€2000 BTC θα αγοράζω κάθε μήνα, ασχέτως ισοτιμίας.
Ματσωμένος ο crypto...
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, παίζει να βάλουν κανέναν περιορισμό να μην μπορείς να αγοράσεις BTC (τουλάχιστον στα CEX, ίσως συνεχίσει το χέρι-χέρι) με CBDC, αφού θα είναι programmable money (με την ίδια λογική που θα τρως ban στο κόκκινο κρέας, αλλά όχι στα έντομα).
Επίσης ΔΕΝ πιστεύω ότι θα δοθεί άνευ όρων, σίγουρα ένας όρος θα είναι να κάνεις 2-3 mRNA τον χρόνο για τον καρκίνο (
η ψευτοπανδημία του COVID τελειώνει είπε η μαριονέτα του ΠΟΥ, αλλά τα υποχρεωτικά μπόλια ήρθαν για να μείνουν). End of COVID (δεν τσιμπάει πλέον ο κόσμος, τα εμβόλια στις αποθήκες θα λήξουν τον Νοέμβρη), welcome climate change!
Άρα count me out, δεν θυσιάζω την υγεία μου για 2 ψωροχιλιαρικάκια!
Και δεν είναι θέμα ματσώματος, είναι θέμα πόσο κοστολογείς την ανθρώπινη ζωή (γύρω στο 1 εκατομμύριο € σύμφωνα με εκτιμήσεις, π.χ. αποζημιώσεις ψυχικής οδύνης από τροχαία ατυχήματα).
Τέλος δεν νομίζω να είναι τόσα πολλά, €1000 θα είναι (σημερινά €300 ελέω πληθωρισμού). 2k είναι πάρα πολλά για Ελλάδα.
Είναι παλιά ιδέα το UBI, προ COVID:
https://2020.yang2020.com/policies/the-freedom-dividend/https://www.youtube.com/watch?v=KClh_EiOzigΒέβαια της πείνας θα είναι το χιλιάρικο στην Καλιφόρνια... θα μεταναστεύσει πολύς κόσμος σε φτωχές πολιτείες να ζει όπως-όπως.
Άρα μήπως το κάνει εσκεμμένα η Ελίτ για να γλιτώσει από τους βρωμερούς useless eaters;
Η Commiefornia έχει βρωμίσει από άστεγους, παντού σκατά στους δρόμους, τρελή εγκληματικότητα (ψήφισαν νόμο να μην σε φυλακίζουν για μικροκλοπές και γίνεται χαμός στα mini-markets).
Τα διαβάζω συχνά-πυκνά στο ZeroHedge πόσο χάλι είναι η Cali (ΚΑΜΙΑ σχέση με τα ένδοξα 80s/90s και την Baywatch era!).
Επίσης έχει ενδιαφέρον αυτό:
It will be illegal to lend or borrow against one’s Dividend.
Εμ βέβαια πουλάκια μου, μόνο η «περιούσια φυλή» επιτρέπεται να κονομάει από τόκους, όχι οι goyim.
Έτσι για να δούμε ποιοί κουμαντάρουν το τραπεζικό σύστημα (ο κατά τα άλλα συμπαθής Andrew Yang είναι άλλη μια μαριονέτα).
ΥΓ: Η ορολογία "
Freedom Dividend" δεν σας θυμίζει πολύ το...
Freedom Pass;
Συμπτωσούλες, συμπτωσούλες... γκώσαμε ρε παιδιά στην «ελευθερία», δεν αντέχω άλλη!
Κάτι από
"Arbeit macht frei" μου θυμίζει (αλλάξτε το Arbeit σε ό,τι άλλο θέλετε... εξάλλου το UBI δεν θα απαιτεί εργασία, αλλά άλλα πράγματα).
Τρελή «ελευθερία» το fiat χρήμα και τα επιδόματα, αλλά και ταυτόχρονα «κάκιστη» ιδέα η επένδυση σε (σοβαρά) cryptos σύμφωνα με τον Τριντό!
Εμ, όταν λέω εγώ ότι έχω μηδέν εμπιστοσύνη στο κράτος, έχω τους λόγους μου... ό,τι λένε πιστεύω το αντίθετο.