jeks
|
|
April 09, 2016, 12:15:11 AM |
|
bu olaydan ödeme alan var mı arkadaşlar? ödemeler nasıl sizce değer mi uğraşmaya?
|
|
|
|
AppLe piE
Newbie
Activity: 28
Merit: 0
|
|
April 11, 2016, 09:18:54 PM |
|
Brave tarayacıyla artık her şey mümkün... Harika bir proje...
|
|
|
|
TodayProfit
Newbie
Activity: 13
|
|
April 12, 2016, 09:06:07 AM |
|
Brave tarayacıyla artık her şey mümkün... Harika bir proje...
Adamım bize de anlatsanda bizde kazansak?
|
|
|
|
xsentus
Legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
|
|
April 12, 2016, 10:33:07 AM |
|
proje çok güzel, umarım başarılı olurlar. özgür internetin temellerini atıyor bu tip projeler.
|
|
|
|
NetNeo
|
|
April 12, 2016, 10:47:34 AM |
|
Yavaş bir tarayıcı ilk açılışta da biraz kasıyor, gezinirkende yavaş gibi geldi bana, geliştirilecektir elbet. Gizlilik ve güvenlik konusunda oldukça iddialılar
|
|
|
|
mfgXXX
Newbie
Activity: 43
|
|
April 12, 2016, 08:36:14 PM |
|
bu olaydan ödeme alan var mı arkadaşlar? ödemeler nasıl sizce değer mi uğraşmaya?
Henüz deneme aşamasında, bu ay belki açacaklar hesap işlemlerini ama şu anda yok. Bence şimdiden kurup destek olmak lazım
|
|
|
|
xsentus
Legendary
📌 peerguess.com 📌
|
|
April 12, 2016, 09:01:11 PM |
|
Yavaş bir tarayıcı ilk açılışta da biraz kasıyor, gezinirkende yavaş gibi geldi bana, geliştirilecektir elbet. Gizlilik ve güvenlik konusunda oldukça iddialılar
ilk başta cachelemesi gerekecek, sonrasında hızlanacaktır.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
April 13, 2016, 08:39:37 AM |
|
win-win olayı güzel en azından insanların bunu istediğini görüp biraz indirilse bile muadilleri çıkar ne bileyim chromium projesinden faydalanarak chrome gibi benzer bir tane üretilir geliştirilir, olur yani. Yeterki talep olsun
|
signature not found.
|
|
|
TheCarm
|
|
April 13, 2016, 01:31:30 PM |
|
tahmini ne kadar kazanırım günlük 6-7 saat bilgisayar başındayım
|
|
|
|
quad
|
|
April 23, 2016, 07:33:54 AM |
|
kullanıp ödeme alan var mı arkadaşlar sistem hakkında günlük kazanç v.b. konularda bilgi verebilecek olan var mı birde acaba?
|
██████████ Aylık ██████████ Haftalık ██████████ ██████████ KİRALIK ██████████ İMZA ██████████ ██████████ 0.0001 BTC ██████████ 0.00003 BTC██████████
|
|
|
omorfi
|
|
April 27, 2016, 05:48:26 AM |
|
ödeme alabilen olmusmudur acaba hic yoksa sene sonuna kadar sürecekmi
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
April 27, 2016, 10:39:37 PM |
|
ödeme alabilen olmusmudur acaba hic yoksa sene sonuna kadar sürecekmi
Daha deneme aşamasında arkadaşlar. Zaten şunu söyliyim acayip yavaş bir google yarım saatte anca bağlanıyor desem yeridir ben bunu kullanamam gibi çünkü ne eklenti nede arayüz iyi değil bence. Eğer iyi bir btc oranları verirlerse denemek lazım.
|
|
|
|
M@rvel
|
|
May 29, 2016, 09:15:05 AM |
|
Haber var mı brave den arkadaşlar. Rafa mı kalktı yoksa?
|
|
|
|
rikudou
|
|
June 02, 2016, 08:51:32 PM |
|
Ben Tarayıcıyı İndirdim, Beğenmedim Kaldırdım.
Chrome 'danda Memnun Değilim Açıkçası, Adblock+ İçin Chrome 'a Katlanıyorum.
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
June 06, 2016, 07:15:27 AM |
|
Bende denedim, internet explorer a göre daha iyi ama bir chrome kadar hızlı değil, bir firefox kadar fonksiyonel değil. daha kırk fırın ekmek yemesi lazım.
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
June 06, 2016, 10:27:23 AM |
|
Tavsiyem Yandex Browser kullanmanız hem görsel olarak hemde Chrome eklentilerinide aynı şekilde kullanabiliyoruz. Chromede genelde Cpu'ya çok fazla işlem yükü bindiriyordu bir kaç sekmeden sonra. Brave tarayıcı ise daha çok yeni ilerde biraz özelleştirme yapılırsa iyi olur yoksa kim kullanır bu şekilde merak konusu.
|
|
|
|
xsentus
Legendary
📌 peerguess.com 📌
|
|
June 06, 2016, 11:12:38 AM |
|
Tavsiyem Yandex Browser kullanmanız hem görsel olarak hemde Chrome eklentilerinide aynı şekilde kullanabiliyoruz. Chromede genelde Cpu'ya çok fazla işlem yükü bindiriyordu bir kaç sekmeden sonra. Brave tarayıcı ise daha çok yeni ilerde biraz özelleştirme yapılırsa iyi olur yoksa kim kullanır bu şekilde merak konusu. chrome'un hızlı olmasının sebebi RFC kurallarına uymuyor. hız için ne gerekirse onu yapıyorlar.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
June 08, 2016, 12:31:50 AM |
|
Tavsiyem Yandex Browser kullanmanız hem görsel olarak hemde Chrome eklentilerinide aynı şekilde kullanabiliyoruz. Chromede genelde Cpu'ya çok fazla işlem yükü bindiriyordu bir kaç sekmeden sonra. Brave tarayıcı ise daha çok yeni ilerde biraz özelleştirme yapılırsa iyi olur yoksa kim kullanır bu şekilde merak konusu. chrome'un hızlı olmasının sebebi RFC kurallarına uymuyor. hız için ne gerekirse onu yapıyorlar. RFC kurallarına web tasarımcılarda uymuyor zaten, adam RFC nin ne olduğunu bilmiyor görünce arama sonuçlarında çıkınca kullanıcı dostu değil diyip linki kapatıyor w3school var allahtan da millet kopya çekerken en azından düzgün çekiyor.
|
signature not found.
|
|
|
Dammitt
|
|
June 08, 2016, 04:58:32 PM |
|
Daha kullanmadım desem yeridir fakat Pc indirdim şu anda duruyor ilk zamanlar açmıştım ama göze hitap etmedi bir kaç güncelleme daha gelmeli ondan sonra duruma bakılır bence.
|
|
|
|
Nboramir
|
|
June 12, 2016, 08:10:06 AM |
|
Arkadaşlar herhangi bir gelişme var mı bu tarayıcı hakkında bazı arkadaşlar nisanda gelecek cüzdan demiş ama hazıran oldu herhangı bır sey yok gıbı?
|
|
|
|
|