goraset (OP)
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
May 17, 2015, 11:42:09 AM |
|
Arkadaşlar 2 yıldır sorunsuz kullandığım telefonum bu sabah kalktığımda kapalıydı, ve birdaha açılmadı, btcturk , koinim , cryptsy, gibi exchange sitelerinde az çok biraz Bitcoin ve altcoinlerim vardı, şimdi bu hesapların hiçbirisine erişemiyorum , telefonu tamire götürcem inşallah düzelir, ama tamir olmasa Authenticatorı kapatmanın bir yolu varmı, yoksa tek tek tüm sitelere mail atıp durumu mu anlatayım, ilk Authenticatorı kurarken bir kod veriyordu her site Hatırlıyorum ama nereye kaydettiğimi bulamadım, fikirlerinizi bekliyorum Şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
May 17, 2015, 12:18:40 PM |
|
google authenticatorde bu sorunu yaşamayan yok neredeyse ben authy kullanıyorum hem telefon da hem tablette hem pcde uygulaması var istedğim cihazdan ulaşabiliyorum ve backup olayıda var
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
May 17, 2015, 12:33:09 PM |
|
Arkadaşlar 2 yıldır sorunsuz kullandığım telefonum bu sabah kalktığımda kapalıydı, ve birdaha açılmadı, btcturk , koinim , cryptsy, gibi exchange sitelerinde az çok biraz Bitcoin ve altcoinlerim vardı, şimdi bu hesapların hiçbirisine erişemiyorum , telefonu tamire götürcem inşallah düzelir, ama tamir olmasa Authenticatorı kapatmanın bir yolu varmı, yoksa tek tek tüm sitelere mail atıp durumu mu anlatayım, ilk Authenticatorı kurarken bir kod veriyordu her site Hatırlıyorum ama nereye kaydettiğimi bulamadım, fikirlerinizi bekliyorum Şimdiden teşekkürler
Bu sorunun daha önce yaşamadım ama yaşarsam ne yapabilirm diye bakmıştım. Bu sayfanın sana yardımı dokunabilir. https://support.google.com/accounts/answer/185834?hl=en
|
|
|
|
xsentus
Legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
|
|
May 17, 2015, 12:51:24 PM |
|
ben telefonumu değiştirirken yaşamıştım.. bir şekilde halletmiştim fakat hatırlamıyorum.. Biraz araştırırsan yolu vardı.
|
|
|
|
goraset (OP)
Legendary
|
|
May 18, 2015, 07:26:57 AM |
|
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, telefonum tamir oldu, sorun şimdilik çözüldü, ama kalıcı bir çözüm adına bende authye geçicem sanırım.
|
|
|
|
testerman
|
|
May 18, 2015, 08:55:34 AM |
|
google auty. security sebeblerinden dolayi, telefon degistirmelerinde sikinti yaratabiliyor.. ben degistirdigimde, 3 gun bloke gelmisti hesaba, hicbir sey de yapamadim.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
|
|
May 18, 2015, 09:32:10 AM |
|
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, telefonum tamir oldu, sorun şimdilik çözüldü, ama kalıcı bir çözüm adına bende authye geçicem sanırım.
authynin chrome eklentisi büyük kolaylık hiç cihazlarla uğraşmadan tak alıyorsun şifreni
|
|
|
|
bisom
Member
Activity: 84
Merit: 10
|
|
May 18, 2015, 11:19:59 AM |
|
authy ücretli sanırım. Yanlış görmediysem 30 günlük deneme süresinin ardından 0.15$ + 0.05$(her başarılı giriş için) ücret istiyor. Açıkçası bana pahalı geldi.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
|
|
May 18, 2015, 12:28:34 PM |
|
authy ücretli sanırım. Yanlış görmediysem 30 günlük deneme süresinin ardından 0.15$ + 0.05$(her başarılı giriş için) ücret istiyor. Açıkçası bana pahalı geldi.
o sitesinde kullanmak isteyen web developerlar içindir kullanıcılar için bir ücret uygulaması yok
|
|
|
|
goraset (OP)
Legendary
|
|
May 18, 2015, 01:24:55 PM |
|
ücret varmı bilimiyorum ama , şuanda btcturk ve koinimi hesaplarımı authy ile değiştirdim gayette sorunsuz çalışıyor, pcye de kurdum. kafam rahat şuanda
|
|
|
|
2run
|
|
June 06, 2015, 12:51:14 AM |
|
Benzer bir sorunu Blockchain, Btc-e ve Mt.Gox da yaşamıştım. BTC-e 7 gün, Mt.Gox(gerek kalmadı ama) 14 gün ve Blockchain 22 gün bloke koymuştu.. sonrasında normal şifre ile giriş yapabilmiştim.
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3276
Merit: 1546
|
|
June 06, 2015, 01:42:59 AM |
|
authy hakkaten başarılı bir two factor authentication uygulaması. windows, android, ios, linux, osx ve blackbarry için uygulamaları varmış. İnceleyeceğim Detaylı olarak. google authenticator yerine kullanılabilir. Ama bunu önce sitenin desteklemesi gerekmiyor mu? Yoksa yazılım bağımsız genl bir api mi kullanıyor developerlar?
|
|
|
|
goraset (OP)
Legendary
|
|
June 06, 2015, 03:44:54 AM |
|
authy hakkaten başarılı bir two factor authentication uygulaması. windows, android, ios, linux, osx ve blackbarry için uygulamaları varmış. İnceleyeceğim Detaylı olarak. google authenticator yerine kullanılabilir. Ama bunu önce sitenin desteklemesi gerekmiyor mu? Yoksa yazılım bağımsız genl bir api mi kullanıyor developerlar?
google authenticatorun kullanıldığı desteklediği siteleri destekliyor sıkıntı yok
|
|
|
|
2run
|
|
June 06, 2015, 12:49:00 PM |
|
telefon numarasını verdiğiniz ve kayıt olduğunuz authy destekleyen siteler siz authy programını indirip telefon ile doğrulama yaptığınız zaman otomatik olarak listeye ekleniyor. Bitserve, Coinbase, Cryptsy, Poloniex bildiğim siteler... Blockchain.info da çalışmıyor.
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3276
Merit: 1546
|
|
June 06, 2015, 02:11:46 PM |
|
amazon cloud da google authenticator kullanıyorum. ( http://aws.amazon.com) acaba orada çalışır mı ki? benim eski iphone cortladı bir ara. o yüzden patladı gitti.
|
|
|
|
|