chek2fire (OP)
Legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
|
|
July 27, 2015, 11:05:48 AM |
|
δεν θα πήγαινα ποτέ να εκμεταλλευτώ την αμάθεια του κόσμου. Τόσο φτηνός δεν είμαι..
|
|
|
|
zoro1
|
|
July 27, 2015, 11:11:57 AM |
|
θα πεινασεις! θα πεθανεις στην ψαθα σαν τους καλλιτεχνες
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
July 27, 2015, 11:15:50 AM |
|
Πάντως βοηθάω τον κόσμο έχω την ηθική ικανοποίηση . Στο insomnia υπάρχουν και τύποι που παίρνουν λεφτά πάλι σαν ενδιάμεσοι για τις κάρτες...
|
|
|
|
zoro1
|
|
July 27, 2015, 11:27:40 AM |
|
Πάντως βοηθάω τον κόσμο έχω την ηθική ικανοποίηση . Στο insomnia υπάρχουν και τύποι που παίρνουν λεφτά πάλι σαν ενδιάμεσοι για τις κάρτες... μπραβο πραγματικα στο κουραγιο σου να απαντας σε ολες αυτες τις ανοησιες που γραφονται εκει! να δουμε ποτε θα βαρεθεις. αστους να προσπαθουν να ζουν ως καπηταλιστες σκεπτομενοι ως τσε γκεβαρα
|
|
|
|
SPARTAK1
Newbie
Activity: 8
Merit: 0
|
|
July 27, 2015, 01:40:17 PM |
|
Εγώ παρήγγειλα την κάρτα του e-coin.io. Όταν έρθει θα ενημερώσω.
Ήρθε σε λιγότερο από εβδομάδα! Από'τι κατάλαβα συνεργάζονται με μία τράπεζα από το Γιβραλτάρ. Έλαβα και pin, την σύνδεσα με το paypal, και έκανα και verify με ταυτότητα και λογαριασμό ΟΤΕ Μπορείς να τη φορτωσεις με Paypal? Ή μόνο bitcoin?
|
|
|
|
mitzie
Legendary
Activity: 975
Merit: 1003
|
|
July 27, 2015, 06:37:57 PM |
|
Ήρθε σε λιγότερο από εβδομάδα! Από'τι κατάλαβα συνεργάζονται με μία τράπεζα από το Γιβραλτάρ. Έλαβα και pin, την σύνδεσα με το paypal, και έκανα και verify με ταυτότητα και λογαριασμό ΟΤΕ Μπορείς να τη φορτωσεις με Paypal? Ή μόνο bitcoin? Μόνο με Bitcoin.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
July 27, 2015, 10:57:16 PM |
|
Μιλάμε εδώ στην Ελλάδα μερικοί δεν έχουν τον θεό τους. Πάνε να βγάλουν λεφτά από παντού. Δείτε εδώ τι έχουν κάνει αυτοί οι τύποι http://debit-card.gr/index.php/programsμην ψαρώνετε με το site δεν έχουν κάρτες απλά έχουν μπει ενδιάμεσοι στις e-coin κάρτες και σου παρέχουν υποστήριξη στο πως να τις χρησμιοποιήσεις με το αζημίωτο φυσικά. 80-120 ευρώ! εντωμεταξύ τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να είναι και παράνομο αυτό που κάνουν γιατί σιγά μην έχουν συμφωνία με την εταιρεία που εκδίδει τις e-coin κάρτες. Αν του πάρουν χαμπάρι δεν πιστεύω να την γλυτώσουν την μήνυση.
|
|
|
|
jelin1984
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1004
|
|
July 27, 2015, 11:19:10 PM |
|
Τελικα ποια απο όλες Τις κάρτες έχει την λιγότερη προμήθεια ?
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
July 27, 2015, 11:25:28 PM |
|
Δεν το έχω ψάξει αλλά νομίζω με μια σύγκριση στους πινακες μπορείς να το βρεις.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
July 29, 2015, 12:53:03 AM |
|
τι έγινε ρε παιδιά τις έχετε πάρει τις e-coin κάρτες εργολαβία όλοι?? Εχετε καμία συμφωνία μαζί τους και μπαίνετε ενδιάμεσοι?
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
July 29, 2015, 01:04:25 AM |
|
Μακάρι να είναι όντος έτσι γιατί στον χώρο του Bitcoin πρέπει να είμαστε όλοι καχύποπτοι. Πάντως πολύ καλή η σελίδα και κατατοπιστική. Είναι όντος αυτή η προσπάθεια του Κιμιώνη και την κάνει απλά και μόνο για να βοηθήσει? Αν ναι θα την βάλω σαν οδηγός αναφοράς
|
|
|
|
zoro1
|
|
July 29, 2015, 06:36:08 AM |
|
"πενια τεχνας κατεργαζεται" οπως λενε πολυ καλη προσπαθεια, μπραβο
|
|
|
|
Doomer
Sr. Member
Activity: 336
Merit: 251
Rider of comets, and brother to the nebulae
|
|
July 29, 2015, 10:24:32 AM |
|
Υπάρχει καμμία διαφορά στην αγορά virtual κάρτας από το spectrocoin.com (έχουν τώρα επιλογή virtual ή plastic) και στην αγορά virtual κάρτας από το spectrocard.com ; To ίδιο πράγμα δεν είναι; (Γιατί έχουν δύο ξεχωριστά sites δεν έχω καταλάβει.)
|
|
|
|
papdoc
Newbie
Activity: 26
|
|
July 29, 2015, 11:19:18 AM |
|
Υπάρχει καμμία διαφορά στην αγορά virtual κάρτας από το spectrocoin.com (έχουν τώρα επιλογή virtual ή plastic) και στην αγορά virtual κάρτας από το spectrocard.com ; To ίδιο πράγμα δεν είναι; (Γιατί έχουν δύο ξεχωριστά sites δεν έχω καταλάβει.)
Η spectrocoin είναι VISA, κοστίζει 7 euro (τόσο η plastic όσο και η virtual), και χρειάζεται ενεργοποίηση. H spectrocard είναι MASTERCARD, κοστίζει 3 euro, και δεν χρειάζεται ενεργοποίηση. Και οι δύο τραβάνε χρήματα από τον κοινό λογαριασμό στη spectrocoin. Εγώ τις έβγαλα και τις δύο, όταν είδα ότι δεν λειτουργούσε η spectrocoin (δικό μου το λάθος - δεν είχα προσέξει ότι θέλει ενεργοποίηση). Και οι δύο λειτουργούν κανονικά σε PayPal και Google Payments, αλλά όχι σε ελληνικό λογαριασμό iTunes.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
July 29, 2015, 11:34:44 AM |
|
Ευχαριστώ. Να είμαστε καχύποπτοι όταν κάποιος ανώνυμος ζητάει λεφτά για ασαφείς υπηρεσίες. Όταν μια υπηρεσία όμως προσφέρεται απολύτως δωρεάν με τον ιδρυτή να παρουσιάζεται δημόσια δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος ανησυχίας. Το https://bankdetour.com/ δίνει μια σοβαρή λύση σε ένα πραγματικό πρόβλημα, χωρίς να χρεώνει απολύτως τίποτα. Σκοπός είναι πρωτίστως να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους ανοιχτές και φυσικά να αποδείξουμε πως το bitcoin μπορεί να φανεί χρήσιμο, αυτή τη φορά όμως σε επίπεδο χώρας. Όσοι ήρθαν στο χτεσινό bitcoin meetup είχαν την ευκαιρία να δουν την παρουσίαση κι από κοντά. Θα προσθέσω τον οδηγό και στο αρχικό post στην παράγραφο για το e-coin
|
|
|
|
nikos3690000
Newbie
|
|
July 29, 2015, 01:51:45 PM |
|
Ήρθε σε λιγότερο από εβδομάδα! Από'τι κατάλαβα συνεργάζονται με μία τράπεζα από το Γιβραλτάρ. Έλαβα και pin, την σύνδεσα με το paypal, και έκανα και verify με ταυτότητα και λογαριασμό ΟΤΕ Ο λογαριασμός ΟΤΕ είναι γραμμένος στα ελληνικά; Τον δέχτηκαν;
|
|
|
|
mitzie
Legendary
Activity: 975
Merit: 1003
|
|
July 29, 2015, 02:05:42 PM |
|
Ήρθε σε λιγότερο από εβδομάδα! Από'τι κατάλαβα συνεργάζονται με μία τράπεζα από το Γιβραλτάρ. Έλαβα και pin, την σύνδεσα με το paypal, και έκανα και verify με ταυτότητα και λογαριασμό ΟΤΕ Ο λογαριασμός ΟΤΕ είναι γραμμένος στα ελληνικά; Τον δέχτηκαν; yeap Μπορεις και να μην κάνεις verify, αλλά θα έχεις όρια στις αναλήψεις κλπ.
|
|
|
|
pazor_true
Legendary
Activity: 1462
Merit: 1025
i love Emerald (EMD)
|
|
July 29, 2015, 02:15:10 PM |
|
θα ήθελα να αναφέρω και τη κάρτα από τη χαπο https://in.xapo.com/campaign/debit/
|
BTC 12jiBjT2GSWYk2HwYdPqsQMuLqZ1br9D37 - i am Pazor
|
|
|
nikos3690000
Newbie
|
|
July 29, 2015, 02:30:52 PM |
|
www.e-coin.ioΜπορεί να γίνει εκφόρτιση της κάρτας;
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
July 29, 2015, 02:51:26 PM |
|
και στο bit-x.com μου έγινε verify ο λογαριασμός μου με τον λογαριασμό του ΟΤΕ στα Ελληνικά
|
|
|
|
|