sonerbo
|
|
February 09, 2016, 07:00:14 PM |
|
1 saattir 1 arpa boyu yol gidemedim. Deal with it ! ohh yeah resmin içinee saklanmış bir phrase yada privkey olabilirmi ?
|
|
|
|
Penguen
|
|
February 09, 2016, 07:13:01 PM |
|
1 saattir 1 arpa boyu yol gidemedim. Deal with it ! ohh yeah resmin içinee saklanmış bir phrase yada privkey olabilirmi ? Resmi matematikle buluşturmak lazım. resim dosyasını matematiksel olarak nasıl ifade edersinki?
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1028
|
|
February 09, 2016, 07:14:31 PM |
|
1 saattir 1 arpa boyu yol gidemedim. Deal with it ! ohh yeah resmin içinee saklanmış bir phrase yada privkey olabilirmi ? o bir gerçek. Kesinlikle resmin içine gizlenmiş. Bence twiter daki fotoyuda dikkat ettiysen pixselleri ön plana çıkarmaya çalışmış Programı indirebilirsem çözeceğim de baya sıkıntı çıkardı kayıt ol lisans al falan üstelik 18kb/ sn ve 3 saat kaldı diyor indirilmesine. Programi gonderen sunucu çok yavaş
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
February 09, 2016, 07:32:04 PM |
|
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
February 09, 2016, 07:38:17 PM |
|
Daha yeni başladıydık
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
|
|
February 09, 2016, 07:38:48 PM Last edit: February 09, 2016, 07:54:48 PM by deblue |
|
Daha yeni başladıydık KxS5jy11eEWeWES4bd76jawWgCXe3VMjsWMyKBsWXGSA9qPCpeBQ burdan devam et madem HwEpG7gO8COoZ2AwzUyCR8jhxg8821nalbvrq4ev8JASAvET80AuO3kAGfIhGm7hzlZJX3+hOi/ICZhnbhEKaSs=
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1028
|
|
February 09, 2016, 08:00:20 PM |
|
Tebrik ederim cüzdanı patlatan arkadaşı. Şu şekilde düşünmüştüm ben resimde gizli bir çifre var ve bunu MatLAB yardımı ile çözmeyi hedefliyordum. ilk aklıma gelen buydu. Ama bilgisayarımda ne yazık ki MatLab yok Ama yapan arkadaş nasıl yapmış merak ediyorum doğrumu düşünmüşüm diye.
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3290
Merit: 1550
|
|
February 10, 2016, 08:50:40 AM |
|
han@han-VPCF23S1E:~$ file dogecoin.png dogecoin.png: PNG image data, 300 x 300, 8-bit/color RGBA, non-interlaced
han@han-VPCF23S1E:~$ md5sum dogecoin.png 9d354d1d89e31e6714ab7190b823183b dogecoin.png
han@han-VPCF23S1E:~$ identify dogecoin.png dogecoin.png PNG 300x300 300x300+0+0 8-bit sRGB 54KB 0.000u 0:00.000
han@han-VPCF23S1E:~$ exiftool dogecoin.png ExifTool Version Number : 10.00 File Name : dogecoin.png Directory : . File Size : 53 kB File Modification Date/Time : 2016:02:09 11:04:13+02:00 File Access Date/Time : 2016:02:10 10:45:05+02:00 File Inode Change Date/Time : 2016:02:10 10:45:05+02:00 File Permissions : rw-rw-r-- File Type : PNG File Type Extension : png MIME Type : image/png Image Width : 300 Image Height : 300 Bit Depth : 8 Color Type : RGB with Alpha Compression : Deflate/Inflate Filter : Adaptive Interlace : Noninterlaced Image Size : 300x300 Megapixels : 0.090
|
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
February 10, 2016, 09:31:37 AM |
|
Stegdetect eksik kalmış.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
bitkoyun
|
|
February 10, 2016, 03:04:46 PM |
|
png dosyasının uzantısını .txt olarak değiştirdim ve text editörüyle açtım. Dosyanın sonuna _QPpztooztqzmjkq7Btwtcon89EZD63VYkm3t6pGMFd3WbmQU7ZXK_ eklenmişti. Base58 ile kodlanmış bu harf dizisinin bir private key olabileceğini tahmin ettim ama bitcoin private key değildi. Dogecoin private key olabilir diye düşünüp aşağıdaki siteye girdim (Altçizgi karakterleri olmadan QPpztooztqzmjkq7Btwtcon89EZD63VYkm3t6pGMFd3WbmQU7ZXK şeklinde) https://walletgenerator.net/?currency=Dogecoin#Buradan bir Doge adresi buldum DBFggjUNy4WFVsQvMvpXbuKdNzVd8PQmNj ama bu adrese gelen giden işlem olmamış.. Benden bu kadar şimdilik.. Tamamen yanlış yolda da olabilirim.
|
|
|
|
hugoworld
|
|
February 11, 2016, 03:46:16 PM |
|
Son oyunun neden çözümü yayınlanmıyor?
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3290
Merit: 1550
|
|
February 11, 2016, 04:02:10 PM |
|
Son oyunun neden çözümü yayınlanmıyor?
çünkü daha çözülmedi. uğraşıyoruz. Zamanında doge adresini verip bunu kullanarak btc adresi generate eden bir site vardı. şimdi arıyorum bulamıyorum. bence o doge adresinden bir bitcoin adresi üretilecek ama nasıl bilmiyorum.
|
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
|
|
February 11, 2016, 04:10:22 PM |
|
Oyun çözüldü, ödül gittiyse oyun da çözülmüştür. Vaktim yok çözümü yazacak. Fırsat bulabilirsem bu gece yayınlarım.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
AmericanxDream
Newbie
Activity: 3
Merit: 0
|
|
February 11, 2016, 06:19:21 PM |
|
süper eglenceli gözüküyor yarışma. 4.oyun ne zaman?
|
|
|
|
redhack
Legendary
Activity: 1869
Merit: 1023
|
|
February 11, 2016, 11:39:09 PM |
|
Sorular her Cumartesi gelmeyecek miydi? Bugün soru gelecek diyor twitter. Nereden duydun bunu? (her cumartesi olayını?) Sen söylemedin mi IRC kanalında? Biri öyle söyledi diye hatırlıyorum.
|
|
|
|
oli123123
Legendary
Activity: 1445
|
|
February 12, 2016, 02:40:32 PM |
|
Bir süredir bakamıyordum buralara, çok güzel iş çıkmış tebrikler, bir sonrakine katılmaya çalışacağım
|
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
|
|
February 12, 2016, 03:16:38 PM |
|
Sorular her Cumartesi gelmeyecek miydi? Bugün soru gelecek diyor twitter. Nereden duydun bunu? (her cumartesi olayını?) Sen söylemedin mi IRC kanalında? Biri öyle söyledi diye hatırlıyorum. Bir süre sonra (belirli bir oyun sayısından sonra) oyunun şekli tam anlamıyla anlaşıldıktan sonra (şu an hala anlamakta sıkıntı çekenler var) düzenli olarak oyun yayınına başlayacağım. Belki haftada bir belki 3 günde bir olur bilemiyorum. IRC'de belki demişimdir.
|
|
|
|
| |
|
|
|
sonerbo
|
|
February 16, 2016, 07:09:46 PM |
|
3. oyunun çözümünü istiyoruz. Ayrıca yeni oyun istiyoruz. Çözemesekte istiyoruz
|
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
|
|
February 19, 2016, 07:19:41 PM |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
February 19, 2016, 07:33:41 PM |
|
böyle matematik olmuyor film karakteri sor tarih sor ne bileyim boş boş bakıyorum ekrana
|
|
|
|
|