aybey
|
|
March 28, 2017, 10:34:12 AM |
|
Vay arkadaş 2013 de 500 600 bitcoin gördük mü ne pump derdik nerelere geldi piyasa:) bu garibim litecoine neden bidaha bulaşmadı acaba kimse
|
|
|
|
zonefloor
|
|
March 28, 2017, 10:48:26 AM |
|
QTL'in dept kısmına bakın arkadaşlar dün 0.00011354 görmüş şuan fiyatı 5K civarı fırsat olabilir.
|
|
|
|
TaliskerDarkStorm
|
|
March 28, 2017, 11:28:31 AM |
|
pascalı takip eden var mı? 22k seviyesinden işlem görüyor. ben şahsen alıma başladım. düştükçe alım yapıyorum. doğru bir yol mu izliyorum acaba?
|
|
|
|
Crypto-irkek
|
|
March 28, 2017, 11:51:34 AM |
|
pascalı takip eden var mı? 22k seviyesinden işlem görüyor. ben şahsen alıma başladım. düştükçe alım yapıyorum. doğru bir yol mu izliyorum acaba?
Daha önce kactan girdin bilmiyorum ama, bugunki seviyeden girdiysen her turlu kazanirsin. Pascala ben bulasmam sacma bir coin. Ama kazandirirmi bu seviyeden dersen kazandirir bence. Ytd!
|
|
|
|
|
TaliskerDarkStorm
|
|
March 28, 2017, 12:04:46 PM |
|
Daha önce kactan girdin bilmiyorum ama, bugunki seviyeden girdiysen her turlu kazanirsin. Pascala ben bulasmam sacma bir coin. Ama kazandirirmi bu seviyeden dersen kazandirir bence. Ytd! sahsen 24k-22k ve 21k dan alımlar yaptım. şu an 24k seviyesinde. amacım %60-70 değil. ortalama %20-25 aralığında kazansam satar çıkarım. yani 25-26k benim için yeterli. kısa günün karı isimli çalışmam
|
|
|
|
exortis
|
|
March 28, 2017, 12:08:44 PM |
|
Daha önce kactan girdin bilmiyorum ama, bugunki seviyeden girdiysen her turlu kazanirsin. Pascala ben bulasmam sacma bir coin. Ama kazandirirmi bu seviyeden dersen kazandirir bence. Ytd! Radsda pusudamisiniz hala.Eger pusudaysaniz keske kar geldiginde satip dipten yine girseydiniz.
|
|
|
|
bigbooss
|
|
March 28, 2017, 12:09:56 PM |
|
POLODA ne oluyor öyle ya saçma sapan şeyler oluyor, %300-1000 nedir bu
|
|
|
|
Crypto-irkek
|
|
March 28, 2017, 12:10:28 PM |
|
Daha önce kactan girdin bilmiyorum ama, bugunki seviyeden girdiysen her turlu kazanirsin. Pascala ben bulasmam sacma bir coin. Ama kazandirirmi bu seviyeden dersen kazandirir bence. Ytd! Radsda pusudamisiniz hala.Eger pusudaysaniz keske kar geldiginde satip dipten yine girseydiniz. Potansiyel gördügüm icin satmadim. Halen satmadim. Dün gece 1.05den biraz daha aldim. Yani satmak yerine artirdim
|
|
|
|
TaliskerDarkStorm
|
|
March 28, 2017, 12:13:55 PM |
|
arkadaşlar bir diğer dikkatimi çeken coin DGB. geçen ay 100sat civarında seyreden fiyatı tekrar eylül seviyelerinde 30sata kadar düştü. üzmeyecek bir miktar alım yaptım. ciddi biçimde pumplanırsa köşeyi dönerim size de parti veririm
|
|
|
|
Crypto-irkek
|
|
March 28, 2017, 12:26:36 PM |
|
Radsdaki alim emirlerine bakin.
|
|
|
|
gokhan17
|
|
March 28, 2017, 12:44:21 PM |
|
Btc düşerse alt coinler gene katlıycak gibi 60 xmr aldım 0.0172xxx den bakalım nasıl olacak hafta sonuna kadar 0.20 olurmu dersiniz ?
|
|
|
|
TaliskerDarkStorm
|
|
March 28, 2017, 12:54:42 PM |
|
adamlar bcn pumpluyor. şaka gibi. bunu da görmek nasip oldu.
|
|
|
|
vincetcm
|
|
March 28, 2017, 01:01:29 PM |
|
Btc düşerse alt coinler gene katlıycak gibi 60 xmr aldım 0.0172xxx den bakalım nasıl olacak hafta sonuna kadar 0.20 olurmu dersiniz ?
Benim kişisel fikrim haftasonuna doğru çogu insan ya full BTC ye yada Dolara geçecek, çok az bir kısım altcoinlere kayar. Fork olduğunda ne olacağını kestiremeyen dolara, fork olduğunda aynı miktarda BTU kazanmak isteyen Bitcoine kayacaktır. Ben RADs a girdim dün %40 kayıp, zararı çıkarsam BTC ye geçicem... Başta da söylediğim gibi bunlar benim kişisel görüşümdür.
|
|
|
|
Crypto-irkek
|
|
March 28, 2017, 01:09:20 PM |
|
Benim kişisel fikrim haftasonuna doğru çogu insan ya full BTC ye yada Dolara geçecek, çok az bir kısım altcoinlere kayar. Fork olduğunda ne olacağını kestiremeyen dolara, fork olduğunda aynı miktarda BTU kazanmak isteyen Bitcoine kayacaktır. Ben RADs a girdim dün %40 kayıp, zararı çıkarsam BTC ye geçicem... Başta da söylediğim gibi bunlar benim kişisel görüşümdür. Altlar bukadar hareketliyken kimse dolara gecmez. Radstanda korkma. Bu hafta güzel action olacak. 100k den biraz daha alim yaptim ben. Satis nedeni traderlerin adetidir. Buy the rumors sell the news'tir. Sakin zararina satma!
|
|
|
|
gokhan17
|
|
March 28, 2017, 01:24:16 PM Last edit: March 28, 2017, 01:47:01 PM by gokhan17 |
|
Ass lan bcn ye ne oldu ahahahahahhahah Nasıl bi sinema nasıl bi film çözemedim ama kaza kudret kazdığım bcn vardı satem şunları bidaha böyle fırsat gelmez hatta kartın birini bcn kazımına ayırayım haydaaa bcn kazamıyorum minergate bağlantı sorunu veriyo ne ollacak herkes bnc kazmaya başladı
|
|
|
|
Baser
|
|
March 28, 2017, 01:38:56 PM |
|
yabancı forumlarda birisi şunu yazmış İçinde "Bit" ismi geçen herhangi bir şey üzerinde pump yapıldı. Bitcoin Dark, Bitstar, Bitcrystals polo üzerindeki diğer küçük paralar da hareketleniyor. Aklımıza Bytecoin gelmedi tabi...
|
|
|
|
exortis
|
|
March 28, 2017, 01:45:27 PM |
|
valla tek beklenti coinbase 3.bir coin satışı yapacaklarını belırttıler ama bu nedır bılınmıyor dash veya monero dıyorlar dashı ucuran bu oldu zaten,ama fbi falan takip edilemeyen bir coinin satışına izin vermez diyende çok coinbase sonuçta abd firması,o yuzden benım goruşume göre ne dash ne monero coinbase e eklenecek coin. bence bir ihtimal litecoin eklenebılır
|
|
|
|
temmuz
|
|
March 28, 2017, 01:49:17 PM |
|
Keske bcn bountysine yada xbc bountysine gireydim. Bakayim belkide girmisimdir
|
|
|
|
exortis
|
|
March 28, 2017, 01:50:08 PM |
|
arkadaşlar kimseyi yonlendirmeyeyım de bu imzamdaki wetrust çok para topladı %10 bonus devam edıyor ben ufakta olsa bir yatırım yaptım,az bır suresı kaldı borsaya gırmeye ytd ama bır ınceleyın ekip falan saglam. 703 btc ve 68,347 eth toplandı
|
|
|
|
|