bobmarley650
Legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
|
|
April 25, 2016, 11:23:45 AM |
|
daha iyi oldu, piyasaya çıkınca dumplayacak eleman sayısı azalır
|
|
|
|
dukeneptun
Legendary
Activity: 1064
Merit: 1000
|
|
April 25, 2016, 12:34:18 PM |
|
sonunda mayısın 24'de çıkıyor. Yanılmıyorsam WAVES Mayıs 15'te açılıyor. Lisk'in daha sonra açılmak istemesi bununla alakalı olabilir. İki coin için nasıl etki göstereceğini açıldıktan sonra göreceğiz. Benzer hareketler yapabilirler, ilk çıkanı izleyip diğerinde pozisyon alınabilir. Dikkatli izlemekte fayda var.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
April 25, 2016, 05:57:08 PM |
|
sonunda mayısın 24'de çıkıyor. Yanılmıyorsam WAVES Mayıs 15'te açılıyor. Lisk'in daha sonra açılmak istemesi bununla alakalı olabilir. İki coin için nasıl etki göstereceğini açıldıktan sonra göreceğiz. Benzer hareketler yapabilirler, ilk çıkanı izleyip diğerinde pozisyon alınabilir. Dikkatli izlemekte fayda var. wavesde erteler.
|
|
|
|
xRaVeNx
Legendary
Activity: 980
Merit: 1011
|
|
April 25, 2016, 07:19:21 PM |
|
sonunda mayısın 24'de çıkıyor. Yanılmıyorsam WAVES Mayıs 15'te açılıyor. Lisk'in daha sonra açılmak istemesi bununla alakalı olabilir. İki coin için nasıl etki göstereceğini açıldıktan sonra göreceğiz. Benzer hareketler yapabilirler, ilk çıkanı izleyip diğerinde pozisyon alınabilir. Dikkatli izlemekte fayda var. wavesde erteler. Bu böyle uzar gider.
|
|
|
|
emrek
|
|
April 25, 2016, 08:07:10 PM |
|
sonunda mayısın 24'de çıkıyor. Yanılmıyorsam WAVES Mayıs 15'te açılıyor. Lisk'in daha sonra açılmak istemesi bununla alakalı olabilir. İki coin için nasıl etki göstereceğini açıldıktan sonra göreceğiz. Benzer hareketler yapabilirler, ilk çıkanı izleyip diğerinde pozisyon alınabilir. Dikkatli izlemekte fayda var. İlk çıkanın ne dezavantajı var?
|
|
|
|
beyinsi
|
|
April 25, 2016, 10:19:29 PM |
|
ether madenciliği karlılığını yitirince, millet bu lisk madenciliğine hücüm edecek sanırım..
|
|
|
|
twn
Legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
|
|
April 26, 2016, 05:17:15 PM |
|
Hicbir bilgim yok ama icimden bir ses bu liskin direk patlayacagını soyluyor. Eger pre sale sırasında gorseydim yinede 0.05 btc lik cıtır bi alım yapardım. İnsallah presale alanlar karla dumplar
|
|
|
|
Ankara
Legendary
Activity: 952
Merit: 1000
|
|
April 27, 2016, 12:53:11 PM |
|
sonunda mayısın 24'de çıkıyor. Yanılmıyorsam WAVES Mayıs 15'te açılıyor. Lisk'in daha sonra açılmak istemesi bununla alakalı olabilir. İki coin için nasıl etki göstereceğini açıldıktan sonra göreceğiz. Benzer hareketler yapabilirler, ilk çıkanı izleyip diğerinde pozisyon alınabilir. Dikkatli izlemekte fayda var. wavesde erteler. Lisk WAVES'ten önce çıkacak. Lisk 24 Mayıs, WAVES 31 Mayıs. 15 Mayıs WAVES için %5 bonusun son günü, son 16 gün bonussuz şekilde ön sipariş olacak. ICO dünyası için bu yaz hareketli geçecek gibi görünüyor.
|
|
|
|
beyinsi
|
|
April 27, 2016, 03:30:04 PM |
|
Ben bu lisk in scam olddugunu dusunuyorum.. Nedense hiç guvenemedim.. Umarim icodan pay alanlar zarar etmeden çikabilir, bilmiyorum belkide cok tutacak,madenciligiyle bile ilgilenebilirim,ama bisey var bu ipnelerde...
bu herifler, crypti yi batirip, lisk ile tekrar piyasaya girmeye calistiklari icin belki guvenemiyorum...
|
|
|
|
M.Cnl
Member
Activity: 105
Merit: 10
|
|
April 27, 2016, 03:58:05 PM |
|
Bende bu lisk e biraz korkuyla yaklaşıyorum şuan yaptıkları forgıng sistemli madenciliği bile kaldıramadı sistemleri ve yenilemeye gidiyoruz diye bir açıklama yaptılar ve bu bildiğim kadarıyla ikinci yaşanan bir durum. Ayrıca sistemlerinin yavaşlamasının yoğun ilgiden kaynaklandığını söylediler. Adamlar üzerlerinde oluşan ilgiye şaşırıyoken umut vadetmesini beklemek biraz zor oluyor. Birde geçmişte crypti diye bir maceraları oldu şuan 800 küsür satoshi den işlem yapan 1 btc hacmi olan bir coin.. Bu sebepleri toplayınca güvensizlik artıyor.. ancak coin dünyasında her an herşey olabiliyor borsada uzun sürele frozen olan coin bir anda işleme açılıp %8500 kar vuruyosa bu dünyadan herşey beklenir 😉 Sonuç olarak Lisk e karşı Güvenim az dahi olsa kopmuş değilim ve takipteyim..
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
April 30, 2016, 04:15:10 PM |
|
Daha önce ekibin bir scam geçmişi olması tekrar yapacakları anlamına gelmez. Bu projeyi mutlaka çıkaracaklardır. ICO ya girenlerin zarar edeceğini sanmıyorum. Tabi benim inanmamda bunlarım scam yapmayacağı anlamına gelmez
|
|
|
|
emrek
|
|
April 30, 2016, 08:18:53 PM |
|
Bu adamların geçmişi kirliyse insanlar neden güveniyor? Huylu huyundan vaz geçer mi?
|
|
|
|
bobmarley650
Legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
|
|
April 30, 2016, 08:25:57 PM |
|
tam scam değil sanırım, beceriksizlik daha doğru olur
|
|
|
|
emrek
|
|
April 30, 2016, 08:41:38 PM |
|
tam scam değil sanırım, beceriksizlik daha doğru olur
Umarım bu işi öğrenip gelmişlerdir.
|
|
|
|
LawTrafalgar
Newbie
Activity: 32
Merit: 0
|
|
May 09, 2016, 11:56:50 PM |
|
https://faucet.lisk.io/ Faucet açmışlar herkese bir sefere mahsus 1000 Lisk veriyorlar. Ben de aldım hemen. Yobit'e deposit edilmeye başladığında değerlendiririm düşüncesiyle. Şu an 4 Bitcoin'den fazla ediyor Yobit'te. Düşmezse turnayı gözünden vuracağız Ama böyle bol keseden dağıtırlarsa patlar bu coin.
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
May 10, 2016, 12:18:15 AM |
|
Hayaller paris : )) testnet orası 1000 lisk verildiği falan yok ico ile alanlar enayi mi https://faucet.lisk.io/ Faucet açmışlar herkese bir sefere mahsus 1000 Lisk veriyorlar. Ben de aldım hemen. Yobit'e deposit edilmeye başladığında değerlendiririm düşüncesiyle. Şu an 4 Bitcoin'den fazla ediyor Yobit'te. Düşmezse turnayı gözünden vuracağız Ama böyle bol keseden dağıtırlarsa patlar bu coin.
|
|
|
|
depdep
Newbie
Activity: 14
|
|
May 10, 2016, 02:52:36 AM |
|
This faucet is currently running on a testnet. All payouts are for testing purposes only. arkadaşım ingilizcen yoksa buradan sitenin üstündeki yazıyı çevir: https://translate.google.com.trhttps://faucet.lisk.io/ Faucet açmışlar herkese bir sefere mahsus 1000 Lisk veriyorlar. Ben de aldım hemen. Yobit'e deposit edilmeye başladığında değerlendiririm düşüncesiyle. Şu an 4 Bitcoin'den fazla ediyor Yobit'te. Düşmezse turnayı gözünden vuracağız Ama böyle bol keseden dağıtırlarsa patlar bu coin.
|
|
|
|
LawTrafalgar
Newbie
Activity: 32
|
|
May 10, 2016, 03:53:31 AM |
|
This faucet is currently running on a testnet. All payouts are for testing purposes only. arkadaşım ingilizcen yoksa buradan sitenin üstündeki yazıyı çevir: https://translate.google.com.trhttps://faucet.lisk.io/ Faucet açmışlar herkese bir sefere mahsus 1000 Lisk veriyorlar. Ben de aldım hemen. Yobit'e deposit edilmeye başladığında değerlendiririm düşüncesiyle. Şu an 4 Bitcoin'den fazla ediyor Yobit'te. Düşmezse turnayı gözünden vuracağız Ama böyle bol keseden dağıtırlarsa patlar bu coin. Uykusuzluktan o yazıyı görmemişim. Zaten senden önceki mesajda açıklamış ozgr. Kusura bakmayın 2 mesajla ve benim yüzünden atılan 2 mesajla konuyu kirlettiğim için.
|
|
|
|
kriptopara
Member
Activity: 112
Merit: 10
|
|
May 11, 2016, 11:24:00 PM |
|
1000 lisk ha . sen dukkanı kapat git o zaman . 1000 lisk 1 usdden hesapla bu ayı kurtardın bence liskin basarısı gelistirilecek uygulama ve projelere baglı ( etherumda oldugu gibi ) lisk tabanlı rise cıkmıs bir de yeni gordum bikac gun once . bu da liskin coe tabanlı yapısını grafik tabanlı arayuzle gelistirdik vs diyor . bakalım o ne olacak . sonucta grafik arayuzle kullanıcı sayısı artar kolay kullanımdan dolayı
|
|
|
|
sonerbo
|
|
May 12, 2016, 07:26:18 AM |
|
Ne kirliligi bence cok iyi olmus. Sabah sabah guldurdun beni Allahta seni guldursun
|
|
|
|
|