance, Johns Hopkins


WANG Tingting
Gemeenschap
Social media marketing expert


LUO Tian
Bedrijfsontwikkeling
Voormalig BTCC marketing medewerker


ZHAO Xiaoling
Media
Afgestudeerd aan de best school voor journalistiek in China, Fudan University

Antshares Blog  www.antshares.org/Blog/Index
 - Bounty Hunter Gezocht! Claim Nu Je Antshares!
Hier vind je onze ICO regels hier: https://www.antshares.org/en-US/Blog/Details?id=21
Onze korte video hier: https://youtu.be/eVawK0volwA  (Onze investering proces is een klein beetje veranderd van wat er in de video is te zien om deze gebruikersvriendelijker te maken, het proces getoond in video is alleen voor referentie)

ICO Regels Belangrijke Punten
- 20 miljoen ANS zullen worden uitgegeven; een 4 miljoen ANS gewogen beloning (vroege vogel beloning), bedraagt ​​20% en 4% van de totale ANS, of 40% en 8% van het volume circulatie van het eerste jaar.
 - Deze ICO beschikt niet over een vooraf ingestelde prijs. De prijs wordt bepaald door de markt. De ANS uitkering zal in verhouding staan ​​tot de investering. Om te berekenen: ANS ontvangen door een deelnemer = (BTC geÔnvesteerd door de deelnemer / alle geldige BTC investeringen) * 20.000.000 * gewogen factor.
 - Een 120% factor wordt beloond voor degenen die deelnemen tussen 8 augustus en 13 augustus. Beginnend op 14 augustus, neemt de weegfactor af met 1% per dag tot beŽindiging van het ICO. Zo zal de factor 119% op 14 aug 118% op 15 aug 117% op 16 aug en tenslotte 100% op 2 september zijn.
 - Wanneer de ICO eindigt op 7 september 2016 (Beijing tijd), hebben de ICO deelnemers de mogelijkheid om door te gaan of te stoppen met de ICO op basis van de algemene voorwaarden.
 - Wanneer een restitutie plaatsvindt zal 100% van de Bitcoins geÔnvesteerd door de deelnemer terugbetaald worden aan het bitcoin adres dat de deelnemer in zij / haar verzoek om teruggaaf heeft aangewezen. De terugbetaling optie is niet beschikbaar tot de officiŽle release van Antshares software, deze is in ontwikkeling.
 - Het terugbetalingsbeleid biedt geen ondersteuning aan een gedeeltelijke restitutie en is niet herroepbaar als het is toegepast.


Antshare Nieuws
2016-06-29 超级账本中国首次公开见面会,探讨区块链行业标准制定
http://www.8btc.com/hyperledger-onchain-ibm
2016-06-28 Onchain与微软合作探索区块链应用,小蚁二期众筹将于七月开启
http://www.8btc.com/onchain-microsoft
2016-05-23 Onchain小蚁加盟ď超级账本Ē,参与制定区块链国际标准
http://www.8btc.com/onchain-hyperledger
2016-04-07 Onchain发布小蚁共识算法白皮书
http://www.8btc.com/onchain-paper-antshares
2015-11-02 10天2100个比特币,小蚁股众筹你ď抢Ē到了吗?
http://www.8btc.com/antshares-2100btc
2015-10-09 小蚁众筹目标公布,2100BTC致敬中本聪?
http://www.8btc.com/antshares-2100Antshare in Andere Talen
- Duits Bedankt starsnshamrocks
- Russisch Bedankt  knobson
- Frans Bedankt  kaicrypzen
- Italiaans Bedankt  Gianluca95
- Indonesisch Bedankt  barnes13
- Sloveens Bedankt  Simple858
- Grieks Bedankt  CoinBreader
- Pools Bedankt  Ebrelus
- Malayalam Bedankt  ether19
- Indiaas Hindi Bedankt  Digitalbitcoin
- Indiaas Bedankt   rajeshgarnaik
- Portugees Bedankt  jpdorn
- Romeens Bedankt   ltcrstrbrt
- Nederlands Bedankt   LitcoinCollector
- Croatian/Hrvatski Bedankt sunce33
- Thai Bedankt golfhuso
- Filipino Bedankt  roncar
- Spanish Bedankt mtnsaa


Antshare on ICO Onderzoek Sites
- Smithandcrown
http://www.smithandcrown.com/event/antshares-ico/
- ICOCountdown
http://www.icocountdown.com/
- Cyber.fund
http://www.Cyber.fund/
- ICOLIST
http://www.ico-list.com/


Vragen over bounties, neem contact op met antshares hieronder voor details
2  Economy / Collectibles / [WTS] Casascius 1 BTC Brass 2013 - SOLD on: January 17, 2016, 04:19:07 PM
For sale: Casascius 1 BTC  Brass 2013

Price: 1.25 BTC Sold

Coin ships from Europe. Shipping fee is not included and will be calculated based on location.
Only pay to this address: 1Edd1cLqNgWxpNkywgphy5urFhshD3RSuo
If you receive a PM from me, check the user ID (u=164932).
3  Economy / Collectibles / [WTS] Casascius 1 BTC Brass 2012 - SOLD on: January 15, 2016, 03:10:17 PM
For sale: Casascius 1 BTC  Brass 2012

Price: 2.5 BTC 2.25BTC SOLD

This coin is in great condition, I am the second owner.

Coin ships from Europe. Shipping fee is not included and will be calculated based on location.
Only pay to this address: 1Edd1cLqNgWxpNkywgphy5urFhshD3RSuo
If you receive a PM from me, check the user ID (u=164932).

4  Economy / Collectibles / SOLD[WTS] Casascius 1 BTC Error Coin 2011 on: December 29, 2015, 02:03:39 PM
For sale: Casascius 1 BTC  Error Coin 2011

Price: 2.5 BTC  2.25BTC SOLD

Coin ships from Europe. Shipping fee is not included and will be calculated based on location.
Only pay to this address: 1Edd1cLqNgWxpNkywgphy5urFhshD3RSuo
If you receive a PM from me, check the user ID (u=164932).5  Economy / Collectibles / [WTB] 0.5 Casascius silver on: April 08, 2015, 10:03:29 AM
I'm interested in buying a 0.5 Casascius silver.
If you want to sell, send me a message with your price.
I'm thinking about 1 btc, but don't know what the marketprice is.
Cheers
6  Economy / Services / [GRAPHIC DESIGN] on: March 31, 2015, 09:04:13 AM
[GRAPHIC DESIGN]

7  Local / Alt Coins (Nederlands) / SpreadCoin - Volledig Gedecentraliseerde Digitale Valuta zonder Mijn-Groepen on: December 10, 2014, 07:37:06 PM

SpreadCoin
Gelanceerd 29 Juli 2014, 9:00 UTC, Geen Premine
Official Website | Reddit | Twitter | CryptoCoinTalk | #spreadcoin at freenode.net | QQ: 218602035

Volledig Gedecentraliseerde Digitale Valuta
zonder Mijn-Groepen


SpreadCoin is een nieuw Crypto valuta dat gedecentraliseerder is dan Bitcoin. Het voorkomt centralisatie van hashing kracht van mijn-groepen, wat een van de belangrijkste zorgen is van Bitcoin veiligheid. SpreadCoin is eerlijk gelanceerd zonder premine.

Parameters
  • Algoritme: SpreadX11
  • Blok generatie: 1 minute
  • Moeilijkheid recalibratie: elk blok gebaseerd op de laatste 360 blokken
  • Beloning start op ongeveer 6.66 munten per blok
  • Blok beloning wordt elke 4 jaar geleidelijk gehalveerd
  • Totaal aantal: 20 miljoen munten
  • Geen jaar 2106 probleem
Initieel was de beloning 66.66 munten per block en de tijd tussen de blokken was 10 minuten, dit is veranderd na de hardfork op blok 2200.

Download (versie 0.9.15.1, vrijgegeven op 3 December)
Windows wallet (32-bit)
Windows wallet (64-bit)
Linux wallet (32-bit)
Linux wallet (64-bit)
Mac OS X wallet

Source code

White Paper
Download

Beurzen

Je kunt ons ook helpen om andere beurzen SpreadCoin te laten toevoegen door te stemmen:
BTER
AskCoin

Blockchain Explorers
Official
At MultiFaucet

Faucet
MultiFaucet

Vertalingen
French
Indonesian
Italian
Nederlands
Portuguese
Russian
Spanish
Turkish

Premies
Vertalingen
Vertaal aankondigingen in andere talen en krijg 400 SPR als beloning (taal moet apart subforum hebben)

Werkelijk Gedecentraliseerd
Bij Bitcoin ligt de mijn-kracht bij grote mijn groepen. Dit brengt het hele netwerk in gevaar in het geval dat deze grote mijn-groepen kwaad willen doen of als hun veiligheid gecompromitteerd wordt. In SpreadCoin zijn er geen grote mijn-groepen, mijn-kracht wordt verspreid over vele mensen die solo-mijnen.

Compacte Transacties
SpreadCoin gebruikt meer compacte representaties voor de handtekeningen in de transacties. Dit zorgt voor kleinere transacties en een kleinere blockchain. Zie deze transactie in SpreadCoin en een zelfde transactie in Bitcoin, beide transacties hebben 15 inputs en 1 output maar SpreadCoin transacties neemt 1661 bytes en Bitcoin neemt 2744.
Zie deze draad voor meer informatie: https://bitcointalk.org/?topic=6430.0%29%3F

Beloning Neemt Geleidelijk Af
Er is geen abrupte halvering van de beloning in SpreadCoin, zoals wel het geval bij Bitcoin. Blok beloning neemt geleidelijk af in de tijd.Mijnen
Je kunt direct mijnen van je portemonnee, ga naar de mijnen tab en druk op 'Start miningí, je begint te mijnen naar je portemonnee. Een draad over het mijnen van SpreadCoin: https://bitcointalk.org/index.php?topic=869289

Je kunt ook mijnen naar een specifiek adres (dit is nuttig wanneer je op meerdere computers mijnt). Om dit te doen:
1. Gebruike een bestaande of nog beter genereer een nieuw adres.
2. Open debug console (Tools -> Debug Console) en vul in:
Quote
dumpprivkey SYourSpreadCoinAddress
3. Je krijgt je privť sleutel. Open spreadcoin.conf of maak het als het niet bestaat (D:\Users\<username>\AppData\Roaming\SpreadCoin\spreadcoin.conf on Windows) en voeg het volgende toe:
Quote
miningprivkey=YourPrivateKey
4. Herstart je portemonnee als het aan stond.
In de Mining tab zul je nu zien dat alle gemijnde munten naar dit adres zullen gaan.

AMD GPU Miner
Windows binary: http://spreadcoin.net/files/Spread-GPU-miner.7z
Source code: https://github.com/girino/spreadcoinx11-sgminer

Vergeet niet de bijgevoegde readme te lezen, het beschrijft hoe het te lanceren. Ook als je hiervoor solo gemijnd hebt, is het de moeite waard om het te lezen.

Je hebt de laatste drivers nodig om deze mijner te gebruiken. Het werkt op 14.9 geÔnstalleerd van het bestand amd-catalyst-14-9-win7-win8.1-64bit-dd-ccc-whql.exe van http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows%207%20-%2064

Nvidia GPU Miner
En hier is een GPU mijner voor de NVIDIA crew. Compute 3.0 zou gemakkelijk genoeg moeten zijn, maar voor nu is het alleen 3.5/5.0/5.2.

Win32 binary: https://github.com/tsiv/spreadminer/releases
Source: https://github.com/tsiv/spreadminer
8  Local / Nederlands (Dutch) / Voor de liefhebbers (van fysieke bitcoins) on: November 07, 2014, 10:49:59 AM
Hallo NederBitcoiners,

Even een stukje (zelf)promotie. Roll Eyes

Via deze weg wil ik jullie wijzen op een wedstrijd voor het ontwerpen van twee fysieke Bitcoins.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=846001.0

Kijk er even naar en stem op welk ontwerp jij het beste vindt. Als je wilt kan je ook vermelden waarom.

Alvast bedankt en Power to the People!

LitcoinCollector
Pages: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!