theoulis
Legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
|
|
April 10, 2017, 06:31:33 PM |
|
δεν μιλησα για αναληψεις αλλα για αγορες! η καρτα εχει χρημα και δεν μπορω να αγορασω τιποτα! ουτε μεσω Paypal! μου εχουν κανει freeze τα λεφτα. θα επρεπε να μην με αφηνουν να τη φορτωσω οπως κανουν η spectro kai ecoin
|
|
|
|
theoulis
Legendary
|
|
April 11, 2017, 08:26:30 AM |
|
τι μου ειπαν σημερα!!! δεν θα το πιστεψετε! οτι τα λεφτα τα εχει παγωσει ο vendor της καρτας και οχι αυτοι. και μαλιστα πρεπει να επικοινωνησω μζαι τους με skype να μου δωσουν οδηγιες πως να επικοινωνησω με τον vendor δεν πανε καλα οι τυποι! τους απαντησα να λυσουν το θεμα οι ιδιοι
|
|
|
|
F8N00
Full Member
Activity: 230
Merit: 100
19/11/2018 - Capitulation !!!!
|
|
April 11, 2017, 12:11:56 PM |
|
τι μου ειπαν σημερα!!! δεν θα το πιστεψετε! οτι τα λεφτα τα εχει παγωσει ο vendor της καρτας και οχι αυτοι. και μαλιστα πρεπει να επικοινωνησω μζαι τους με skype να μου δωσουν οδηγιες πως να επικοινωνησω με τον vendor δεν πανε καλα οι τυποι! τους απαντησα να λυσουν το θεμα οι ιδιοι Θα πρέπει να είδαν κάποια συναλλαγή που να τους φάνηκε ύποπτη, γι'αυτό πάγωσαν τον λογαριασμό σου. Αν υπάρξει κάποια εξέλιξη ενημέρωσε μας.
|
|
|
|
Nonos
Newbie
Activity: 50
Merit: 0
|
|
April 11, 2017, 02:23:13 PM |
|
τι μου ειπαν σημερα!!! δεν θα το πιστεψετε! οτι τα λεφτα τα εχει παγωσει ο vendor της καρτας και οχι αυτοι. και μαλιστα πρεπει να επικοινωνησω μζαι τους με skype να μου δωσουν οδηγιες πως να επικοινωνησω με τον vendor δεν πανε καλα οι τυποι! τους απαντησα να λυσουν το θεμα οι ιδιοι Ποιος είναι ο πάροχος της κάρτας? Κάπου θα το γράφει. Στην Wirex για παράδειγμα ενώ και αυτή έχει έδρα Αγγλία, η κάρτα έρχεται από την Wave Crest Holdings η οποία έχει έδρα το Γιβραλτάρ. Μπορεί στην χώρα που βρίσκεται ο πάροχος να έχει θέματα με KYC και να έχει γίνει φραγή.
|
|
|
|
|
ptiper21
|
|
April 11, 2017, 05:50:34 PM |
|
έχουν έδρα στο Honk Kong , αλλά η καρτούλα είναι πάλι Wave Crest ή όχι;
|
|
|
|
Nonos
Newbie
Activity: 50
Merit: 0
|
|
April 11, 2017, 08:49:50 PM |
|
Κάπου το διάβασα κι εγώ πως ξεκίνησε λειτουργία τελευταία. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ την e-coin/wirex 2 χρόνια τώρα και επειδή βλέπω ότι βελτιώνονται συνεχώς παραμένω. Δεν έχει τύχει να με κρεμάσει σε περίπτωση που καιγόμουν. Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο έχει βελτιωθεί ακόμα η ταχύτητα του support τους αλλά η ποιότητα ήταν πάντα καλή. Οπότε άστην να δοκιμαστεί λίγο πρώτα αν δεν καίγεσαι. Από ότι βλέπω η mobi χρησιμοποιεί την mychoice που έχει και στην xapo. Πιστεύω πως στοχεύει και αυτή στην ανωνυμία οπότε για αυτό το κομμάτι αν την θές μπορείς να δεις κανένα review και να το δοκιμασεις. Αν ψάχνεις κάτι πιο μόνιμο και για μεγαλύτερα ποσά, εγω στην θέση σου θα περίμενα.
|
|
|
|
ptiper21
|
|
April 11, 2017, 08:56:34 PM |
|
Κάπου το διάβασα κι εγώ πως ξεκίνησε λειτουργία τελευταία. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ την e-coin/wirex 2 χρόνια τώρα και επειδή βλέπω ότι βελτιώνονται συνεχώς παραμένω. Δεν έχει τύχει να με κρεμάσει σε περίπτωση που καιγόμουν. Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο έχει βελτιωθεί ακόμα η ταχύτητα του support τους αλλά η ποιότητα ήταν πάντα καλή. Οπότε άστην να δοκιμαστεί λίγο πρώτα αν δεν καίγεσαι. Από ότι βλέπω η mobi χρησιμοποιεί την mychoice που έχει και στην xapo. Πιστεύω πως στοχεύει και αυτή στην ανωνυμία οπότε για αυτό το κομμάτι αν την θές μπορείς να δεις κανένα review και να το δοκιμασεις. Αν ψάχνεις κάτι πιο μόνιμο και για μεγαλύτερα ποσά, εγω στην θέση σου θα περίμενα. My choice = Wave Crest είναι ιδιες καρτες... δεν καιγομαι να δοκιμασω κατι καινουριο , απλα θελω κατι διαφορετικό από Wave Crest, διότι κάποια στιγμή θα σκάσει και θα τρέχουμε! Δεν μπορεί μια τράπεζα σε όλο τον κόσμο να σαρώνει και να μην τους κυνηγήσουν κάποια στιγμη!
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
|
|
April 11, 2017, 09:03:26 PM |
|
τώρα για παράξενο λόγο μου γίνονται decline και οι δικές μου συναλλαγές με την κάρτα της spectrocoin. Για να δω για ποιο λόγο γίνετε αυτό.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
April 11, 2017, 10:06:39 PM |
|
τελικά και εγώ έχω πρόβλημα με την spectrocoin. Τουλάχιστον το support τους ήταν πολύ γρήγορο και μου απάντησαν ότι πλέον για να την χρησιμοποιήσω την κάρτα ακόμα και για να κάνω unload θα πρέπει να γίνω verify. Τώρα verify με λογαριασμό στα Ελληνικά ενώ ζητάνε στα αγγλικά δεν μπορεί να γίνει. Αν ξέρει κάποιος ένα τρόπο να μου πει.
|
|
|
|
theoulis
Legendary
|
|
April 11, 2017, 10:14:20 PM Last edit: April 11, 2017, 10:26:27 PM by theoulis |
|
τελικά και εγώ έχω πρόβλημα με την spectrocoin. Τουλάχιστον το support τους ήταν πολύ γρήγορο και μου απάντησαν ότι πλέον για να την χρησιμοποιήσω την κάρτα ακόμα και για να κάνω unload θα πρέπει να γίνω verify. Τώρα verify με λογαριασμό στα Ελληνικά ενώ ζητάνε στα αγγλικά δεν μπορεί να γίνει. Αν ξέρει κάποιος ένα τρόπο να μου πει.
http://www.mfa.gr/ypiresies-gia-ton-politi/metafrastiki-ypiresia/i-metaphrastiki-ypiresia.htmlτι αλλο? διαβατηριο,νεα ταυτοτητα, νεα αδεια οδηγησης γραφουν και αγγλικα πανω. για το αλλο λενε We accept utility bills, bank statements, etc. ή παρακαλας καποιο παροχο να σου στειλει λογαριασμο στα αγγλικα ή ριχτε ιδεες παιδες
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
April 11, 2017, 10:41:03 PM |
|
στο bit-x που τώρα είναι coinsbank είμαι verify κανονικά με Ελληνικό λογαριασμό που του είχαν δεχθεί. Νομίζω θα αρχίσω να χρησιμοποιώ αυτήν την κάρτα από τώρα.
|
|
|
|
ptiper21
|
|
April 11, 2017, 10:48:47 PM |
|
Ελληνική ταυτότητα , με λατινικούς χαρακτήρες, δεχτηκαν κανονικά στην spectro πριν καποιους μηνες τουλαχιστον. Τώρα για λογαριασμό στείλε οτι να ναι και πιεσε να το δεχτούν. Δεν είναι δύσκολοι γενικά στο verify...
|
|
|
|
locopao
Legendary
Activity: 910
Merit: 1000
|
|
April 12, 2017, 12:09:27 AM |
|
Το είχα γράψει και στο παρελθόν, ένα καλό αποδεικτικό στοιχείο επιβεβαίωσης διεύθυνσης των στοιχείων σας με λατινικούς χαρακτήρες, είναι η πράσινη κάρτα που δίνει η ασφάλεια αυτοκινήτου anytime.
Η πράσινη κάρτα είναι στην ουσία η ασφάλιση του αυτοκινήτου σας για τις χώρες της Ε.Ε.
Την έχω χρησιμοποιήσει για verification σε αρκετές υπηρεσίες (π.χ. Kraken).
(εμπεριέχει και αποδεικτικό κατοικίας)
|
|
|
|
theoulis
Legendary
|
|
April 12, 2017, 06:46:19 AM |
|
ωραιος! οποτε: 1. αν δεν εχεις αμαξι πρεπει να παρεις 2. αν εχεις αλλη ασφαλεια την αλλαζεις σε anytime
|
|
|
|
locopao
Legendary
Activity: 910
Merit: 1000
|
|
April 12, 2017, 07:16:02 AM |
|
ωραιος! οποτε: 1. αν δεν εχεις αμαξι πρεπει να παρεις 2. αν εχεις αλλη ασφαλεια την αλλαζεις σε anytime Πλάκα πλάκα, παίζει να είναι και η φθηνότερη σε ασφάλιστρα, οπότε why not? Για αγορά αυτοκινήτου εάν δεν έχει μέχρι τώρα κάποιος, δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να αποκτήσει
|
|
|
|
theoulis
Legendary
|
|
April 12, 2017, 07:40:23 AM |
|
to bank statements ξερει κανεις τι ειναι? μπορει να ειναι και στα αγγλικα?
|
|
|
|
theoulis
Legendary
|
|
April 12, 2017, 07:52:19 AM |
|
tα προβληματα δεν εχουν τελειωμο! μετα που η ecoin εγινε wirexapp, δεν δουλευει το 2FA. εστειλα email στο σαπορτ
|
|
|
|
k0stas
|
|
April 12, 2017, 08:18:26 AM |
|
Είναι το συγκεντρωτικό των συναλλαγών που έκανες για μια χρονική περίοδο.
|
|
|
|
theoulis
Legendary
|
|
April 12, 2017, 08:22:08 AM Last edit: April 12, 2017, 01:16:17 PM by theoulis |
|
Είναι το συγκεντρωτικό των συναλλαγών που έκανες για μια χρονική περίοδο. xm, μηπως εκεινο το βιβλιαρακι που εδιναν οταν ανοιγες λογαριασμο (τωρα δεν μπορεις) να γραφει στα αγγλικα ονομα και διεθυθνση? θα το κοιταξω edit: οχι δεν γραφει αγγλικα ουτε καν τη διευθυνση :p
|
|
|
|
|