frank0929
|
|
March 04, 2016, 03:04:56 PM |
|
Benim çocuklarda hesap açmak istiyorlar oyunda; aynı ip den 3 hesap olduğunda sıkıntı olur mu? FAQ'da bununla ilgili bir şey yazmıyor. Manipüle etmediğiniz sürece birden çok hesap açabilirsiniz denmiş ama IP'den bahsedilmemiş. Aliser cevaplarsa daha net olur. http://www.minerfarm.com/faq.html#faq"Can I Create Multiple Accounts Using Different Emails? Yes, you can create and activate multiple accounts with different emails. But we detect any abuse in the system, we keep right to suspend accounts."
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
March 04, 2016, 03:08:16 PM |
|
Benim çocuklarda hesap açmak istiyorlar oyunda; aynı ip den 3 hesap olduğunda sıkıntı olur mu? FAQ'da bununla ilgili bir şey yazmıyor. Manipüle etmediğiniz sürece birden çok hesap açabilirsiniz denmiş ama IP'den bahsedilmemiş. Aliser cevaplarsa daha net olur. http://www.minerfarm.com/faq.html#faq"Can I Create Multiple Accounts Using Different Emails? Yes, you can create and activate multiple accounts with different emails. But we detect any abuse in the system, we keep right to suspend accounts." Eğer 3 hesap da faucet claim yaparsa ban yer. Oyun içindeki faucet'i kullanmayacaksanız açmanızda bir sıkıntı yok.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
Penguen
|
|
March 05, 2016, 01:38:16 PM |
|
Minerfirmda zorluk BTC ile paralel gitmiyormu acaba. Zorluk %3 düşmesine rağmen oyundaki zorluk giderek artıyor gibi. Ben mi yanlış algılıyorum.
|
|
|
|
Ankara
Legendary
Activity: 952
Merit: 1000
|
|
March 05, 2016, 01:40:34 PM |
|
Minerfirmda zorluk BTC ile paralel gitmiyormu acaba. Zorluk %3 düşmesine rağmen oyundaki zorluk giderek artıyor gibi. Ben mi yanlış algılıyorum. Oyundaki kazım zorluğunu site sahibi aliser kendi ayarlıyor. Site gerçekte kazım yapmadığı, simülasyon olduğu için zorluk değişiklikleri manuel yapılıyor diye tahmin ediyorum.
|
|
|
|
Penguen
|
|
March 19, 2016, 11:45:18 AM |
|
Cihazların 10-28 derece normal olarak belirtilmiş. benim sıcaklık 38 dereceye dayandı nasıl bir sıkıntı olur. Cihazlar patlarmı uzun süre çalışınca. Yoksa sadece verim kaybımı oluyor?
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
March 19, 2016, 12:20:37 PM |
|
Altcoin madenciliğinin eklenmesi konusunda bir gelişme var mı? Başlarsa ciddi ses getireceğini düşünüyorum.
|
|
|
|
mmmtr
|
|
March 19, 2016, 12:26:00 PM |
|
Altcoin madenciliğinin eklenmesi konusunda bir gelişme var mı? Başlarsa ciddi ses getireceğini düşünüyorum.
Fena olmaz altcoin madenciliği . Evet aliser bekliyoruz senden bu adımıda
|
|
|
|
thinkinger
|
|
March 19, 2016, 04:04:41 PM |
|
Arkadaşlar bu recaptcha cep tlf unda sorun yaratıyor . bir türlü siteye giremiyoruz.Sizde de sorun var mı?
|
|
|
|
Penguen
|
|
March 19, 2016, 04:13:11 PM |
|
Arkadaşlar bu recaptcha cep tlf unda sorun yaratıyor . bir türlü siteye giremiyoruz.Sizde de sorun var mı?
Ben denedim cepten çok rahat giriliyor. Ancak telefonun ekranına tam sığmıyor rakamlar eksik gözüküyor.
|
|
|
|
arancra
|
|
March 19, 2016, 08:38:10 PM |
|
Ben denedim cepten çok rahat giriliyor. Ancak telefonun ekranına tam sığmıyor rakamlar eksik gözüküyor. Ben de rahat girebiliyorum. Dikey ekranda rakamlar sığmıyor. Yatay kullandığımda neredeyse tam görülebiliyor. Ama düzenleme yapılması lazım sanırım.
|
|
|
|
veysi72
Newbie
Activity: 20
Merit: 0
|
|
March 20, 2016, 09:45:12 AM |
|
Hocam bu Sistem gerçek mining yapıyor mu yoksa diğer mining siteleri gibi mi yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
|
|
Penguen
|
|
March 20, 2016, 11:15:26 AM |
|
Hocam bu Sistem gerçek mining yapıyor mu yoksa diğer mining siteleri gibi mi yardımcı olursanız sevinirim.
Bu bir madencilik similasyonu. Eğer cihazların olsa idi nasıl olurdu nelerle karşılaşacağını simüle eden bir oyun. Yalnız burada kazandığın btc leri gerçek olarak cüzdanına alıp kullanabiliyorsun. Yada buradan btc ile cizhaz alıp madencilik yapabiliyorsun.
|
|
|
|
veysi72
Newbie
Activity: 20
Merit: 0
|
|
March 20, 2016, 11:42:19 AM |
|
Mesela hocam ben küçük bir yatırımla buraya girsem gerçekten kazanacakmıyım yoksa bazı mining siteleri var hayali vur kaç yapıyorlar parayı havuz sistemi var bunda gördüm diğerlerinden baya farklı bana göre başarılı bir yapım olmuş gerçekten yatırdığım paraya mining yapılıyorsa cok iyi bence bunu öğrenmek istiyorum birde pool bölümüne sıfırdan bir kullanıcı adımı yazmam gerekecek öncelikle
|
|
|
|
thinkinger
|
|
April 18, 2016, 06:29:59 PM |
|
bu mühendis tam olarak ne yapıyor. bilen açıklayabilir mi. 7000 ghsim var , pool um var. mühendis faydalı olur mu? şart mı?
|
|
|
|
salinizm
|
|
April 18, 2016, 09:13:38 PM |
|
bu mühendis tam olarak ne yapıyor. bilen açıklayabilir mi. 7000 ghsim var , pool um var. mühendis faydalı olur mu? şart mı?
Poolunuz olması ne gibi avantaj sağlıyor? Ek mining geliri elde edebiliyor musunuz mantığı nedir?
|
|
|
|
thinkinger
|
|
April 18, 2016, 09:15:56 PM |
|
Poolunuz olması ne gibi avantaj sağlıyor? Ek mining geliri elde edebiliyor musunuz mantığı nedir? ben yeni başladım ama teorik olarak mümkün. tabii kesinti ayarını iyi yapmak lazım. ne kullanıcıyı kaçıracak kadar fazla , ne de siteye aylık ücreti cepten ödeyecek kadar az olmayacak.
|
|
|
|
troleybüs
Legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
|
|
May 28, 2016, 03:25:06 PM |
|
Ne oldu siteye? Ödemeler durmuş. Açıklama yapılacak mı? Benjamin Gabel hi why my payout not sell ? GenMiner He stopped withdrawing when someone try to cashout 7.5 BTC. wishxy This site turning SCAM and we are all idiots. bob1810 It is indeed a scam
|
|
|
|
Penguen
|
|
May 28, 2016, 07:26:45 PM |
|
Ne oldu siteye? Ödemeler durmuş. Açıklama yapılacak mı? Benjamin Gabel hi why my payout not sell ? GenMiner He stopped withdrawing when someone try to cashout 7.5 BTC. wishxy This site turning SCAM and we are all idiots. bob1810 It is indeed a scam Sanmıyorum açıklama geleceğini.
|
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
May 28, 2016, 08:59:54 PM |
|
Cüzdanın olduğu sunucu offline olmuş olabilir Aliser müsait olup sistemi ayağa kaldırmamış olabilir Hot wallet yetersiz kalmış olabilir Vs vs vs Aliser e ulaşmadan kesin hüküm vermemek lazım.
|
|
|
|
|