arancra
|
|
April 05, 2016, 06:58:01 PM |
|
galatasaray-fenerbahce macı 13.nısan saat 19.30 oynanacak
Fenerbahçe'nin 3 puanı o tarihte yazılacak yani puan cetveline =)
|
|
|
|
gorkem
|
|
April 05, 2016, 07:01:41 PM |
|
Fenerbahçe'nin 3 puanı o tarihte yazılacak yani puan cetveline =) gorecezz bakalım cantada keklık goruyorsunuz ama o hıc bellı olmaz sız konusmaya dewam edın
|
|
|
|
mmmtr
|
|
April 05, 2016, 07:03:05 PM |
|
Fenerbahçe'nin 3 puanı o tarihte yazılacak yani puan cetveline =) Her horoz kendi çöplüğünde öter derler dostum bu galatasaray ölü olsada fenerden puan koparır ...
|
|
|
|
Nomad88
Legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
|
|
April 05, 2016, 07:54:46 PM |
|
Besiktas buyuk firsati tepti bu hafta. Sanki gecen sezonun tekrari yasanacak gibime geliyor. Sezonun sonlarina kadar guzel geliyorlar ondan sonra sebebi tam belli olmayan bir performans dusuklugu ve ard arda kaybedilen maclar. Insallah Galatasaray Fenerbahceyi durdurur ve Besiktas arayi biraz acmayi basarir. Gerci bu durumdaki Galatasaray bana hic umit vermiyor.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
April 06, 2016, 06:29:15 PM |
|
Besiktas buyuk firsati tepti bu hafta. Sanki gecen sezonun tekrari yasanacak gibime geliyor. Sezonun sonlarina kadar guzel geliyorlar ondan sonra sebebi tam belli olmayan bir performans dusuklugu ve ard arda kaybedilen maclar. Insallah Galatasaray Fenerbahceyi durdurur ve Besiktas arayi biraz acmayi basarir. Gerci bu durumdaki Galatasaray bana hic umit vermiyor.
Tipik Beşiktaş klasiği. Galatasaray tüm sezon boyunca ne yapmışta bu kadar form da olan Fenerbahçe ye karşı ne yapacak ? Millet hayal peşinde...
|
|
|
|
mmmtr
|
|
April 06, 2016, 06:30:48 PM |
|
Tipik Beşiktaş klasiği. Galatasaray tüm sezon boyunca ne yapmışta bu kadar form da olan Fenerbahçe ye karşı ne yapacak ? Millet hayal peşinde... Komple paf takımla çıksa daha mantıklı olur galatasaray yürüyen ölüler yerine cenk eden çömezler
|
|
|
|
gorkem
|
|
April 06, 2016, 09:06:41 PM |
|
Tipik Beşiktaş klasiği. Galatasaray tüm sezon boyunca ne yapmışta bu kadar form da olan Fenerbahçe ye karşı ne yapacak ? Millet hayal peşinde... formda fenerbahce mı sen hangı lıgı seyredıyorsun acaba
|
|
|
|
NetNeo
|
|
April 07, 2016, 08:32:37 AM |
|
Galatasaray çok kötü bir sezon geçiriyor ama derbi havası başka olur.Fenerbahçe kadar stresli olmayacaklar. Oyunu soğutup uyuturlarsa çok keyifsiz bir derbi izleyebiliriz
|
|
|
|
nesso
|
|
April 07, 2016, 08:53:21 AM |
|
Galatasaray çok kötü bir sezon geçiriyor ama derbi havası başka olur.Fenerbahçe kadar stresli olmayacaklar. Oyunu soğutup uyuturlarsa çok keyifsiz bir derbi izleyebiliriz
Aynen öyle Fenerbahçe stressli olucak ama keyifsiz olucağınıda tahmin etmiyorum. Şampiyon BJK
|
|
|
|
mmmtr
|
|
April 07, 2016, 11:18:56 AM |
|
Galatasarayın kaybedecek birşeyi yok avrupa macerası desen yoklar şuyu yok buyu yok ama fenerbahce nin şampiyonluk amacı var fenerbahceyi bu stresse sokacaktır o yüzden Galatasaray açık açık oynar diye düşünüyorum .
|
|
|
|
Xexen4
|
|
April 09, 2016, 05:30:48 PM |
|
galatasaraydan bir resital daha. zorlu galatasaray deplasmanindan 3 puani kaciran taraf rize oluyor
|
|
|
|
sanandreas
|
|
April 09, 2016, 06:14:48 PM |
|
Konyaspor - Fenerbahçe ilk yarı sonucu 1-1. İkinci yarıda Fenerbahçe gol atar maçı alır.
|
|
|
|
simplelife888
|
|
April 09, 2016, 06:35:52 PM |
|
Dakika 72 Fenerbahçe 1 -1 Torku Fenerbahçe heran gol bulabilir idda oranı çok iyi riske girmek isteyenler için ben girdim Your Selection : Fenerbahce @ 2.8
|
|
|
|
Xexen4
|
|
April 09, 2016, 06:52:55 PM |
|
Dakika 72 Fenerbahçe 1 -1 Torku Fenerbahçe heran gol bulabilir idda oranı çok iyi riske girmek isteyenler için ben girdim Your Selection : Fenerbahce @ 2.8
e gol olmus? ama yanlis takim atmis
|
|
|
|
andromeda876
|
|
April 09, 2016, 06:59:43 PM |
|
e gol olmus? ama yanlis takim atmis Fenerbahçe şampiyonluğu eliyle itiyor aykut hoca takımı iyi çalıştırmış beşiktaş için büyük fırsat oldu gene değerlendirirlerse kesin şampiyon olurlar
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
April 09, 2016, 07:00:49 PM |
|
Aykut kocaman çok üzüldü
|
|
|
|
mmmtr
|
|
April 09, 2016, 07:01:08 PM |
|
Konya bu boru değil adamlar affetmiyor Konyaspor ciddi ciddi ilk yarı iki maç daha kazansa bende varım diyecekti zirveye . Gs deplasmanında fenerbahçe kaybederse Konya 2.lik içinde yarışa girebilir
|
|
|
|
gorkem
|
|
April 09, 2016, 07:02:25 PM |
|
super oynayan fenerbahceyı goruyoz 2 haftadır galatasaraydan bır farkı yok 2 mactır .carsamba gunude bole oynarsa galatasaray sha ve seyırcı avantajıyla yener helekı p.tesı bjk bursayı yenerse o strestle fener sampıyonlugu tt arena da bırakır kısmetse
|
|
|
|
Xexen4
|
|
April 09, 2016, 07:04:37 PM |
|
|
|
|
|
andromeda876
|
|
April 09, 2016, 07:44:42 PM |
|
super oynayan fenerbahceyı goruyoz 2 haftadır galatasaraydan bır farkı yok 2 mactır .carsamba gunude bole oynarsa galatasaray sha ve seyırcı avantajıyla yener helekı p.tesı bjk bursayı yenerse o strestle fener sampıyonlugu tt arena da bırakır kısmetse TT arenada dikkat edin de size patlamasın fenerbahçe bir 6 -0 olayı yaşatmasın sizlere
|
|
|
|
|