Bitcoin Forum
November 16, 2018, 01:08:03 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: I can't use mine domainname with solo mining?  (Read 1247 times)
Stoneboy
Member
**
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 10


View Profile WWW
October 17, 2015, 02:02:44 PM
 #1

i can not use mine servers domain name see below is note working!!

I only succeed mining with mine vps serves's IP-adres --> 37.97........

so this is not working:

./bfgminer -o stratum+tcp://dutchmining.nl:3333 -u Weblogin.WorkerName -p WorkerPassword

But this is working well!!:

./bfgminer -o stratum+tcp://37.97.........:3333 -u Weblogin.WorkerName -p WorkerPassword



How come? i use a ubuntu ls 14.04 Server for solo mining, with bitcoins blocks, with a VPS Server and his VPS-ipadress everything runs fine, with the servers domain-name (dutchmining.nl) not....

What did i wrong, maybe?

Thanks Anyway!

Stoneboy
1542373683
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542373683

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542373683
Reply with quote  #2

1542373683
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542373683
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542373683

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542373683
Reply with quote  #2

1542373683
Report to moderator
psycodad
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 805
Merit: 517


精神分析的爸


View Profile
October 17, 2015, 07:13:26 PM
 #2

Make sure your miner can resolve domain names (i.e. check if it has DNS server configured that is valid and working).

HTH

Protestatio facto contraria non valet.
Stoneboy7
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
October 17, 2015, 08:03:21 PM
 #3

Make sure your miner can resolve domain names (i.e. check if it has DNS server configured that is valid and working).

HTH

Thanks for your quick response! 

But howto check that? And do so have a link or info howto setup configure, when it's not available in my server?
psycodad
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 805
Merit: 517


精神分析的爸


View Profile
October 18, 2015, 08:58:49 AM
 #4

Make sure your miner can resolve domain names (i.e. check if it has DNS server configured that is valid and working).

HTH

Thanks for your quick response! 

But howto check that? And do so have a link or info howto setup configure, when it's not available in my server?

Simply try "ping google.com" on your miner and see if it can resolve it to an IP. If you get "unknown host" or something like that you have no DNS server configured.

Protestatio facto contraria non valet.
notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000



View Profile
October 18, 2015, 09:04:42 AM
 #5

Honestly save yourself the time and look at CK pool - https://bitcointalk.org/index.php?topic=763510.0

It is perfectly set up and ready to use.  And it charges very low considering what it provides really.
Stoneboy
Member
**
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 10


View Profile WWW
October 18, 2015, 11:24:09 AM
 #6

I solved it by using a free dns service!, it's working now!

Thanks Anyway! 
confirmation120
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100



View Profile
October 21, 2015, 06:23:16 AM
 #7

i Suggest joining a pool and not solo mining.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!