Genel olarak bakmak gerekirse bana göre şuan için en avantajlı takım Beşiktaş, oynadıkları oyun ligin her takımından daha üstün ki bunda Şenol Güneş faktörü çok önemli. Şenol Güneş Türkiye'nin sayılı hocalarından biri, futbolcu motive etmesini çok iyi biliyo çok iyi bir sistemle oynatıyor. Fenerbahçe'nin avantajı ise, ligin ilk dönemini sıkıntılı süreçlere rağmen çok iyi bir puanla bitirmeleri.Pereira bu kadar transferin ardından takım nasıl tek farklı galibiyetler alıyor, nasıl defansif bir oyun oynuyor, Van Persie neden yedek kalıyor gibi bir sürü baskıya maruz kalmasına rağmen psikolojik baskıyı çok iyi kaldırabilmiş bir hoca ki bu takıma da yansıdı. Ama dezavantajları olarak, çok maçta bireysel işlerle kazandılar, biri çıkıp atmazsa takım oyununda çok zayıflar bu yönden Beşiktaş daha avantajlı lakin onlarında bir an önce farkı açması gerek, geçen seneki gibi iş son haftalara kalırsa ne kadar sıkıntılı süreçler yaşadıkları belli
Daha öncede defalarca söyledim Şenol Güneş Beşiktaş için dezavantaj..
Bunu hep beraber göreceğiz..
Şenol güneş yetiştirici dedikleri tarzda bi antröner.. Yarışmacı değil..
Dünya Kupası hariç maratonları hiç üst sıralarda tamamlayamadı..
Stress altında dağılıyor, takımına hakim olamıyor, saldırganlaşıyor..
Dediğim gibi 2-3 aya kadar ne demek istediğimi hep beraber göreceğiz..
Doktor bey bu neyin kafası?
Şenol Güneş'e böyle ithamlarda bulunman Şenol Güneş'i hiç tanımadığını gösterir.
1996, 2005, 2011 yıllarında Trabzonspor'un başında kim vardı? Bu sezonlarda Trabzonspor ne yaptı? Rakibi olan şikebahçe neler yaptı?
1996 yılında şike yaptığını ali şen çıktı kendisi söyledi "biz şampiyonluğu masa başında kazandık" diye bir spor dergisine ropörtaj verdi.
2005 yılında cem papila'nın ligin son haftalarında oynanan o maçını açıp tekrar izle, cem papila neler neler yaptı trabzonspor'u biçmek için?
2011 yılı herkesin malumu. aziz yıldırımın neler yaptığı, tapeler vs ortada. hiç paralelciler yaptı vs yalanlarına sığınmasın kimse.
ha diceksiniz ki trabzonspor madem bu kadar iyiydi bu sezonlar sonraki sezon niye çok kötü durumlara düştü? cevabı yine belli, şampiyonluğunu elinden çaldıkları trabzonspor'a leş kargalığı yapıp kadrosunu dağıttılar, ogün senin abdullah benim, selçuk senin, egemen benim vs.
neyse bu konu uzar gider.
Siz bunları Şenol Güneş'in başarısızlığı olarak görürsünüz ama biz görmeyiz. Bunların hepsi şikecilerde birer kara leke iken Şenol Güneş'in, Trabzon'un, Trabzonsporlu'ların alnı aktır, vicdanlar rahattır.
Skor taraftarlığını siz yapın, biz güzel futbol izlemek istiyoruz. Şenol Güneş de takımına güzel futbol oynattırıyor. Gerisi hikaye. Masa başında bölüşülmüş şampiyonluklarla bir insanı başarısız vs adledemezsiniz.
Müzedeki kupa sayısına göre taraftarsanız Galatasaray'ı tutabilirsiniz, onların uefa kupası var