Konu geçmişte kalmış ancak çözümü bulmuştum. Belki aynı sorunun cevabını arayanlar olur onları belki aydınlatır.
Evulotion script adında bir ptc scripti mevcut v5.1 sonrasında bitcoin ödeme alma ve ödeme yapma desteği sunuyor. Tema üzerinde ufak tefek değişiklikler yaparak (Dolar işaretlerini btcye ve mBTC çevirerek) çok rahatlıkla satoshi dağıtan bir ptc sitesi kurabiliyorsunuz. Benim bildiğim kadarıyla btc destekli gelen 3 ptc scripti var;
Evulotion
NextGen
Nten
Bu scriptlerin tema dosylarını düzenleyerek istediğinize ulaşabilirsiniz.
Not: Yüklü bir yatırmınız yoksa ptc işini girmenizi tavsiye etmem. Zira scriptlerin lisanları bana göre pahalı ve birde siteye tema yaptırıyorsunuz. (100$ gibi fiyatlarla). Ancak reklam veren bulurum derseniz çok iyi bir kazanç sağlarsınız.
Bu bahsettiğiniz scriptlerin free lerini bulabilirsiniz. Ama kurulumu kendiniz halletmelisiniz.
7-8 sene önce ptc sitesi kurmuştum, günlük 60k hite ulaştığım sıralar askere gittim ve ödemeleri yapamadım, aynı dönemde paypal bakiyeden yurtdışına para göndermeyi durdurdu, bu da işi epey sekteye uğratmıştı. Sonuç olarak iyi düşünülüp planlanırsa ister btc ile ödeyin ister dolar ile ödeyin kar edersiniz.