Okuyuculara yönelik uyarı: Birazdan okuyacaklarınız içerisinde küfür ve hakaret barındırıyor olabilir. Yaş sınırı: +18'dir.
Öncelikle bu forum geri zekalılarla ve cahillerle dolu. Cahiller; okumayanlar, araştırmayanlar ve geri zekalılar da okuduğunu anlamayanlardır.
Azıcık kafanızı boşaltın ve bu yazacaklarımı yavaş yavaş ve sindire sindire okuyun.
İlk mesajda verilmiş olan "spondooliestech-turkey.com" sitesi daha önce bu forumda madenci cihazı satmış bir
aracıdır.
SP50 cihazı
gerçektir. Resmi sitesinden bakabilirsiniz:
http://www.spondoolies-tech.com/products/sp50Spondoolies Tech firmasının cihazları ev kullanımı için uygundur ve daha önceden Türkiye'de bu cihazları alan kullanan ve satan kişiler olmuştur:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1019807.0Bu şirketin sahipleri İsraillidir, tıpkı o senin sofrana gelen mısırın, buğdayın ve bir çok tarım ürünün gibi. Resmi sitenin altına inerseniz orada açık ve seçik bir biçimde bu zaten yazmaktadır: "Copyright © 2015 Spondoolies-Tech LTD. Kiryat Gat, Israel. All Rights Reserved."
Ara not: Evet senin sofrana gelen tarım ürünlerinin bir çoğu israil ürünüdür, Türkiye'de yetiştirilmesine rağmen, çünkü bu ürünlerin tohumunu israilden alıyorsun. Aynı şekilde bindiğin araba Türkiye'de üretilmesine/montajlanmasına rağmen Fransız, Alman, Amerikan kökenli olması gibi.
İsrail düşmanlığınız ise apayrı bir cehalet konusu, sosyologlar bu konuyu ele alsa yüksek lisanstan profluğa kadar onlarca makale ve kitap yazabilirler.
Koka kola döküp israili ekonomik yönden zayıflatmaya devam edebilirsiniz. (E kafanız ancak bu kadar basıyor ne de olsa).
Münferit olarak cevaplara gelelim;
Yukarıda yazdığım gibi bu sitenin sahipleri daha önce bu forumda/Türkiye'de bu cihazlardan satış yaptılar. Güvenip gvenmemek size kalmış. Ön siparişte olan bir ürün bu Eğer tek cihaz için 200.000 TL* ödeyebilirim diyorsanız ön siparişe katılabilirsiniz. (Muhtemelen ücretli değildir, belki kapora istiyorlardır onu arayıp sormanız lazım.)
200.000 TL tahmini fiyattır bu fiyatın altında olacağını düşünmüyorum.
Forumun yabancı bölümünde scam olarak söylendi ama gerçek olsa ortalığı karıstırcak bi cihaz...
O kadar takip ederim bir kez bile bu cihazın scam olduğunu söyleyeni görmedim. Bir "kaynak" göstersen iyiydi. Öyle bir tarafından sallamakla olmuyor bu işler.
Hocam bu cihaz gerçek olamaz. Eğer bu cihaz gerçekse eğer adam alır 100 tane ortalık yanar. Hatta böyle cihaz yapsa neden satsın kendisi çalıştırsa daha karlı. Hem bu cihazlar aktif çalışırsa eğer zorluk başını alıp gider. S5 S7 susar. Olmaz.
Neden gerçek olmasın? Çinlilerin 0.25j/ghs çalışan cihazlarının bir üst modeli işte. Transistör teknolojisi değişmediği halde S5'ten S7'ye geçişteki verimliliğe bakın bu cihazın gerçek olabileceğini görürsünüz. Ayrıca 100 tane alması neyi değiştirecek? 11 Phs güç şu anki ağın %1.4'üne denk geliyor, bu cihazlar alacak olanlara dağıtılana kadar network çoktan 1 Exahash'i geçmiş olur.
S5 ve S7 cihazları bu firmanın "rakibi" olan firmanın ürünleri, elbette rakibe karşı tavır alacaklardır.
o kadar belli ki dolandırıcı oldukları. spondoolies i TEK "o" ile yazmışlar
Üstün zeka belirtisine bir örnek var karşımızda.
spondoolies-tech.com bu resmi sitenin adresi
spondooliestech-turkey.com bu da aracılık edenlerin adresi. Üstün zekalı arkadaşa bir alkış.
ya saçmasapan konuşmayın. yok böyle bir cihaz. dolandırıcılar bunlar. yok forumlara göre gerçek gözüküyormuşta. 4 tane postu var hepsinde aynı zevzeklik. biri şu adamı banlasa ya.
Üstün zekalı arkadaştan efsane bir yorum daha. Sen kimsin insanların düşünce ve ifade özgürlüğüne karışıyorsun?
>>bahsi olan firma israil firması
hadi ya? israil firması mı? o zaman spondoolies olan marka adını mı yanlış yazmış firma. kendi adını yanlış yazmış diyorsun. fikrin bu yani.
http://www.spondoolies-tech.com/ÇİFT O İLE.
bu arada milleti dolandıracaksan bari yazı yazmayı öğren.
ayrıca GTA açmak ne allahın davarı. GET açmak olacak.
Bugün bir Jet Fadıllar kolay yetişmiyor. gir yanına adamın ders al, burada çoğu insan averajın üzerinde IQ ya sahip. buradan sana ekmek çıkmaz.
ayrıca benim nickim perteycamey de değil. onu bile yanlış yazmışsın. sende bu imla hataları oldukça kimseyi dolandıramazsın.
Üstün zeka hala iş başında
Belli ki Jet Fadıl'a çok para kaptırmış kuyruk acısı var
web sitesine baktım şu bilgiler var.
inanılmaz imla ve yazım hataları.
web sitesinde en tepede "My Blog" yazıyor. 110th lik ürün dizayn et ama web siten ilkokul seviyesinde olsun, trajikomik.
whois bilgilerine göre 06.02.2015 da oluşturulmuş.
Bulgurlu Üskürda da bir ev. telefonu da 216-329-9393
resmi sitesinde böyle bir ürün zaten yok. israildeki şirkete email attım gelen cevabın ekran görüntüsünü burda paylaşacağım.
buyrun bu da resmi sitesi:
http://www.spondoolies-tech.com/collections/productsNot: The Young Turk ve Rikudou adlı üyeler de bu dolandırıcılığın içinde olabilirler. bu kadar bariz bir dolandırıcılığı savunma sebebi olamaz.
Resmi sitede böyle ürün yok demiş, yukarıda linkini verdim.
Şirketin israilli olduğuna inanmamış halbuki sitenin en altında gayet açık ve net yazıyor.
Böyle üstün zekalı insanlara harbi harbi hayranım, ciddi anlamda eğlendiriyorlar beni
Son olarak dolandırıcı sensin bütün üretilen/üretilecek olan SP50'ler de sana girsin.
Dip not: İlgili şirketle, aracı siteyle vs bir bağım bulunmamaktadır. Bu okuduklarınız (e tabi karşı tarafın aptallıklarına dayanıp sonuna kadar okuyabildiyseniz) sizlere 0-6 yaş okul öncesi eğitimin ne kadar gerekli olduğunu ispatlar niteliktedir. Sevgilerle :*