Bitcoin Forum
June 24, 2018, 08:59:17 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Antminer s7 alarm sesi  (Read 1512 times)
rkhan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
February 24, 2016, 09:22:13 PM
 #1

Merhaba arkadaşlar, s7'de internet bağlantısı koptuğunda beep beep şeklinde bir uyarı geliyor. S5 cihazlarda bu uyarı kapatılabiliyordu. s7'de herhangi bir ayar bulamadım.
Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Beraturker
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 250



View Profile
February 24, 2016, 09:43:44 PM
 #2

Merhaba arkadaşlar, s7'de internet bağlantısı koptuğunda beep beep şeklinde bir uyarı geliyor. S5 cihazlarda bu uyarı kapatılabiliyordu. s7'de herhangi bir ayar bulamadım.
Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler.

Bunun ayarı madencinin kendi ip adresi üzerinden erişilen ayarların orda olması lazım..
yanlış hatırlamıyosam 80 dereceye varınca otomatik kapat seçeneğinin altındaydı

herzlos1985
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 657
Merit: 500



View Profile
February 24, 2016, 10:05:15 PM
 #3

S5 lerde eski yazılımda o seçenek mevcuttu son çıkan yazılımda yok..S7 lerdede 80 derece otomatik kapat ın altında fan devir hızını ayarlayabilecegimiz bölüm var yine ses i kapatabilecegimiz yer yok...
Beraturker
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 250



View Profile
February 24, 2016, 10:20:46 PM
 #4

S5 lerde eski yazılımda o seçenek mevcuttu son çıkan yazılımda yok..S7 lerdede 80 derece otomatik kapat ın altında fan devir hızını ayarlayabilecegimiz bölüm var yine ses i kapatabilecegimiz yer yok...

s5 aklımda kalmış o zaman benim..

rkhan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
February 25, 2016, 10:46:22 AM
 #5

Evet malesef öyle bir seçenek yok. Çok saçma olmuş. Sesi acayip yüksek çıkıyor uyarı tonunun.
rkhan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
February 26, 2016, 12:18:50 PM
 #6

Bütün araştırmalarıma rağmen sesi kapatmanın bir yolunu bulamadım. Aklıma bir fikir geliyor ama ne derece mantıklı olur bilmiyorum. Cihaza static ıp adresi verdim, bağlantı koptuğunda doğal olarak dns'den cevap alamayacak. Acaba ayarları dhcp yapsak bu sorun düzelir mi şeklinde bir düşünce var aklımda.
herzlos1985
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 657
Merit: 500



View Profile
February 26, 2016, 10:20:10 PM
 #7

pool baglantısı koparsa pool da sorun olursa yine ötecek senin netinde sorun olsa yine ötecek eger yazılımsal olarak olmuyorsa donanım olarak beeper ı sökün..
bileq
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 966
Merit: 1002



View Profile
February 26, 2016, 10:32:33 PM
 #8

Bütün araştırmalarıma rağmen sesi kapatmanın bir yolunu bulamadım. Aklıma bir fikir geliyor ama ne derece mantıklı olur bilmiyorum. Cihaza static ıp adresi verdim, bağlantı koptuğunda doğal olarak dns'den cevap alamayacak. Acaba ayarları dhcp yapsak bu sorun düzelir mi şeklinde bir düşünce var aklımda.

yok bu cozum olmaz. eger monitor ip gibi bir parametre varsa bu ip adresini degistirip localde olan bir cihazi (orn. modemi) belirtirsen internet kesilse dahi bu ip adresine ulasabildigi icin alarm vermez. fakat bu tip bir parametre girebiliyor musun bilmiyorum. muhtemelen pool ip adresini takip ediyordur.

▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
▄█▀▄███████████▄▀█▄
▄█▀▄███████████████▄▀█▄
▄█▀▄███████ ██ ████████▄▀█▄
█ ███████▄▄ ▌ ▄▄▄ ▀██████ █
█ █████████ ▌ ████ ██████ █
█ █████████ ▌ ▄▄▄▄ ▀█████ █
█ █████████ ▌ █████ █████ █
█ █████▄▀▀  ▌ ▀▀▀▀ ▄█████ █
▀█▄▀███████ ██ ████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████▀▄█▀
▀█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▀
.JINBI..

merges gold’s investment
holding value
with
blockchain technology
.
...T H E   G O L D E N   I C O...
.────────     WHITEPAPER     ────────.
▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
▄█▀▄███████████▄▀█▄
▄█▀▄███████████████▄▀█▄
▄█▀▄███████ ██ ████████▄▀█▄
█ ███████▄▄ ▌ ▄▄▄ ▀██████ █
█ █████████ ▌ ████ ██████ █
█ █████████ ▌ ▄▄▄▄ ▀█████ █
█ █████████ ▌ █████ █████ █
█ █████▄▀▀  ▌ ▀▀▀▀ ▄█████ █
▀█▄▀███████ ██ ████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████▀▄█▀
▀█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▀
rkhan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
March 14, 2016, 10:45:59 AM
 #9

İlgili sorunu çözdüm ve test ettim. Gayet güzel oldu.
gablay12
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 919
Merit: 1000


View Profile
March 27, 2016, 06:18:02 PM
 #10

Ürün yazılımını değiştirmek haricinde bir yol olduğunu düşünmüyordum.Nasıl çözdünüz?

The more I meet people, the more I like my dog.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!