sonerbo
|
|
March 25, 2016, 04:04:52 PM |
|
ödül adresi boş o kesin Dizen varmı diye sordum uğraşmak istemedim.
|
|
|
|
mmmtr
|
|
March 25, 2016, 04:15:12 PM |
|
ödül adresi boş o kesin Dizen varmı diye sordum uğraşmak istemedim. Önceden de demiştim çözen olsa çözdüm diye damlardı burayada coin-turk sayfasına da bence çakır yine hack yedi
|
|
|
|
bitkoyun
|
|
March 25, 2016, 04:34:25 PM |
|
Hack değil ben çözdüm: 5JV9Uwbeuz egeYDXFopz 8QhBE7Zn2P jo3p1Dgbb5 NHLKUdPndwP Doğru Priv Key Bu.... 5JV9UwbeuzegeYDXFopz8QhBE7Zn2Pjo3p1Dgbb5NHLKUdPndwP 5 ile başlayan başa geldi, 11 karakterli olan da en sona gelince 6 ihtimal vardı. 3. denemede anahtar kapıyı açtı. Çakır, siteye imzaladığım mesajı bitcoinhaber.net nicki ile gönderdim. Coin-turk ödül kazananları sayfasında açıklarsa bu nickle açıklasın istiyorum. Hem coin-turk'te sitemin reklamını yapmış olayım hem de sponsorun parasını çatır çatır yiyeyim
|
|
|
|
sonerbo
|
|
March 25, 2016, 05:47:20 PM |
|
Hack değil ben çözdüm: 5JV9Uwbeuz egeYDXFopz 8QhBE7Zn2P jo3p1Dgbb5 NHLKUdPndwP Doğru Priv Key Bu.... 5JV9UwbeuzegeYDXFopz8QhBE7Zn2Pjo3p1Dgbb5NHLKUdPndwP 5 ile başlayan başa geldi, 11 karakterli olan da en sona gelince 6 ihtimal vardı. 3. denemede anahtar kapıyı açtı. Çakır, siteye imzaladığım mesajı bitcoinhaber.net nicki ile gönderdim. Coin-turk ödül kazananları sayfasında açıklarsa bu nickle açıklasın istiyorum. Hem coin-turk'te sitemin reklamını yapmış olayım hem de sponsorun parasını çatır çatır yiyeyim tebriklerr !! Dövizler yurtiçinde kaldı bu sefer desenize kaç kez baktım o sayfanın kaynağına adres boşaltıldıktan sonra çıktı karşıma son parça
|
|
|
|
bitkoyun
|
|
March 25, 2016, 05:58:45 PM |
|
Hack değil ben çözdüm: 5JV9Uwbeuz egeYDXFopz 8QhBE7Zn2P jo3p1Dgbb5 NHLKUdPndwP Doğru Priv Key Bu.... 5JV9UwbeuzegeYDXFopz8QhBE7Zn2Pjo3p1Dgbb5NHLKUdPndwP 5 ile başlayan başa geldi, 11 karakterli olan da en sona gelince 6 ihtimal vardı. 3. denemede anahtar kapıyı açtı. Çakır, siteye imzaladığım mesajı bitcoinhaber.net nicki ile gönderdim. Coin-turk ödül kazananları sayfasında açıklarsa bu nickle açıklasın istiyorum. Hem coin-turk'te sitemin reklamını yapmış olayım hem de sponsorun parasını çatır çatır yiyeyim tebriklerr !! Dövizler yurtiçinde kaldı bu sefer desenize kaç kez baktım o sayfanın kaynağına adres boşaltıldıktan sonra çıktı karşıma son parça Defalarca incelediğim halde ben de son ana kadar farketmemiştim son ipucunu. Ya hepimiz dikkatsiziz ya da işi zorlaştırmak için her gün birer birer sayfaya gömdüler. Diğer oyunlarla kıyasladığında kesinlikle 5. seviye değildi, fazlasıyla kolaydı. Bu defa talih kuşu bana kondu
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
March 25, 2016, 06:02:57 PM |
|
Hack değil ben çözdüm: 5JV9Uwbeuz egeYDXFopz 8QhBE7Zn2P jo3p1Dgbb5 NHLKUdPndwP Doğru Priv Key Bu.... 5JV9UwbeuzegeYDXFopz8QhBE7Zn2Pjo3p1Dgbb5NHLKUdPndwP 5 ile başlayan başa geldi, 11 karakterli olan da en sona gelince 6 ihtimal vardı. 3. denemede anahtar kapıyı açtı. Çakır, siteye imzaladığım mesajı bitcoinhaber.net nicki ile gönderdim. Coin-turk ödül kazananları sayfasında açıklarsa bu nickle açıklasın istiyorum. Hem coin-turk'te sitemin reklamını yapmış olayım hem de sponsorun parasını çatır çatır yiyeyim tebriklerr !! Dövizler yurtiçinde kaldı bu sefer desenize kaç kez baktım o sayfanın kaynağına adres boşaltıldıktan sonra çıktı karşıma son parça Defalarca incelediğim halde ben de son ana kadar farketmemiştim son ipucunu. Ya hepimiz dikkatsiziz ya da işi zorlaştırmak için her gün birer birer sayfaya gömdüler. Diğer oyunlarla kıyasladığında kesinlikle 5. seviye değildi, fazlasıyla kolaydı. Bu defa talih kuşu bana kondu bitkoyun un kazanmasına sevindim, tebrikler, 2. bir hack olayını kaldıramazdık herhalde
|
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
March 28, 2016, 11:03:22 AM |
|
5f00eb6a1d25b1749ee773c72a18e9a7da5cf76c77d56f9414fbfe0fbe33fd09
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
t2yax
Sr. Member
Activity: 462
Merit: 250
Arianee:Smart-link Connecting Owners,Assets,Brands
|
|
May 23, 2016, 02:05:47 PM |
|
cakir bence ödülü eksik/yanlış cevaplayanlara paylaştır baksana kimse bilemiyor
|
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
|
|
May 23, 2016, 02:56:16 PM |
|
cakir bence ödülü eksik/yanlış cevaplayanlara paylaştır baksana kimse bilemiyor 5 tane eksik cevapta sadece küçücük bir nüans eksik yoksa o 5 kez eksik dediğim cevap aslında "tam doğru" cevaba çok yakın doğru cevap gelmezse parayı ben yerim, goraset'ten helallik almıştım ankara toplantısında
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
May 23, 2016, 03:12:49 PM |
|
cakir bence ödülü eksik/yanlış cevaplayanlara paylaştır baksana kimse bilemiyor 5 tane eksik cevapta sadece küçücük bir nüans eksik yoksa o 5 kez eksik dediğim cevap aslında "tam doğru" cevaba çok yakın doğru cevap gelmezse parayı ben yerim, goraset'ten helallik almıştım ankara toplantısında afiyet olsun ,benden yana sıkıntı yok . cevabıda sen açıklarsın artık
|
|
|
|
bitkoyun
|
|
May 23, 2016, 06:15:41 PM |
|
Satoshi kendi bilgisayarındaki istemcinin koduna müdahale ederek başlangıç bloğundaki ödülü harcamayı deneyebilir. Öyle bir durumda bile eşten-eşe bağlandığı diğer tam düğümler işlemin ağda yayılmasına izin vermeyecektir. Kendi işlemini dahil ettiği bir blok kazsa dahi bitcoind işlemin atasını bulamayacağından blok ağdaki düğümler tarafından kabul edilmez.
Siteye yorum olarak yazmıyorum, bence pandanın cevabı doğru
|
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
|
|
May 23, 2016, 06:25:55 PM |
|
Satoshi kendi bilgisayarındaki istemcinin koduna müdahale ederek başlangıç bloğundaki ödülü harcamayı deneyebilir. Öyle bir durumda bile eşten-eşe bağlandığı diğer tam düğümler işlemin ağda yayılmasına izin vermeyecektir. Kendi işlemini dahil ettiği bir blok kazsa dahi bitcoind işlemin atasını bulamayacağından blok ağdaki düğümler tarafından kabul edilmez.
Bu cevap doğru ama "eksik". Kalın ile belirttiğim kısımda neden reddeddeceğini açıklayan bir yorum henüz gelmediği için "tam doğru" kabul etmiyorum cevapları.
|
|
|
|
| |
|
|
|
bitkoyun
|
|
May 23, 2016, 06:35:09 PM |
|
Bu cevap doğru ama "eksik". Kalın ile belirttiğim kısımda neden reddeddeceğini açıklayan bir yorum henüz gelmediği için "tam doğru" kabul etmiyorum cevapları. getrawtransaction metodu hata verecektir.
|
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
|
|
May 23, 2016, 06:38:02 PM |
|
Bu cevap doğru ama "eksik". Kalın ile belirttiğim kısımda neden reddeddeceğini açıklayan bir yorum henüz gelmediği için "tam doğru" kabul etmiyorum cevapları. getrawtransaction metodu hata verecektir. https://youtu.be/gJeWYuUdR40?t=39
|
|
|
|
| |
|
|
|
|