Bitcoin Forum
December 14, 2018, 02:01:12 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Some help here please !!  (Read 946 times)
Taoo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
November 22, 2015, 05:36:26 AM
 #1

Hello everyone i glad to meet all of you im new on bitcoin world and i would like to buy some "machine" to create my bitcoins what i really need is some help about getting me any page who sell a good mining machine i would like to start buying from 1THB and up so please can u help me getting any website which i can order and why not to have any good price thank you !
1544796072
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544796072

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544796072
Reply with quote  #2

1544796072
Report to moderator
1544796072
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544796072

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544796072
Reply with quote  #2

1544796072
Report to moderator
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1544796072
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544796072

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544796072
Reply with quote  #2

1544796072
Report to moderator
lihuajkl
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568
Merit: 1000


TYWsgbuJdEmfBWVKTXUcXmKgmUbCgPc2tz


View Profile
November 22, 2015, 05:59:35 AM
 #2

Check here you will know all of thew available machines and directly order them from the provided website. I have to say mining is not profitable for individual if you don't have cheap electricity.
https://en.bitcoin.it/wiki/Mining_hardware_comparison
toptek
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1000


View Profile
November 22, 2015, 06:54:53 AM
 #3

good prices depends on what you want ,I'll link two new ones that just came out some older ones, most 1th miners won't be to cheap .


these are the two top ends ones out atm


https://bitmaintech.com/productDetail.htm?pid=000201511170341298180m44675v0613

https://ehash.com/product/avalon6-v6-0/


The avalon6 you can find a lot cheaper

http://zoomhash.com/collections/bitcoin-asics/products/avalon-6-3-65-ths-shipping-from-stock-in-us


that price is the going price for one atm all most any place you can buy one at .

cheaper ones

http://www.ebay.com/itm/Bitmain-Antminer-S5-1155-Gh-s-590W-ASIC-Miner-Bitcoin-/272052822779?hash=item3f579ca2fb:g:WGAAAOSw14xWM~nV

http://www.ebay.com/itm/Spondoolies-SP20-Jackson-1-7Th-Bitcoin-Miner/191743432212?_trksid=p2047675.c100011.m1850&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D34293%26meid%3D7cd5f34cdeac4e7a817e611e6896ee79%26pid%3D100011%26rk%3D1%26rkt%3D1%26sd%3D301769232275

just examples so you have some idea what to look for


right here on the forums we have our own trade area you can get some deals if you shop it

https://bitcointalk.org/index.php?board=75.0



Later

For security, your account has been locked. Email acctcomp15@theymos.e4ward.com
newcoins1978
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 250


View Profile
November 22, 2015, 05:23:39 PM
 #4

For starters, try to start with an antminer or a miner from Spondoolies Tech.

They are easy to setup and reliable. Buying a second hand one, would be good too.
Taoo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
November 22, 2015, 05:59:56 PM
 #5

good prices depends on what you want ,I'll link two new ones that just came out some older ones, most 1th miners won't be to cheap .


these are the two top ends ones out atm


https://bitmaintech.com/productDetail.htm?pid=000201511170341298180m44675v0613

https://ehash.com/product/avalon6-v6-0/


The avalon6 you can find a lot cheaper

http://zoomhash.com/collections/bitcoin-asics/products/avalon-6-3-65-ths-shipping-from-stock-in-us


that price is the going price for one atm all most any place you can buy one at .

cheaper ones

http://www.ebay.com/itm/Bitmain-Antminer-S5-1155-Gh-s-590W-ASIC-Miner-Bitcoin-/272052822779?hash=item3f579ca2fb:g:WGAAAOSw14xWM~nV

http://www.ebay.com/itm/Spondoolies-SP20-Jackson-1-7Th-Bitcoin-Miner/191743432212?_trksid=p2047675.c100011.m1850&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D34293%26meid%3D7cd5f34cdeac4e7a817e611e6896ee79%26pid%3D100011%26rk%3D1%26rkt%3D1%26sd%3D301769232275

just examples so you have some idea what to look for


right here on the forums we have our own trade area you can get some deals if you shop it

https://bitcointalk.org/index.php?board=75.0



Later


One question bro if i buy this

https://bitmaintech.com/productDetail.htm?pid=000201511170341298180m44675v0613

the only thing i need to do after i buy and ship to my house is to setup configuration and to start mining with this cuz i saw this and i like this and the price i think is a good for me i would like to buy this if is this like i said i will wait for your reply and for others who helped me thank you very much for your info !
notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000



View Profile
November 22, 2015, 06:38:27 PM
 #6

One question bro if i buy this

https://bitmaintech.com/productDetail.htm?pid=000201511170341298180m44675v0613

the only thing i need to do after i buy and ship to my house is to setup configuration and to start mining with this cuz i saw this and i like this and the price i think is a good for me i would like to buy this if is this like i said i will wait for your reply and for others who helped me thank you very much for your info !

You will also need a PSU and look at requirements.   There are not a whole lot of PSU's that have 10 PCIe.   Most that do are server ones with breakout or attached directly.

But if you have 220/240 yes bitmain has a PSU that will work fine with it.  Keep PSU cost in mind when buying.
toptek
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1000


View Profile
November 22, 2015, 07:30:31 PM
 #7

exactly what notlist3d said it needs a PSU with ten PCEI plugs, each plug should be a single  PCEI Plug try not to share plugs for safely reason but pretty much you won't need any thing else  but a network cable , either be in a country that has 240 for standard power if your in the US have a 220 30 amp line installed unless you have one all ready . try to use one PSU for the whole miner . need a ISP to run it over .

tip : if you live in the US why not buy  http://zoomhash.com/products/avalon-6-3-65-ths-shipping-from-stock-in-us  

Avalon 6 you don't  need a 220 line and any 1300 watt psu will do fine try to make the PSU a gold standard or better, it's cheaper,then bitmains antminer s7, from the reviews the Avalon 6, may even be better. it may be 1 th less speed but it's easier to hock up the other thing you need to buy with it is a raspberry PI kit they offer one for 75 $  at order time  .

 just because bitmains is faster doesn't all ways mean it's better, i thought it was at one point but some of the review for the Avalon 6 either make it better or = with less issue to use it .

I'm about to buy a Avalon 6, I'm sold on it, i was going to buy a antminer S7 but i like the Avalon 6 more, i just sold off all my old miners . but in the end it's up to you, were you live for shipping and power lines etc, but i would look for or buy a antminer S5 first, just to learn on then go from there . antminer S5 resell value is not to bad right now and the antminer S7 replaced the antminer S5 , if you shop you can get one for 350 US or better you only need a 750 watt PSU, network cable and ISP and any 110 line will work if your US based try to make sure the PSU has four single PCEI plugs . or ask here a few will post links to some nice ones or even offer some sweet deals.

For security, your account has been locked. Email acctcomp15@theymos.e4ward.com
notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000



View Profile
November 22, 2015, 07:40:13 PM
 #8

exactly what notlist3d said it needs a PSU with ten PCEI plugs, each plug should be a single  PCEI Plug try not to share plugs for safely reason but pretty much you won't need any thing else  but a network cable , either be in a country that has 240 for standard power if your in the US have a 220 30 amp line installed unless you have one all ready . try to use one PSU for the whole miner . need a ISP to run it over .
 

tip : if you live in the US why not buy  http://zoomhash.com/collections/bitcoin-asics/products/avalon-6-3-65-ths-shipping-from-stock-in-us  


Avalon 6 you don't  need a 220 line and any 1300 watt psu will do fine try to make the PSU a gold standard or better, it's cheaper,then bitmains from the reviews the Avalon 6, may even be better. it may be 1 th less speed but it's easier to hock up the other thing you to need buy with it is a raspberry PI kit they offer one for 75 $  at order time  .

 just because bitmains is faster doesn't all ways mean it's better, i thought it was at one point but some of the review for the Avalon 6 either make it better or = with less issue to use it .



I'm about to buy a Avalon 6, I'm sold on it, i was going to buy a S7 but i like the Avalon 6 more, i just sold off all my old miners . but in the end it's up to you were you live for shipping etc, power lines etc, but i would look for or buy a S5 first, just to learn on then go from there .  S5 resell value is not to bad right now and the S7 replaced the S5 , if you shop you can get one for 350 US or better you only need a 750 watt PSU, network cable and ISP and any 110 line will work if your US based try to make sure the PSU has four single PCEI plugs . or ask here a few will link some nice ones for you even offer some sweet deals.

And you make a good point as far as US home miners.  Most have 110/120.  I know that's what I had until I built my mining area.

The S7 is very good for 220/240.   But 110/120... finding a PSU with proper amount of PCIe is harder for a decent price.  220/240 you can easily get a S7 PSU from bitmain.  But again you need the higher volt electricity for the PSU to start.

With Avalon 6 it is using 4 separate PCIe and they recommend a 1200 watt PSU, which is a much more common PSU as far as home market.
hawkfish007
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 896
Merit: 504


View Profile
November 22, 2015, 08:21:56 PM
 #9

If I were you, I would go with the S7, this is the most efficient miner available to consumer now. Unless you want to use it inside your home as a heater because it is loud. I run my miners in my garage so noise is not an issue. Only benefit Avalon 6 might have is down clock/down volt capability to reduce noise at a lower w/GH ratio also at lower hash rate, but no one has confirmed it yet. I know that philipma1957 will test it once he gets his Avalon 6s on Tuesday. BTW I went ahead and ordered an Avalon 6 just to try it out, couldn't resist zoomhash's $100 off coupon and $6.95 priority mail shipping. Buy a better PSU like EVGA 1300/1600, they come with 10 year warranty, it will out last many generations of miners. If you have acces to 208-240 V, server PSU would be a better option.

For quality risers, splitters or 133 CFM fans, please visit my eBay listings,
http://www.ebay.com/sch/hawkfish007/m.html?_ipg=50&_sop=12&_rdc=1
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2310
Merit: 1424


Avalon 841 rocks


View Profile
November 22, 2015, 08:51:36 PM
 #10

@ op I purchased this


http://www.ebay.com/itm/MeanWell-Power-Supply-Rsp-1500-12-/191732204742?

cost of 120.

add 2 of these

http://www.amazon.com/gp/product/B007ZZGVOW?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o05_s00

this

http://www.amazon.com/gp/product/B000BW3EJG?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o05_s00

some 10 gauge wire

http://www.amazon.com/Bullz-Audio-BPES10-25-Gauge-Speaker/dp/B0149VC6KC/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1448225171&sr=8-4&keywords=speaker+wire+10awg

some black tape
some yellow tape
a power cord


and  https://bitcointalk.org/index.php?topic=563461  pcie wires I built this

http://i.imgur.com/QSlSx0A.jpg

http://i.imgur.com/kQQcoKy.jpg


i

I mine alt coins with https://simplemining.net...
I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000



View Profile
November 22, 2015, 09:12:45 PM
 #11

philipma1957 thanks for sharing!  I was wondering what you were going to do on setup.   Looks pretty well layed out on the board there.

I'm looking foward to Tuesday to see what it can do.
Taoo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
November 22, 2015, 09:32:42 PM
 #12

So please to be more clear if i buy avalon 6 what other should i buy to complete can you send me a links to buy all detalis what need for avalon 6 and start working cuz i see to many reply but honestly im new on this and i have a little bit problem with english to be more clear just send me links to buy all products which need for avalon 6  / 3 tera and thank you for you reply
Zoomhash_michael
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 334
Merit: 250


View Profile
November 25, 2015, 03:24:53 AM
 #13

Hello everyone i glad to meet all of you im new on bitcoin world and i would like to buy some "machine" to create my bitcoins what i really need is some help about getting me any page who sell a good mining machine i would like to start buying from 1THB and up so please can u help me getting any website which i can order and why not to have any good price thank you !


​You may want to consider our company, we have a great reputation in this industry and offered a very competitive price of our products. We understand that you are new to this industry we can assist you in getting started.
Amph
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2058
Merit: 1003



View Profile
November 25, 2015, 07:44:29 AM
 #14

So please to be more clear if i buy avalon 6 what other should i buy to complete can you send me a links to buy all detalis what need for avalon 6 and start working cuz i see to many reply but honestly im new on this and i have a little bit problem with english to be more clear just send me links to buy all products which need for avalon 6  / 3 tera and thank you for you reply

you said one tera in the original post, then you can simply grab one s5 wich will cost you nothing(1 btc) roi should be 5 months, you just need one cpu psu to use it a corsair RM 750 will suffice
notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000



View Profile
November 25, 2015, 07:53:41 AM
 #15

So please to be more clear if i buy avalon 6 what other should i buy to complete can you send me a links to buy all detalis what need for avalon 6 and start working cuz i see to many reply but honestly im new on this and i have a little bit problem with english to be more clear just send me links to buy all products which need for avalon 6  / 3 tera and thank you for you reply

you said one tera in the original post, then you can simply grab one s5 wich will cost you nothing(1 btc) roi should be 5 months, you just need one cpu psu to use it a corsair RM 750 will suffice

OP still has not said electricity price.   So it's kinda hard to recommend him gear yet.

Until you know that we cannot really say what efficiency he needs.  We can guess and speculate.  But we need more info.
Mickeyb
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798
Merit: 1000

Move On !!!!!!


View Profile
November 25, 2015, 12:01:42 PM
 #16

Hello everyone i glad to meet all of you im new on bitcoin world and i would like to buy some "machine" to create my bitcoins what i really need is some help about getting me any page who sell a good mining machine i would like to start buying from 1THB and up so please can u help me getting any website which i can order and why not to have any good price thank you !

I hope that you understand what are you getting into here. I also hope that you understand that if you don't have a free electricity or nearly free electricity you will just lose money as a lone miner and even if your electricity is nearly free, you might take a while to ROI!

Also you need to think about space to put your miners in, colling, etc!
notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000



View Profile
November 26, 2015, 05:13:56 PM
 #17

Hello everyone i glad to meet all of you im new on bitcoin world and i would like to buy some "machine" to create my bitcoins what i really need is some help about getting me any page who sell a good mining machine i would like to start buying from 1THB and up so please can u help me getting any website which i can order and why not to have any good price thank you !

I hope that you understand what are you getting into here. I also hope that you understand that if you don't have a free electricity or nearly free electricity you will just lose money as a lone miner and even if your electricity is nearly free, you might take a while to ROI!

Also you need to think about space to put your miners in, colling, etc!

I don't kno if it's fair to say if you don't have free electricity you will lose money.  I have bought and ROI'ed over many different machines in the past, and I have decent electricity nos steal.

But you really cannot make generalizations with one size fits all comments when it comes to miners. Also with winter coming up or her for some mining is easier for a lot of home miners. 
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!