andromeda876
|
|
January 18, 2016, 11:14:30 PM |
|
Fener rahat bir oyunla bu haftayı tamamladı ,kırmızı kartında bunda etkisi büyük tebrikler Fenerbahçe.
|
|
|
|
Zz (OP)
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
January 18, 2016, 11:20:26 PM |
|
Fener rahat bir oyunla bu haftayı tamamladı ,kırmızı kartında bunda etkisi büyük tebrikler Fenerbahçe. Eskişehir 10 kişi kalmasa da Fener bu maçı alırdı. Belki 3-0 bitmezdi de 1-0 veya 2-1 biterdi ama bir şekilde 3 puan alınırdı. Malum nedenlerden dolayı uzun bir süre ligde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puan kaybetmeden ilerleyeceğini düşünüyorum.
|
|
|
|
moonshine1212
Member
Activity: 67
Merit: 10
|
|
January 18, 2016, 11:23:23 PM |
|
Bu hafta fenerbahçenin ardından maçı ertelenen bjk de kayıpsız haftayı götütür diyorum .
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
January 19, 2016, 07:57:40 AM |
|
Fenerbahçe böyle dandik bir penaltı verilmese bile bu maçı büyük ihtimalle 1-0 kazanırdı ama penaltıdan sonra maçı izleyesim kalmadı. Gollere bile sevinemedim. Böyle bariz hatalar premier lig maçlarında da oluyor ama bizim ligte olmaması lazım.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
January 19, 2016, 12:54:59 PM |
|
Fenerbahçe böyle dandik bir penaltı verilmese bile bu maçı büyük ihtimalle 1-0 kazanırdı ama penaltıdan sonra maçı izleyesim kalmadı. Gollere bile sevinemedim. Böyle bariz hatalar premier lig maçlarında da oluyor ama bizim ligte olmaması lazım.
Yine hakemlerin kararlarıyla başladık lige... Yazık olmuş ama Eskisehirli oyuncularda sonuçta profesyonelsin, adam resmen hakeme küfrediyor. Ne olursa olsun soğukkanlı davranmak gerekiyor.Umarım gelecek hafta yine hakemleri konuşuyor olmayız..
|
|
|
|
andromeda876
|
|
January 20, 2016, 01:27:52 AM |
|
Haklısın ne olursa olsun kimsenin hakkının yenilmediği bir ligin olmasını temenni ediyoruz .
|
|
|
|
andromeda876
|
|
January 23, 2016, 08:24:29 PM |
|
Galatasaray resmen Osmanlı Tokat'ı yedi Mustafa Denizli'nin gelmesi takımı çok etkilemedi anlaşılan 3-2 Osmanlı galip tepeikler Osmanlıspor
|
|
|
|
Pierre 2
Legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
|
|
January 24, 2016, 01:09:32 PM |
|
Galatasaray resmen Osmanlı Tokat'ı yedi Mustafa Denizli'nin gelmesi takımı çok etkilemedi anlaşılan 3-2 Osmanlı galip tepeikler Osmanlıspor
Mustafa Denizli'nin gelişi bile etki yaratamadı. Galatasaray şampiyonluk yarışında artık havlu attı diyebiliriz. Belki kupaya odaklanacaklardır. Tek şansları o. "Başarısız olmadık" diyebilmesi için.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
January 24, 2016, 01:27:16 PM |
|
Beşiktaşın bugünkü maçıda ertelenecek gibi gözüküyor. Bu fenerbahçe açısından psikolojik bir avantaj olacak. Bu ertelemeler beşiktaşı kötü etkileyebilir. Tam maça konsantre olmuşken maç iptal denmesi insanı yıpratır biraz. Şenol Güneş bunu iyi idare edemez ise Beşiktaş açısından puan kayıpları olabilir.
|
|
|
|
salinizm
|
|
January 24, 2016, 02:44:44 PM |
|
Beşiktaşın bugünkü maçıda ertelenecek gibi gözüküyor. Bu fenerbahçe açısından psikolojik bir avantaj olacak. Bu ertelemeler beşiktaşı kötü etkileyebilir. Tam maça konsantre olmuşken maç iptal denmesi insanı yıpratır biraz. Şenol Güneş bunu iyi idare edemez ise Beşiktaş açısından puan kayıpları olabilir.
Size katılıyorum. Beşiktaş ın bugunku macı da ertelenirse ileriki haftalarda baya arka arkaya maclar oynayacak üstüne ligdeki durumun negatif etkisi olabilir. Fenerin macını izliyorum şimdi. 2 penaltı ilk yarı....
|
|
|
|
Ankara
Legendary
Activity: 952
Merit: 1000
|
|
January 25, 2016, 02:37:47 PM |
|
Beşiktaş'ın şampiyonluğa koştuğunu gören Aziz Yıldırım önce hakemleri sonra Mikaili bağladı.
|
|
|
|
Pierre 2
Legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
|
|
January 25, 2016, 03:19:07 PM |
|
Beşiktaş için bu ertelemeler kötü sonuçlar doğurabilir. Takım stres yüklenecek. İddaa'da belki beraberlik oynanabilir Trabzon maçına.
|
|
|
|
Zz (OP)
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
January 25, 2016, 04:07:12 PM |
|
Bugün Metin Albayrak'ın dediği gibi iki maçı kazandığımızda yeniden lideriz, bunun takıma olumsuz bir etkisi olmaz. Fenerbahçe'nin zaten o fikstürde o iki maçında puan kaybetmeyeceği bekleniyordu. 3 Şubat Mersin, 18 Şubat'ta da Trabzon maçları oynanır, Şubat sonu derbide oynanan maç sayıları eşitlenince kim lider belli olur. Şampiyonluk için en belirleyici maç o, çünkü Fenerbahçe'yi Beşiktaş dışında durdurabilen takım çıkmadı bu sezon.
|
|
|
|
hellfire35
Newbie
Activity: 25
Merit: 0
|
|
January 25, 2016, 04:48:10 PM |
|
Bugün Metin Albayrak'ın dediği gibi iki maçı kazandığımızda yeniden lideriz, bunun takıma olumsuz bir etkisi olmaz. Fenerbahçe'nin zaten o fikstürde o iki maçında puan kaybetmeyeceği bekleniyordu. 3 Şubat Mersin, 18 Şubat'ta da Trabzon maçları oynanır, Şubat sonu derbide oynanan maç sayıları eşitlenince kim lider belli olur. Şampiyonluk için en belirleyici maç o, çünkü Fenerbahçe'yi Beşiktaş dışında durdurabilen takım çıkmadı bu sezon.
Trabzon size bir çelme takabilir diye düşünüyorum ben, bunun yanı sıra Kadıköy'deki maça kadar da Fenerin puan kaybetmesi lazım, yoksa Pereira bir farkla da olsa kazanmasını bilecektir sizinkilere karşı.
|
|
|
|
salinizm
|
|
January 25, 2016, 09:34:01 PM |
|
Başaksehir 1 - 1 Kasımpaşa
Çekişmeli oyun oldu. Karşılıklı gol olacağı belliydi , üstelik denk iki takımın mücadelesi. Başakşehir ve Kasımpaşa ligde daha birçok takımın canını yakacaktır. Ligde oyun kalitesi bakımından diğer takımlara göre çok üst düzeyde.
|
|
|
|
ramazan1903
Newbie
Activity: 17
Merit: 0
|
|
January 25, 2016, 09:48:12 PM |
|
Çekişmeli oyun oldu. Karşılıklı gol olacağı belliydi , üstelik denk iki takımın mücadelesi. Başakşehir ve Kasımpaşa ligde daha birçok takımın canını yakacaktır. Ligde oyun kalitesi bakımından diğer takımlara göre çok üst düzeyde.
Uzun zamandır böyle tad aldığım maç yoktur. Çok zevkliydi izlemesi. Başakşehir de form düşüklüğü gözlemledim.
|
|
|
|
simplelife888
|
|
January 25, 2016, 09:51:10 PM |
|
Başakiehir alkışı gercekten aldığı sonuçlarla haketti.
|
|
|
|
Ankara
Legendary
Activity: 952
|
|
January 27, 2016, 02:10:40 PM |
|
Beşiktaş'ın oynayacağı erteleme maçlarının tarihleri belli oldu. Mersin İdman Yurdu maçı 17 Şubat'ta oynanacak. Trabzonspor maçıysa 15 Mart'ta oynanacak. Maç sayılarının eşitlenmesi için Mart ortasına kadar beklemek gerekiyor.
|
|
|
|
dukeneptun
Legendary
Activity: 1064
|
|
February 04, 2016, 01:38:05 AM |
|
Ersan 7 milyon Euro'ya Çin'e gidiyormuş. Sene sonunda gitse daha iyiydi, sezon başından beri iş yapan tandem bozulacak, ancak bu paraya iyi transfer. Ersan da 3 yıllığına 12 milyon Euro kazanacakmış. Çinliler bu paraları nereden buluyor onu anlayamıyorum. Futbola son yıllarda yapılan yatırım inanılmaz düzeylere ulaştı.
|
|
|
|
mjpo
|
|
February 04, 2016, 06:52:36 AM |
|
Ersan 7 milyon Euro'ya Çin'e gidiyormuş. Sene sonunda gitse daha iyiydi, sezon başından beri iş yapan tandem bozulacak, ancak bu paraya iyi transfer. Ersan da 3 yıllığına 12 milyon Euro kazanacakmış. Çinliler bu paraları nereden buluyor onu anlayamıyorum. Futbola son yıllarda yapılan yatırım inanılmaz düzeylere ulaştı.
Parayı miningden kazanıyorlar Şaka şaka, btc borsası kurup içindeki btcleri hortumlayıp futbolcu alıyorlar..
|
|
|
|
|