Bitcoin Forum
January 17, 2019, 06:13:14 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: S5 and Wi-Fi  (Read 356 times)
xmatt007x
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
October 16, 2015, 05:34:56 PM
 #1

I just got my S5 up and running.. I need to move the unit into the garage.. How can I add a Wi-Fi card to the S5 or can I use a Apple Express box?

If using Wi-Fi would it decrees the performance? How would I set something up like this?
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1547748794
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547748794

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547748794
Reply with quote  #2

1547748794
Report to moderator
1547748794
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547748794

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547748794
Reply with quote  #2

1547748794
Report to moderator
1547748794
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547748794

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547748794
Reply with quote  #2

1547748794
Report to moderator
Biodom
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1834
Merit: 1145



View Profile
October 16, 2015, 05:57:29 PM
 #2

I just got my S5 up and running.. I need to move the unit into the garage.. How can I add a Wi-Fi card to the S5 or can I use a Apple Express box?

If using Wi-Fi would it decrees the performance? How would I set something up like this?

yeah, use apple express if you have it.
if you already have your network extended to express, then easy peasy, just put express close to miner, then connect your miner to it by ethernet cord.
if you have multiple miners, then use ethernet hub to connect multiple miners to it, then connect hub to express. It should work.
adaseb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1848
Merit: 1109



View Profile
October 16, 2015, 11:44:58 PM
 #3

I just got my S5 up and running.. I need to move the unit into the garage.. How can I add a Wi-Fi card to the S5 or can I use a Apple Express box?

If using Wi-Fi would it decrees the performance? How would I set something up like this?

yeah, use apple express if you have it.
if you already have your network extended to express, then easy peasy, just put express close to miner, then connect your miner to it by ethernet cord.
if you have multiple miners, then use ethernet hub to connect multiple miners to it, then connect hub to express. It should work.


Cheapest way would be to use an old laptop which has wifi and just do ICS thru ethernet.

.FORTUNE.JACK.
      ▄▄███████▄▄
   ▄████▀▀ ▄ ██████▄
  ████ ▄▄███ ████████
 █████▌▐███▌ ▀▄ ▀█████
███████▄██▀▀▀▀▄████████
█████▀▄▄▄▄█████████████
████▄▄▄▄ █████████████
 ██████▌ ███▀████████
  ███████▄▀▄████████
   ▀█████▀▀███████▀
      ▀▀██████▀▀
         
         █
...FortuneJack.com                                             
...THE BIGGEST BITCOIN GAMBLING SITE
       ▄▄█████████▄▄
    ▄█████████████████▄
  ▄█████████████████████▄
 ▄██
█████████▀███████████▄
██████████▀   ▀██████████
█████████▀       ▀█████████
████████           ████████
████████▄   ▄ ▄   ▄████████
██████████▀   ▀██████████
 ▀██
█████████████████████▀
  ▀██
███████████████████▀
    ▀█████████████████▀
       ▀▀█████████▀▀
#JACKMATE
WIN 1 BTC
▄█████████████████████████▄
███████████████████████████
███████████████████████████
██████████▀█████▀██████████
███████▀░░▀░░░░░▀░░▀███████
██████▌░░░░░░░░░░░░░▐██████
██████░░░░██░░░██░░░░██████
█████▌░░░░▀▀░░░▀▀░░░░▐█████
██████▄░░▄▄▄░░░▄▄▄░░▄██████
████████▄▄███████▄▄████████

███████████████████████████
███████████████████████████
▀█████████████████████████▀
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!