chek2fire (OP)
Legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
|
|
March 26, 2016, 12:47:06 AM |
|
Ενα φοβερά ενδιαφέρων project που έμαθα σήμερα και που είναι για κινητά τηλέφωνα είναι το Shake. Οπου λειτουργεί σαν πορτοφόλι στο κινητό μεταφέρεις τα bitcoin σου και κάνεις αγορές είτε με πιστωτική ψηφιακή κάρτα που στην δημιουργεί με μηδενικά fee είτε μέσω nfc. Δείτε εδώ http://blog.shakepay.co/2016/introducing-shake-alpha/ήδη έκανα εγγραφή για early access και θα γράψω εντυπώσεις όταν το δοκιμάσω.
|
|
|
|
theoulis
Legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
|
|
March 26, 2016, 08:38:05 AM |
|
εκανα εγγραφη κι εγω αν και πρεπει να αγορασω τωρα ενα nfc κινητο.
|
|
|
|
locopao
Legendary
Activity: 910
Merit: 1000
|
|
March 26, 2016, 11:56:48 AM |
|
τι είναι το nfc κινητό? γενικώς έχω ένα θέμα με τα smartphones αλλά τελικά μάλλον θα υποκύψω και θα αποκτήσω ένα... Κουβαλάω συνέχεια μαζί μου tablet, αλλά για κινητό έχω ένα samsung σπαστό!!! Μια βδομλαδα έως 10 μέρες κρατάει η μπαταρία...
|
|
|
|
zoro1
|
|
March 26, 2016, 11:58:38 AM |
|
τι είναι το nfc κινητό? γενικώς έχω ένα θέμα με τα smartphones αλλά τελικά μάλλον θα υποκύψω και θα αποκτήσω ένα... τι λες τωρα? πρεπει να εισαι ο τελευταιος των μοικανων χωρις smartphone. οι υπερηλικες εξαιρουνται αν και πολλοι ειναι που εχουν
|
|
|
|
locopao
Legendary
|
|
March 26, 2016, 02:04:21 PM |
|
τι είναι το nfc κινητό? γενικώς έχω ένα θέμα με τα smartphones αλλά τελικά μάλλον θα υποκύψω και θα αποκτήσω ένα... τι λες τωρα? πρεπει να εισαι ο τελευταιος των μοικανων χωρις smartphone. οι υπερηλικες εξαιρουνται αν και πολλοι ειναι που εχουν χαχαχα... έτσι όπως τα λες βρήκα τι είναι το nfc NFC is short range wireless RFID technology (1-4cm realistically, 10cm theoretically) which uses low speeds (106-414 kbps) and a low friction setup (no discovery and no pairing), which then allows two devices to automatically start communicating when they are close to one another.
|
|
|
|
zoro1
|
|
March 28, 2016, 12:44:18 PM |
|
αυτη η ecoin, οποτε την χρειαζομαι εχει προβληματα!
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
March 28, 2016, 12:45:44 PM |
|
με την spectrocoin πάντως ένα σχεδόν χρόνο τώρα που την χρησιμοποιώ ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα
|
|
|
|
tmltd
|
|
March 31, 2016, 05:44:22 PM Last edit: March 31, 2016, 05:56:17 PM by tmltd |
|
Η e-coin (wirex) κυκλοφόρησε την εφαρμογή για smartphone (iOS & Android).
EDIT: η εφαρμογή ονομάζεται wirex
|
|
|
|
|
antanst
|
|
April 01, 2016, 07:28:25 AM |
|
Όσον αφορά την e-coin, αφ'ενός δεν έπαιζε η virtual κάρτα τους, και αφετέρου εδώ και μια βδομάδα δεν έχει προχωρήσει στο withdraw των $10 (σε BTC) που είχα αιτηθεί. Προσοχή σ'αυτούς...
|
|
|
|
theoulis
Legendary
|
|
April 01, 2016, 08:59:47 AM |
|
προσπα8ησα να την κατεβασω αλλα λεει οτι το κινητο μου δεν ειναι συμβατο! (s3 mini) ελεος δηλαδη. παντα θα εφευρισκουν τροπους ννα σε κανουν να αλλαζεις κινητα,Tv,pcs, Κλπ
|
|
|
|
Doomer
Sr. Member
Activity: 336
Merit: 251
Rider of comets, and brother to the nebulae
|
|
April 01, 2016, 09:26:49 AM |
|
Βρε παιδιά, κάτι έπαθε η λέξη "uᴉoɔʇᴉq" σε όλους τους τίτλους των threads. Εμφανίζεται ανάποδα (στο Firefox τουλάχιστον), π.χ.: Πιστωτικές κάρτες με uᴉoɔʇᴉqΤο δε notification mail έχει subject: Πιστωτικές κάρτες με uᴉoɔʇᴉ...Πρωταπριλιά;! Χμ... ναι, είναι αυτόματο κόλπο του bitcointalk φαίνεται. Ακόμη και μέσα στο κείμενο, άμα γράψεις την λέξη μπιτκόιν, μόλις το δημοσιεύσεις βγαίνει ανάποδα!
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
April 01, 2016, 11:06:45 AM |
|
lol Λέω και εγώ μου κλέψαν τον λογαριασμό και γράψαν ότι νάναι. Θα το γράψω πολλές φορές τότε bitcoin bitcoin bitcoin bitcoin bitcoin bitcoin bitcoin
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
April 02, 2016, 01:16:12 AM |
|
H Overstock επενδύει 4 εκατομμύρια δολάρια στο Bitcoin startup της καραϊβικής Bitthttp://www.bitcoin-gr.org/?p=4984 O Forex brokerage Money Partners Group επενδύει στον ανταλλακτήριο Krakenhttp://www.bitcoin-gr.org/?p=4987λέτε να έκαναν μλκ και να μη μπορούν να γυρίσουν τα γράμματα του bitcoin από την καλή ? Η πρωταπριλιά πέρασε και ακόμα ανάποδα φαίνονται
|
|
|
|
theoulis
Legendary
|
|
April 02, 2016, 08:27:22 AM |
|
οι αμερικανοι πανε λιγο πισω σε σχεση με μας οντας δυτικοτεροι των δυτικων καποιος να πει σε εκεινο το group Που επενδυει στο κρακεν οτι θα χασει τα λεφτα του, κριμα ειναι. το κρακεν παει για φουντο απο οσα διαβαζω εδω μεσα
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
April 02, 2016, 11:00:31 AM |
|
από που τα διαβάζεις αυτά? Το kraken πάει για φούντο? lol?
|
|
|
|
locopao
Legendary
|
|
April 02, 2016, 12:46:54 PM |
|
Πώς προκύπτει κάτι τέτοιο ότι το κράκεν πάει για φούντο? Σχετικά πρόσφατα έκανε και κάποιες επενδύσεις αν δεν κάνω λάθος, δηλαδή δείχνει να αναπτύσσεται περαιτέρω. Για δώστε καμιά επιπλέον πληροφορία (μην χάσουμε και ό,τι έχουμε εκεί μέσα)
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
April 02, 2016, 09:59:28 PM |
|
να σου πω ποιο επίφοβα για φούντο είναι ανταλλακτήρια τύπου polloniex που δεν έχω ακούσει ούτε μια επένδυση να γίνετε σε αυτά παρά ανταλλακτήρια σαν το kraken με επέκταση στην Ιαπωνία και με μεγάλες συνεργασίες με επενδυτικά fund πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Μην ξεχνάμε ότι το kraken είναι και η εταιρεία που συνεργάζεται με τις δικαστικές αρχές της Ιαπωνίας για την εκκαθάριση του MTGox ενώ συνεργάζεται και με την fidor bank και έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια τον σχεδιασμό της πρώτης ψηφιακής τράπεζας. Αν μου έλεγες για την Coinbase που όποιο forum διαβάζω βλέπω κόσμο που τραβάει τα χρήματα του από εκέι θα σου έλεγα ότι έχει βάση. Αλλά στο θέμα της Coinbase νομίζω ότι πάρα πολύ πιθανό να έχουμε αλλαγή CEO τους επόμενους μήνες.
|
|
|
|
theoulis
Legendary
|
|
April 07, 2016, 07:31:42 AM |
|
οντως. μαλλον καταλαβα λαθος, για την e-coin λεγανε καποια ασχημα πραματα επειδη συχνα δεν δουλευει σωστα. σορρυ αν σας τρομαξα. το κρακεν παει πολυ καλα. (μεχρι να το χακαρουν φυσικα)
|
|
|
|
|
|