needmoney
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
|
|
February 06, 2016, 07:57:40 PM |
|
Cereyanli kapcik ne la kapcik ağızlı kızan derdik trakyada. Oyun 2 AT bana satranç çağrıştırdı Bana da satrancı çağrıştırdı ama bağlayamadım bi yere İngilizce mi düşünmemiz gerekiyor acaba ?
|
|
|
|
jokerboy
|
|
February 06, 2016, 08:01:32 PM |
|
Cereyanli kapcik ne la kapcik ağızlı kızan derdik trakyada. Oyun 2 AT bana satranç çağrıştırdı Bana da satrancı çağrıştırdı ama bağlayamadım bi yere İngilizce mi düşünmemiz gerekiyor acaba ? Oyun 2 Anti Teröristler deyip aklıma counter gelmedi değil
|
|
|
|
jakals
Member
Activity: 84
Merit: 10
|
|
February 06, 2016, 08:01:46 PM |
|
çakır biraz tip versen ?
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
February 06, 2016, 08:11:46 PM |
|
Cereyanli kapcik ne la kapcik ağızlı kızan derdik trakyada. Oyun 2 AT bana satranç çağrıştırdı Bana da satrancı çağrıştırdı ama bağlayamadım bi yere İngilizce mi düşünmemiz gerekiyor acaba ? Özgürün söylediğini de hesaba katarsam aklıma vibratör geliyor
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
February 06, 2016, 08:34:50 PM |
|
AT : Alan Turing : Turing Complete
AT : Automated Transaction : CIYAM
Bunlarla alakalı birşey olabilir mi?
|
|
|
|
altcoin_trader
|
|
February 06, 2016, 08:38:53 PM |
|
Cereyanli kapcik ne la kapcik ağızlı kızan derdik trakyada. Oyun 2 AT bana satranç çağrıştırdı Bana da satrancı çağrıştırdı ama bağlayamadım bi yere İngilizce mi düşünmemiz gerekiyor acaba ? Özgürün söylediğini de hesaba katarsam aklıma vibratör geliyor Cereyanlı kapçık bana da telefon u çağrıştırdı. hem elektrikli hemde geveze olan nedir telefon
|
|
|
|
needmoney
Legendary
I am a good bro
|
|
February 06, 2016, 08:43:45 PM |
|
Cereyanlı kapçık bence kanayan yara veya kabuk tutmuş yara anlamına geliyor. Bitcoin/blockchain'in kanayan yarası nedir ? AT onunla ilgili bir şey bence
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
February 06, 2016, 08:52:34 PM |
|
|
|
|
|
salinizm
|
|
February 06, 2016, 08:55:56 PM |
|
AT bana sanki AT Enerji sistemleri & Güvenlik sistemleri gibi birşeyi çağırıştırdı. Sanki böyle birşeye rastlamıştım bir yerde...
|
|
|
|
Penguen
|
|
February 06, 2016, 09:11:39 PM |
|
ceriyanlı kapçık elektriğe bağlanan fiş gibi geldi bana. Fiş AT a takilmicana göre AT birşeyin kısaltması. Antimaner olabilirmi acep ne bilim beynim yandı.
|
|
|
|
needmoney
Legendary
I am a good bro
|
|
February 06, 2016, 09:17:04 PM |
|
ceriyanlı kapçık elektriğe bağlanan fiş gibi geldi bana. Fiş AT a takilmicana göre AT birşeyin kısaltması. Antimaner olabilirmi acep ne bilim beynim yandı.
Aynen yav başım,boynum ağrımaya başladı Cevap gözümüzün önünde bir yerlerde fakat biz çok ayrıntılı düşünüyoruz.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
February 06, 2016, 09:31:26 PM |
|
acaba cevap madencilik ile mi ilgili, cereyanı elektrik olarak düşünürsek , miningi bir nevi at yarışı olarak görebiliriz . birazda burdan düşünelim
|
|
|
|
sonerbo
|
|
February 06, 2016, 09:43:12 PM |
|
privitekey mi bulcaz yine arkadaşlar ben bu avın mantığını anlayamadım birtürlü. Çözülmüş soruyu bile çözemiyorum
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
February 06, 2016, 09:46:38 PM |
|
privitekey mi bulcaz yine arkadaşlar ben bu avın mantığını anlayamadım birtürlü. Çözülmüş soruyu bile çözemiyorum evet private keyi bulup , cüzdanı import edip içindeki btc yi alıcaksın, sonra kalan btc yi almak için istenen mesajı o adresle imzalayacaksın
|
|
|
|
mmmtr
|
|
February 06, 2016, 11:09:28 PM |
|
nasıl çözüldüğünü bilseydim cerayanlı kapçık bana bişiler çağrıştırıyor belkimde çakirla aynı şeyleri çağrıştırıyor
|
|
|
|
rikudou
|
|
February 07, 2016, 12:07:55 AM |
|
Yok Yaaa, Bayağı Zor Bişey Ben Konuyu Bir Türlü Anlayamadım. Sorudaki -----BEGIN BITCOIN SIGNED MESSAGE----- Oyun 2 AT -----BEGIN SIGNATURE----- 1JAYha731c4odKbobgnEh5SFyd6LiC2RkZ IG+mwf4jvHOjMFp2SVOrlkyhJUAnBs/O9Wn1me5a925oVDiGEQmv1UcQOTrMtGdQbCWJK7OKm2cycAn/MLPJDfM= -----END BITCOIN SIGNED MESSAGE----- Oyun 2 AT Tarafına Cevabımızı Yazıp İmzayı Onaylanınca, Ödül Adresinin mi Çıkması Gerekiyor?
|
|
|
|
salinizm
|
|
February 07, 2016, 12:44:51 AM |
|
Yok Yaaa, Bayağı Zor Bişey Ben Konuyu Bir Türlü Anlayamadım. Sorudaki -----BEGIN BITCOIN SIGNED MESSAGE----- Oyun 2 AT -----BEGIN SIGNATURE----- 1JAYha731c4odKbobgnEh5SFyd6LiC2RkZ IG+mwf4jvHOjMFp2SVOrlkyhJUAnBs/O9Wn1me5a925oVDiGEQmv1UcQOTrMtGdQbCWJK7OKm2cycAn/MLPJDfM= -----END BITCOIN SIGNED MESSAGE----- Oyun 2 AT Tarafına Cevabımızı Yazıp İmzayı Onaylanınca, Ödül Adresinin mi Çıkması Gerekiyor? Şimdi "Oyun 2 AT" yazan kısım önceki oyunda "Beyninizi Kullanın!" ifadesiydi ve bu direkt Brainwallet'in Passphrase ydı. Fakat bunda Passphrase gizlenmiş. Bir şekilde bulmacayı çözüp Passphrase bulup onun karşılığı private key i oluşturmak!
|
|
|
|
mmmtr
|
|
February 07, 2016, 12:50:21 AM |
|
Yok Yaaa, Bayağı Zor Bişey Ben Konuyu Bir Türlü Anlayamadım. Sorudaki -----BEGIN BITCOIN SIGNED MESSAGE----- Oyun 2 AT -----BEGIN SIGNATURE----- 1JAYha731c4odKbobgnEh5SFyd6LiC2RkZ IG+mwf4jvHOjMFp2SVOrlkyhJUAnBs/O9Wn1me5a925oVDiGEQmv1UcQOTrMtGdQbCWJK7OKm2cycAn/MLPJDfM= -----END BITCOIN SIGNED MESSAGE----- Oyun 2 AT Tarafına Cevabımızı Yazıp İmzayı Onaylanınca, Ödül Adresinin mi Çıkması Gerekiyor? Şimdi "Oyun 2 AT" yazan kısım önceki oyunda "Beyninizi Kullanın!" ifadesiydi ve bu direkt Brainwallet'in Passphrase ydı. Fakat bunda Passphrase gizlenmiş. Bir şekilde bulmacayı çözüp Passphrase bulup onun karşılığı private key i oluşturmak! passphraseyi nereden privatekey'e cevireceğiz dostum ?
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3248
Merit: 1542
|
|
February 07, 2016, 09:58:35 AM |
|
passphraseyi nereden privatekey'e cevireceğiz dostum ?
Bence sen yorma kendini, önce temel kavramları öğrenmen gerek. Bak ben hiç yorum yapıyor muyum
|
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
February 07, 2016, 01:16:07 PM |
|
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
|