Bitcoin Forum
December 08, 2016, 11:56:40 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: poclbm not recognizing my GPU  (Read 1845 times)
howinator
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
June 01, 2011, 05:53:25 AM
 #1

poclbm is not recognizing that I have a GPU. I changed the --device=0 line to device=1 and it flashed an error message saying to choose from the following devices, the only one being my CPU. I have the AMD APP thing installed. GPU CAPS Viewer says I have OpenCL installed. GUIMiner only shows my CPU under devices. If anyone could help me out, I'd really appreciate it. I have an ATI Mobility Radeon HD 5470 GPU but poclbm only recognizes Intel(R) Core(TM) i7 CPU.
1481198200
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481198200

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481198200
Reply with quote  #2

1481198200
Report to moderator
1481198200
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481198200

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481198200
Reply with quote  #2

1481198200
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
jjiimm_64
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680


View Profile
June 10, 2011, 02:01:59 AM
 #2

I have the same issue:

I just installed a 5858.   The device is installed properly in windows,  I can even control the clock speeds and fans, but guiminer or poclbm does not see the device.......arrrgggggg


UPDATE:
  I had to reinstall all utilities & current drivers, after a reboot I am online:)  yippeee...   234M/hash  at slush's

1jimbitm6hAKTjKX4qurCNQubbnk2YsFw
glocklib
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
June 10, 2011, 02:39:20 PM
 #3

I have the same issue.

I have two laptops, both with ATI Radeon Mobility cards. In both cases the newest ATI suite will not update my drivers, and the laptop manufacturers do not seem to have new drivers.

I used the ATI SDK to get openCL up on both machines, but gpu caps viewer also only recognizes my cpu as being the only "CL device."

I am close to giving up, tbh.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!