Bitcoin Forum
August 08, 2022, 10:45:03 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [SOLD] working S4 w/o a PSU  (Read 958 times)
mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001



View Profile
March 29, 2015, 11:42:22 AM
Last edit: April 03, 2015, 11:14:40 PM by mdude77
 #1

I have two S4s hosted with Toomim Bros in Washington state US.

One of them (unit #2) recently had the PSU die.  Fortunately it didn't take the S4 with it.  They swapped the PSU from the working S4 (unit #1) to the one with the blown PSU, and the unit (#2) is working fine.

I now have a fully functional S4 (unit #1 - the one that the good PSU came out of) for sale.  I was thinking $200 to $250 USD shipped to the continental US.

M

I mine at Kano's Pool because it pays the best and is completely transparent!  Come join me!
1659955503
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1659955503

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1659955503
Reply with quote  #2

1659955503
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1659955503
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1659955503

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1659955503
Reply with quote  #2

1659955503
Report to moderator
1659955503
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1659955503

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1659955503
Reply with quote  #2

1659955503
Report to moderator
allinvain
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3080
Merit: 1080



View Profile WWW
March 29, 2015, 12:28:48 PM
 #2

If there is nothing else wrong with the unit I'll take it. I'd like it shipped to the Centerus data center which is a few miles away from Toomim bros location.

MaximeAD
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 175
Merit: 101


cryptominer.ca


View Profile WWW
March 29, 2015, 12:32:25 PM
 #3

Maybe I am not in the good thread. But I suppose one could easily replace the PSU of the S4 with a server PSU? Am I right?

http://www.cryptominer.ca - Bitcoin Miner Hosting Solutions
allinvain
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3080
Merit: 1080



View Profile WWW
March 29, 2015, 12:35:39 PM
 #4

Yeap, the only thing is that the machine uses screw down terminals for power so it has to be modded properly.

mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001



View Profile
March 29, 2015, 12:44:28 PM
 #5

If there is nothing else wrong with the unit I'll take it. I'd like it shipped to the Centerus data center which is a few miles away from Toomim bros location.

That sounds ideal.  What's your offer?

There is nothing wrong with it.  It was working fine until the PSU was taken out to put in the other unit. Smiley

M

I mine at Kano's Pool because it pays the best and is completely transparent!  Come join me!
allinvain
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3080
Merit: 1080



View Profile WWW
March 29, 2015, 01:07:20 PM
 #6

If there is nothing else wrong with the unit I'll take it. I'd like it shipped to the Centerus data center which is a few miles away from Toomim bros location.

That sounds ideal.  What's your offer?

There is nothing wrong with it.  It was working fine until the PSU was taken out to put in the other unit. Smiley

M

Cool, well the only downside for me is that I have to find proper PCIE cables and/or PSU to replace it. Can you give me a day or so to talk to the Centerus people and see if they can accommodate me.

Edit: hmm, I think I may be wrong about the screw down terminal power hookup...it may be that not all units have that. Looking at some pics of the internals on google shows that the boards have PCIE jacks on them. A freind of mine shows me the PSU for one of his units and the stock PSU had screw down ends on the PCIE leads, so I guess not all the S4s are the same?


mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001



View Profile
March 29, 2015, 01:13:36 PM
 #7

If there is nothing else wrong with the unit I'll take it. I'd like it shipped to the Centerus data center which is a few miles away from Toomim bros location.

That sounds ideal.  What's your offer?

There is nothing wrong with it.  It was working fine until the PSU was taken out to put in the other unit. Smiley

M

Cool, well the only downside for me is that I have to find proper PCIE cables and/or PSU to replace it. Can you give me a day or so to talk to the Centerus people and see if they can accommodate me.

I already have a couple of offers on this, but yours has the upper hand being close to it from a shipping perspective.

I can give you a few days.

M

I mine at Kano's Pool because it pays the best and is completely transparent!  Come join me!
allinvain
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3080
Merit: 1080



View Profile WWW
March 29, 2015, 01:25:41 PM
 #8

If there is nothing else wrong with the unit I'll take it. I'd like it shipped to the Centerus data center which is a few miles away from Toomim bros location.

That sounds ideal.  What's your offer?

There is nothing wrong with it.  It was working fine until the PSU was taken out to put in the other unit. Smiley

M

Cool, well the only downside for me is that I have to find proper PCIE cables and/or PSU to replace it. Can you give me a day or so to talk to the Centerus people and see if they can accommodate me.

I already have a couple of offers on this, but yours has the upper hand being close to it from a shipping perspective.

I can give you a few days.

M

I just e-mailed Centerus. They are typically pretty prompt to reply. I'm pretty sure they can hook me up with  a temporary server PSU of some sort, so this deal is most likely a go. The next question is whether you're willing to accept escrow with OgNasty or maybe even Jonathan from Toomim Bros.



mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001



View Profile
March 29, 2015, 01:40:17 PM
 #9

If there is nothing else wrong with the unit I'll take it. I'd like it shipped to the Centerus data center which is a few miles away from Toomim bros location.

That sounds ideal.  What's your offer?

There is nothing wrong with it.  It was working fine until the PSU was taken out to put in the other unit. Smiley

M

Cool, well the only downside for me is that I have to find proper PCIE cables and/or PSU to replace it. Can you give me a day or so to talk to the Centerus people and see if they can accommodate me.

I already have a couple of offers on this, but yours has the upper hand being close to it from a shipping perspective.

I can give you a few days.

M

I just e-mailed Centerus. They are typically pretty prompt to reply. I'm pretty sure they can hook me up with  a temporary server PSU of some sort, so this deal is most likely a go. The next question is whether you're willing to accept escrow with OgNasty or maybe even Jonathan from Toomim Bros.

What's your offer?  The highest I've got so far is $225.

We both have legendary status.  If you check my trust, you'll see I've done a lot of deals w/o escrow.  If you want escrow, Jonathan from Toomim will certainly be convenient, considering the unit is in his control. Smiley

M

I mine at Kano's Pool because it pays the best and is completely transparent!  Come join me!
allinvain
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3080
Merit: 1080



View Profile WWW
March 29, 2015, 03:14:02 PM
 #10

I can do $235. Yeah I'd be fine with Jonathan escrowing it if he's up for it.

mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001



View Profile
March 29, 2015, 04:05:02 PM
 #11

I have an offer for both for $600 that I'm seriously considering.

Any better offers out there?

M

I mine at Kano's Pool because it pays the best and is completely transparent!  Come join me!
yxt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3360
Merit: 1089



View Profile
March 29, 2015, 04:29:11 PM
 #12

Edit: hmm, I think I may be wrong about the screw down terminal power hookup...it may be that not all units have that. Looking at some pics of the internals on google shows that the boards have PCIE jacks on them. A freind of mine shows me the PSU for one of his units and the stock PSU had screw down ends on the PCIE leads, so I guess not all the S4s are the same?

Yes a few units have PCI-E, but afaik this was only in the first batch

BTCKano Pool██ ██
██ ██
██ ██
██ ██
██ ██
██ ██
██ ██
██ ██
██ ██
██
██
██
██
██ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
   ██
   ██
   ██
   ██
██ ██
██ ██
██ ██
██ ██
██ ██
██ ██
██ ██
██ ██
██ ██
   ██
   ██
   ██
   ██
Prelude
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596
Merit: 1000



View Profile
March 29, 2015, 09:00:20 PM
 #13

I'd take the w/o PSU unit if you ship to Canada, and depending on shipping costs.
allinvain
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3080
Merit: 1080



View Profile WWW
March 29, 2015, 09:26:30 PM
 #14

I have an offer for both for $600 that I'm seriously considering.

Any better offers out there?

M

I'll up my bid to $250 but if you can get a better deal selling both together do what's best for you.


allinvain
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3080
Merit: 1080



View Profile WWW
March 29, 2015, 09:27:22 PM
 #15

I'd take the w/o PSU unit if you ship to Canada, and depending on shipping costs.

lol I was actually thinking of doing the same thing. Shipping is a killer though. I'd estimate it would be around $80 to $100.

allinvain
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3080
Merit: 1080



View Profile WWW
March 31, 2015, 02:14:00 AM
 #16

Hmm, it looks like my Washington host does not have any more capacity until late April or May, so the only other option would be if you ship it to me in Canada. Would you be willing to do that if I provide you with the postal code? Then again it may be less hassle for you to sell it locally.

I also found out that only the first batch used PCIE cables to power the hashing boards, and all future revisions use screw-down terminals so a PSU has to be modified to work with this miner, so that means not everyone can just pick a regular ATX PSU and swap it in place thereby limiting the audience that you can sell this to.



generalt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1098
Merit: 1021


View Profile
March 31, 2015, 03:00:10 AM
 #17

Anybody have a picture of what the screw down terminal looks like?  I can't seem to find one.

BTC: 1GENERALrtBAjEv2Ps5cmEW1FADnXh1bCZ
Finksy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 1003



View Profile
March 31, 2015, 03:14:36 AM
 #18



They use eyelets to power each board, it is threaded on with a nut and washer.

IBM 2880W PSU Packages: https://bitcointalk.org/index.php?topic=966135 IBM 4K PSU Breakout Boards & Packages: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1308296 
Server PSU-powered GPU rig solutions! https://bitcointalk.org/index.php?topic=1864539  Wallet address: 1GWQYCv22cAikgTgT1zFuAmsJ9fFqq9TXf 
Prelude
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596
Merit: 1000



View Profile
March 31, 2015, 03:52:35 AM
 #19

There is also a newer model of hash board where the eyelet is screwed down instead of using a nut.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!