Bitcoin Forum
May 26, 2019, 06:47:49 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Poll
Question: .
.
.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 527 »
  Print  
Author Topic: [ANN][PIVX] - PRIVATE INSTANT VERIFIED TRANSACTION - PROOF OF STAKE - ZEROCOIN  (Read 731749 times)
userpacman1
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
January 31, 2016, 04:53:08 PM
 #121

How fast are you mining DARKNET with Quark ? I'm between 13-13.3Mh/s on my AMD 280x Grin Cool

Hi!, What software you using? I get 12mhs
1558896469
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558896469

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558896469
Reply with quote  #2

1558896469
Report to moderator
1558896469
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558896469

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558896469
Reply with quote  #2

1558896469
Report to moderator
1558896469
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558896469

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558896469
Reply with quote  #2

1558896469
Report to moderator
PLAY OVER 3000 GAMES
LIGHTNING FAST WITHDRAWALS
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1558896469
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558896469

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558896469
Reply with quote  #2

1558896469
Report to moderator
1558896469
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558896469

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558896469
Reply with quote  #2

1558896469
Report to moderator
notsofast
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1482
Merit: 1036


@notsofast


View Profile WWW
January 31, 2016, 05:09:46 PM
 #122

Dev, can I just use the DASH masternode tutorial for DNET since it's a clone?

twitter.com/notsofast
SockPuppetAccount
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 882
Merit: 500


MiG Messenger - earn while chatting


View Profile WWW
January 31, 2016, 05:30:47 PM
 #123

Dev, can I just use the DASH masternode tutorial for DNET since it's a clone?

That's what I did.  It seemed to work.


    "overall" : "Successfully started 1 masternodes, failed to start 0, total 1",
    "detail" : {
        "status" : {
            "alias" : "MN0",
            "result" : "successful"

There were 5 MNs listed at the time, but it has dropped down to 2 MNs, and I still show up in the list as one of them when I run 'masternodelist' in the console.  It's been 45 minutes though and I haven't received any MN payments so I am either extremely unlucky or something isn't configured properly.  Idk.
s3v3nh4cks
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064
Merit: 1010


View Profile
January 31, 2016, 05:41:08 PM
Last edit: January 31, 2016, 06:54:02 PM by s3v3nh4cks
 #124

OK, It's pretty easy to create a masternode,

Create an Address and Name it MN1 or whatever you want. Send 10k (exactly 10k) DNET to this address. Wait until there are a minimum of 15 confirmations to the transaction.

Then you need to go to the console and type; masternode genkey (record this key)

then go to your darknet.conf file and put the following in the file;

rpcuser=( Create a Random Username)
rpcpassword=( Create a Random Password )
rpcallowip=127.0.0.1
listen=1
server=1
daemon=1
logtimestamps=1
maxconnections=256
masternode=1
masternodeprivkey=(place key that was generated by mastered genkey here)

Now make sure your router has port 51472 open to the world. (its just for communications to other masternodes)

after all of the above has been completed reboot your wallet

then go to the console and type; masternode start.

If you followed everything exactly is should work fine.
notsofast
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1482
Merit: 1036


@notsofast


View Profile WWW
January 31, 2016, 05:57:31 PM
 #125

I'm seeing 5 masternodes, but shouldn't there be at least 7? (Dev's 6 plus your SockPuppetAccount)?

Did you get any MN payments yet?

twitter.com/notsofast
SockPuppetAccount
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 882
Merit: 500


MiG Messenger - earn while chatting


View Profile WWW
January 31, 2016, 06:08:44 PM
 #126

I'm seeing 5 masternodes, but shouldn't there be at least 7? (Dev's 6 plus your SockPuppetAccount)?

Did you get any MN payments yet?

Just got 2 MN payments!  My problem was I altered my darknet.conf file while following the DASH masternode tutorial, but forgot to save the changes and restart the client.
notsofast
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1482
Merit: 1036


@notsofast


View Profile WWW
January 31, 2016, 06:12:38 PM
 #127

I'm seeing 5 masternodes, but shouldn't there be at least 7? (Dev's 6 plus your SockPuppetAccount)?

Did you get any MN payments yet?

Just got 2 MN payments!  My problem was I altered my darknet.conf file while following the DASH masternode tutorial, but forgot to save the changes and restart the client.

Nice. Good job, setting one up now.

twitter.com/notsofast
jk9694
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 275
Merit: 122


View Profile
January 31, 2016, 07:04:17 PM
 #128

Hey guys, remember you can mine for FREE!!! 0% fees!!!


s3v3nh4cks
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064
Merit: 1010


View Profile
January 31, 2016, 09:14:48 PM
 #129

The only reason I have found to get the error "Not capable masternode:" when you go to fire up your Masternode is you have not opened up port 51472 in your firewall. This has to happen, as the masternode needs to know what it's external IP address is. If anyone has another working solution, please let us know..
userpacman1
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
January 31, 2016, 09:20:09 PM
 #130

Hey guys, remember you can mine for FREE!!! 0% fees!!!




I'm trying it right now. Connection was fine.
SockPuppetAccount
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 882
Merit: 500


MiG Messenger - earn while chatting


View Profile WWW
January 31, 2016, 09:24:16 PM
 #131

Just thought of something.  I know PoS doesn't start for another 6 months, but are coins accumulating stake weight right now?  Let's say I tuck some coins away in a wallet right now, close it up, and wait for PoS to start.  When I open it in 6 months, will I get an instant 50% reward from 6 months of accumulated stake weight?

I am sure using your coins to create masternodes will end up showing a better return on investment than just locking your wallet and waiting 6 months, but I am just curious.

Also, how do masternodes get rewarded after PoW ends?  I'm sure it was just an oversight, but on the reward schedule you don't mention masternodes in the PoS phase.

Also also, my masternode keeps going offline every hour or two.  I have port 51472 open already.  Wondering if this is happening to anyone else or if it is just me.
s3v3nh4cks
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064
Merit: 1010


View Profile
January 31, 2016, 09:34:29 PM
 #132

- Your coins will not gain weight right now as PoS has not been implemented yet.

- We are looking into the issue with the Nodes becoming inactive every few hours.

- Masternodes will get their percentage of whatever is being staked per block, instead of their percentage of what is being mined right now.

- Masternodes will always receive a higher reward than staking will as you are locking up your deposit for the benefit of the network.
s3v3nh4cks
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064
Merit: 1010


View Profile
February 01, 2016, 01:49:03 AM
 #133

There is now a Script available to install the Darknet wallet on you RPi2.

This has been tested on the Latest Jesse Raspbian Build and the Wheezy Raspbian Build available from the Raspberry Website Now. To avoid any issues, please use a clean fresh Raspbian Image.

Just download the script through the RPi itself then;

chmod +x Install-Darknet-RPi2

then to start the installation

./Install-Darknet-RPi2

The script will download, install all the necessary deps and git source as well as compile the binary and move it to your home directory.

When completed,

./darknet-qt
notsofast
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1482
Merit: 1036


@notsofast


View Profile WWW
February 01, 2016, 01:53:03 AM
 #134

There is now a Script available to install the Darknet wallet on you RPi2.

This has been tested on the Latest Jesse Raspbian Build and the Wheezy Raspbian Build available from the Raspberry Website Now. To avoid any issues, please use a clean fresh Raspbian Image.

Just download the script through the RPi itself then;

chmod +x Install-Darknet-RPi2

then to start the installation

./Install-Darknet-RPi2

The script will download, install all the necessary deps and git source as well as compile the binary and move it to your home directory.

When completed,

./darknet-qt

Nice!

I got an insufficient memory error installing Darknet onto a linux VPS with 768Mb memory... what could have caused this problem? It was a completely fresh instance of the VPS.

twitter.com/notsofast
jk9694
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 275
Merit: 122


View Profile
February 01, 2016, 02:04:35 AM
 #135

There is now a Script available to install the Darknet wallet on you RPi2.

This has been tested on the Latest Jesse Raspbian Build and the Wheezy Raspbian Build available from the Raspberry Website Now. To avoid any issues, please use a clean fresh Raspbian Image.

Just download the script through the RPi itself then;

chmod +x Install-Darknet-RPi2

then to start the installation

./Install-Darknet-RPi2

The script will download, install all the necessary deps and git source as well as compile the binary and move it to your home directory.

When completed,

./darknet-qt

Nice!

I got an insufficient memory error installing Darknet onto a linux VPS with 768Mb memory... what could have caused this problem? It was a completely fresh instance of the VPS.

Building software on Linux requires memory.  With the base OS using somewhere around 256MB that leaves you with only 512MB to play with.  To do the build, I would recommend no less than 2GB of Ram on the VPS.  To get around this, you could just download the pre-compiled binary that they have available.
shojayxt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 896
Merit: 1000



View Profile
February 01, 2016, 02:23:03 AM
 #136

There is now a Script available to install the Darknet wallet on you RPi2.

This has been tested on the Latest Jesse Raspbian Build and the Wheezy Raspbian Build available from the Raspberry Website Now. To avoid any issues, please use a clean fresh Raspbian Image.

Just download the script through the RPi itself then;

chmod +x Install-Darknet-RPi2

then to start the installation

./Install-Darknet-RPi2

The script will download, install all the necessary deps and git source as well as compile the binary and move it to your home directory.

When completed,

./darknet-qt

Nice!

I got an insufficient memory error installing Darknet onto a linux VPS with 768Mb memory... what could have caused this problem? It was a completely fresh instance of the VPS.

Building software on Linux requires memory.  With the base OS using somewhere around 256MB that leaves you with only 512MB to play with.  To do the build, I would recommend no less than 2GB of Ram on the VPS.  To get around this, you could just download the pre-compiled binary that they have available.

You could also just create a swap file.  You can build coin daemons from source on vps's with 768MB ram and a 2GB swap file.

s3v3nh4cks
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064
Merit: 1010


View Profile
February 01, 2016, 02:32:41 AM
 #137

I will make available the daemon files for your server shortly, as long as you have run the install script to install the deps, the binaries will work.

Though for various reasons providing statically linked binaries is a bad idea, we will provide these shortly.

Please be aware that running Masternodes on low cost VPS's may work now, but as the network grows, the resources that the Masternodes will use will increase and you will start having issues.

notsofast
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1482
Merit: 1036


@notsofast


View Profile WWW
February 01, 2016, 02:33:33 AM
 #138

There is now a Script available to install the Darknet wallet on you RPi2.

This has been tested on the Latest Jesse Raspbian Build and the Wheezy Raspbian Build available from the Raspberry Website Now. To avoid any issues, please use a clean fresh Raspbian Image.

Just download the script through the RPi itself then;

chmod +x Install-Darknet-RPi2

then to start the installation

./Install-Darknet-RPi2

The script will download, install all the necessary deps and git source as well as compile the binary and move it to your home directory.

When completed,

./darknet-qt

Nice!

I got an insufficient memory error installing Darknet onto a linux VPS with 768Mb memory... what could have caused this problem? It was a completely fresh instance of the VPS.

Building software on Linux requires memory.  With the base OS using somewhere around 256MB that leaves you with only 512MB to play with.  To do the build, I would recommend no less than 2GB of Ram on the VPS.  To get around this, you could just download the pre-compiled binary that they have available.

You could also just create a swap file.  You can build coin daemons from source on vps's with 768MB ram and a 2GB swap file.



Hm, good call. Since I only need darknetd and darknet-cli I can just build it anywhere, and upload only those two files to the VPS, no?

I would have just used a pre-compiled linux binary, but s3v3n purposely didn't build one.

twitter.com/notsofast
notsofast
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1482
Merit: 1036


@notsofast


View Profile WWW
February 01, 2016, 02:36:26 AM
 #139

I will make available the daemon files for your server shortly, as long as you have run the install script to install the deps, the binaries will work.

Though for various reasons providing statically linked binaries is a bad idea, we will provide these shortly.

Please be aware that running Masternodes on low cost VPS's may work now, but as the network grows, the resources that the Masternodes will use will increase and you will start having issues.



Awesome-- much appreciated, thank you.

I'd like to get the masternode running, prove the concept to myself, and add resources to the VPS when I need to. It seems like it's really easy to simply upgrade the allocation of memory to the VPS when it's needed, without changing the installation.

twitter.com/notsofast
s3v3nh4cks
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064
Merit: 1010


View Profile
February 01, 2016, 03:24:03 AM
 #140

Here are the daemon files, I have also included a script to just install the required deps etc. make sure you

chmod +x Install-Darknet-Deps

then

./Install-Darknet-Deps

https://github.com/Darknet-Crypto/Darknet/releases/download/v1.0.0.0/Darknet-Daemons-v1.0.0.0.zip

Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 527 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!