xsentus
Legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
|
|
April 21, 2016, 10:21:24 AM |
|
ben yarılanma öncesi mutlaka iyi bir artış olacağından tarafım. Her zaman beklenti satın alınır. bence bu beklenti satın alınacaktır.. Düşeceğini hiç düşünmüyorum.. Yarılanmadan sonra beklenen olmazsa düşüş olabilir tabikide ama yarılanma öncesi bir ralli olacaktır.
geçen yıl litecoin yarılanmasındada bir ralli yaşadık ve sonrasında düşüşde olmadı.
|
|
|
|
TheCarm
|
|
April 21, 2016, 10:53:41 AM |
|
ben yarılanma öncesi mutlaka iyi bir artış olacağından tarafım. Her zaman beklenti satın alınır. bence bu beklenti satın alınacaktır.. Düşeceğini hiç düşünmüyorum.. Yarılanmadan sonra beklenen olmazsa düşüş olabilir tabikide ama yarılanma öncesi bir ralli olacaktır.
geçen yıl litecoin yarılanmasındada bir ralli yaşadık ve sonrasında düşüşde olmadı.
yarılanmaya kaç gün kaldı
|
|
|
|
emrek
|
|
April 21, 2016, 11:47:02 PM |
|
Yanılıyor olabilir misiniz? https://bitcoinwisdom.com/markets/bitfinex/ltcbtcLitecoin'de ödül yarılanması olduğunda herhangi bir fiyat artışı yaşanmamıştı, hatta aksine düşüş olmuş: http://www.coindesk.com/litecoin-first-mining-reward-decline/Bitcoin'de de yaşanacağını sanmıyorum. Rakamlarla ifade etmek gerekirse Litecoin fiyatı, yarılanma öncesi $3.05. Yarılanmanın olduğu tarihte $2.50 civarına düşüyor. Ekim yükselişlerinde Bitcoin'in peşine takılarak $4.88 seviyelerine geliyor. Şu anki seviyesi $3.10 civarı.. Yarılanmadan itibaren geçen süre yaklaşık 3 ay.
|
|
|
|
xsentus
Legendary
📌 peerguess.com 📌
|
|
April 22, 2016, 09:30:17 AM |
|
Yanılıyor olabilir misiniz? https://bitcoinwisdom.com/markets/bitfinex/ltcbtcLitecoin'de ödül yarılanması olduğunda herhangi bir fiyat artışı yaşanmamıştı, hatta aksine düşüş olmuş: http://www.coindesk.com/litecoin-first-mining-reward-decline/Bitcoin'de de yaşanacağını sanmıyorum. Rakamlarla ifade etmek gerekirse Litecoin fiyatı, yarılanma öncesi $3.05. Yarılanmanın olduğu tarihte $2.50 civarına düşüyor. Ekim yükselişlerinde Bitcoin'in peşine takılarak $4.88 seviyelerine geliyor. Şu anki seviyesi $3.10 civarı.. Yarılanmadan itibaren geçen süre yaklaşık 3 ay. Hayır aynen şöyle oldu.. yarılanma öncesi 1.40 $ idi.. yarılanmadan önce 9.0+ $'yi gördü.. bir süre sonra 3.40 usd'lere oturdu.. yanii yarılanma öncesi ve sonrasında bakarsak %100 artış yaşadı... 9.0 usd'lerde satanlar ise %600+ kazandılar. hergün litecoin'i takip ediyorum. gönderdiğiniz chart'a bakmadım..
|
|
|
|
xsentus
Legendary
📌 peerguess.com 📌
|
|
April 22, 2016, 09:31:23 AM |
|
yarılanmaya kaç gün kaldı http://www.bitcoinblockhalf.com/80 gün kaldı..
|
|
|
|
emrek
|
|
April 24, 2016, 12:49:59 AM |
|
Yanılıyor olabilir misiniz? https://bitcoinwisdom.com/markets/bitfinex/ltcbtcLitecoin'de ödül yarılanması olduğunda herhangi bir fiyat artışı yaşanmamıştı, hatta aksine düşüş olmuş: http://www.coindesk.com/litecoin-first-mining-reward-decline/Bitcoin'de de yaşanacağını sanmıyorum. Rakamlarla ifade etmek gerekirse Litecoin fiyatı, yarılanma öncesi $3.05. Yarılanmanın olduğu tarihte $2.50 civarına düşüyor. Ekim yükselişlerinde Bitcoin'in peşine takılarak $4.88 seviyelerine geliyor. Şu anki seviyesi $3.10 civarı.. Yarılanmadan itibaren geçen süre yaklaşık 3 ay. Hayır aynen şöyle oldu.. yarılanma öncesi 1.40 $ idi.. yarılanmadan önce 9.0+ $'yi gördü.. bir süre sonra 3.40 usd'lere oturdu.. yanii yarılanma öncesi ve sonrasında bakarsak %100 artış yaşadı... 9.0 usd'lerde satanlar ise %600+ kazandılar. hergün litecoin'i takip ediyorum. gönderdiğiniz chart'a bakmadım.. Bitfinex grafiğine göre Yarılanmadan önce 22-05-2015 tarihinde 0.0073 BTC den çıkış başlıyor 10-07-2015 de en yüksek 0,0338 BTC yi görüp, aynı gün aniden düşerek 0,0156 BTC den kapanıyor. 27-08-2015 de yarılanmanın olduğu tarih 0,0159 BTC ile kapanıyor. Benim anlamadığım LTC neden yarılanmadan 1,5 ay önce düşüyor. Madem zorluk arttı neden yükselmeye devam etmiyor. BTC de yarılanmadan sonra düşer diye bekleyenlere, yarılanmadan önce aniden düşerek oyun oynayabilir mi?
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
April 24, 2016, 05:00:57 AM |
|
Yanılıyor olabilir misiniz? https://bitcoinwisdom.com/markets/bitfinex/ltcbtcLitecoin'de ödül yarılanması olduğunda herhangi bir fiyat artışı yaşanmamıştı, hatta aksine düşüş olmuş: http://www.coindesk.com/litecoin-first-mining-reward-decline/Bitcoin'de de yaşanacağını sanmıyorum. Rakamlarla ifade etmek gerekirse Litecoin fiyatı, yarılanma öncesi $3.05. Yarılanmanın olduğu tarihte $2.50 civarına düşüyor. Ekim yükselişlerinde Bitcoin'in peşine takılarak $4.88 seviyelerine geliyor. Şu anki seviyesi $3.10 civarı.. Yarılanmadan itibaren geçen süre yaklaşık 3 ay. Hayır aynen şöyle oldu.. yarılanma öncesi 1.40 $ idi.. yarılanmadan önce 9.0+ $'yi gördü.. bir süre sonra 3.40 usd'lere oturdu.. yanii yarılanma öncesi ve sonrasında bakarsak %100 artış yaşadı... 9.0 usd'lerde satanlar ise %600+ kazandılar. hergün litecoin'i takip ediyorum. gönderdiğiniz chart'a bakmadım.. Bitfinex grafiğine göre Yarılanmadan önce 22-05-2015 tarihinde 0.0073 BTC den çıkış başlıyor 10-07-2015 de en yüksek 0,0338 BTC yi görüp, aynı gün aniden düşerek 0,0156 BTC den kapanıyor. 27-08-2015 de yarılanmanın olduğu tarih 0,0159 BTC ile kapanıyor. Benim anlamadığım LTC neden yarılanmadan 1,5 ay önce düşüyor. Madem zorluk arttı neden yükselmeye devam etmiyor. BTC de yarılanmadan sonra düşer diye bekleyenlere, yarılanmadan önce aniden düşerek oyun oynayabilir mi? spekülasyon yarılanmayı kullanarak pumpı yaptılar, dahada gidecek uçacak , kaçacak diye insanlara gazı verdiler sonra hop dump geldi. ama dikkat edersen yarılanmaya pump öncesi fiyatın kabaca 2 katından giriyor.
|
|
|
|
emrek
|
|
April 24, 2016, 12:21:17 PM |
|
spekülasyon yarılanmayı kullanarak pumpı yaptılar, dahada gidecek uçacak , kaçacak diye insanlara gazı verdiler sonra hop dump geldi. ama dikkat edersen yarılanmaya pump öncesi fiyatın kabaca 2 katından giriyor.
BTC deki beklentiniz de bu şekilde mi? BTC fiytını şişirip, yarılanmadan önce aniden düşürecekler mi?
|
|
|
|
goraset
Legendary
|
|
April 24, 2016, 01:18:31 PM |
|
spekülasyon yarılanmayı kullanarak pumpı yaptılar, dahada gidecek uçacak , kaçacak diye insanlara gazı verdiler sonra hop dump geldi. ama dikkat edersen yarılanmaya pump öncesi fiyatın kabaca 2 katından giriyor.
BTC deki beklentiniz de bu şekilde mi? BTC fiytını şişirip, yarılanmadan önce aniden düşürecekler mi? bunu kestirmek güç, ama bunun kadar sert olmayan, ancak buna benzer bir hareket olabileceğini düşünüyorum.
|
|
|
|
salinizm
|
|
April 24, 2016, 03:58:35 PM |
|
BTC deki beklentiniz de bu şekilde mi? BTC fiytını şişirip, yarılanmadan önce aniden düşürecekler mi? bunu kestirmek güç, ama bunun kadar sert olmayan, ancak buna benzer bir hareket olabileceğini düşünüyorum. Hocam bana da ani bir dump gelecek hissi uyanıyor ama Kasım'a kadar hızlı bir toparlanma yaşarız diye düşünüyorum. Niye Kasım derseniz " Kasım da bitcoin başkadır " bakınız Bitcoin'in Kasım aylarında ki atraksiyonlarına
|
|
|
|
simplelife888
|
|
May 30, 2016, 03:13:19 PM |
|
Bitcoin gecen 3 -4 günde çok hareketliydi şuan yükseliş durdu güzel bir ivme yakalamıştı bu yarılanmada beklenen yükselişin başlangıcı olabilir mi yani bahsedilen yükseliş hareketi başladı mı ne düşünüyorsunuz ?
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
May 31, 2016, 08:22:17 AM |
|
irc de dönen muhabbetlere göre yarılanma öncesi 700 USD seviyelerinin görüleceği yarılanma sonrasında 300 USD seviyesine ineceği söyleniyor. aşırı beklentili herkes. birine patlayacak bu mevzu
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
May 31, 2016, 09:43:03 AM |
|
Bu ani yükselme bize gösterdi ki her şey olabilir. Bu trendde ve hacimde giderse 1000 $ ı da görebiliriz. O nokta da tutunabilir mi hiç sanmıyorum ama fiyatını kestirebilene helal olsun. Sonucta 1-2 güne tekrar 450 dolara çakılmayacağının garantisi var mı?
|
|
|
|
simplelife888
|
|
May 31, 2016, 09:55:43 AM |
|
Bu ani yükselme bize gösterdi ki her şey olabilir. Bu trendde ve hacimde giderse 1000 $ ı da görebiliriz. O nokta da tutunabilir mi hiç sanmıyorum ama fiyatını kestirebilene helal olsun. Sonucta 1-2 güne tekrar 450 dolara çakılmayacağının garantisi var mı?
Forumdaki takibim ve soruduğum soruların sonucunda anladım ki kimse piyasanın nereye gideceğini kestiremiyor gerek sizin yorumunuz gerekse forumdaki diğer arkadaşların yorumları yükselişin ardından bir çakılmanın olabileceğini söylüyor buda insanları tedirgin ediyor alım yapma niyetindeydim ama bir süre bekleme kararı aldım temenni ederim ki insanlar bu dönemde paralarını kaybetmez doğru hamleler yaparlar.
|
|
|
|
peteycamey
Legendary
Activity: 1185
Merit: 1021
|
|
June 05, 2016, 07:07:53 PM |
|
yarılanmaya kadar ulaşacağı maksimum değer $ 638
yarılanmaya 4-5 gün kala yeniden $ 500 düşecek müthiş bir dump sonrası.
yarılanmadan 1 hafta sonra $ 600 stabil olacak.
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
June 05, 2016, 07:15:52 PM |
|
bu varsayimin bi kaynagi var mi? tamamen bi kehanet mi
|
|
|
|
goraset
Legendary
|
|
June 05, 2016, 07:16:52 PM |
|
yarılanmaya kadar ulaşacağı maksimum değer $ 638
yarılanmaya 4-5 gün kala yeniden $ 500 düşecek müthiş bir dump sonrası.
yarılanmadan 1 hafta sonra $ 600 stabil olacak.
638 dolar iiymiş, hangi borsaya göre bu değerler , ben rakam vermiyeyim ama, buna benzer bir hareket bekliyorum, bence 500 dolar civarında stabilleşecek
|
|
|
|
dukeneptun
Legendary
Activity: 1064
|
|
June 05, 2016, 10:54:45 PM |
|
Yarılanmaya kadar ulaşacağı maksimum değer 666$ Yarılanmaya 4-5 gün kala yeniden 600$'a düşecek müthiş bir dump sonrası. Yarılanmadan 1 hafta sonra 700$ stabil olacak.
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
June 06, 2016, 01:21:35 AM |
|
Yarılanmaya kadar ulaşacağı maksimum değer 666$ Yarılanmaya 4-5 gün kala yeniden 600$'a düşecek müthiş bir dump sonrası. Yarılanmadan 1 hafta sonra 700$ stabil olacak.
Bu durum kesin bilgimi acaba gerçekten yoksa tahmindenmi ibaret acaba eğer böyle bir durum olursa gerçekten çok aşırı bir artış olucaktır.
|
|
|
|
bobmarley650
Legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
|
|
June 06, 2016, 07:32:45 AM |
|
Bu durum kesin bilgimi acaba gerçekten yoksa tahmindenmi ibaret acaba eğer böyle bir durum olursa gerçekten çok aşırı bir artış olucaktır. Nasıl kesin bilgi olsun hocam, tahmin sadece
|
|
|
|
|