exortis
|
|
April 24, 2017, 09:13:56 AM |
|
ben olsan takıp ederek etc,ltc ve xmr alırdım uygun fıyatlardan ama azar azar alırım,duserse hafıften yıne toplar malıyetımı dusururum genellıkle 3 btc ıle ıslem yapıyorum kesınlıkle 2 btc xmr,etc,eth ve ltc de tutuyor kalan 1 btc ılede pumplara dalmaya calısıyorum,karda olsa zararda olsa saglam altcoınlerden gelen kar durumu kurtarıyor
|
|
|
|
ahmtyks
Newbie
Activity: 29
Merit: 0
|
|
April 24, 2017, 09:43:32 AM |
|
LTC neden düştü acaba? iş yerinde gelişmelerden haberdar olamıyorum pek 17 den girdik 15e doğru gidiyor
|
|
|
|
WaDa
|
|
April 24, 2017, 09:54:51 AM |
|
LTC neden düştü acaba? iş yerinde gelişmelerden haberdar olamıyorum pek 17 den girdik 15e doğru gidiyor
etcnin yükseldiğini gören etc ye koşuyor
|
|
|
|
exortis
|
|
April 24, 2017, 10:04:45 AM |
|
arkadaşlar japonyada ekonomık krız var,para basmaya başlamışlar. bıtcoın pıyasasının %40 ı japonanın elınde ve bu durum bıtcoının fıyatını yukseltecektır
|
|
|
|
coinzoid
|
|
April 24, 2017, 10:18:19 AM |
|
ETC'nin fiyatını 24 saatte %22 fırlatan sebep nedir? Elimde 4 BTC var. 2 BTC'yi altcoinlerde değerlendirmek istiyorum. Stratis ve ETC için düşünceniz nedir?
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
April 24, 2017, 10:24:16 AM |
|
pivx,ark ve bela hakkında düşünceleriniz neler dir ? pivx 160k dan aldım şuan 90k ark 19k dan aldım şuan 12k bela 14k dan aldım 3 haftadır 9-10k ciddi yardıma ihtiyacım var... Teşekkürler. niye, neye dayanarak aldin abi bunlari, bu fiyatlardan. onu soylersen ben yardimci olmaya calisayim. bi çok yerde pivx ve ark poloya girecek diye okuduğum için bunları aldım ayrıca bi arkadaşım bela nın sağlam projesi olduğunu söyleyip 50 bitcoin yatırdığını söyleyince aldım abi öncelikle 1, shitcoine 50 btc yatırım yaptım diyen adama inanma, eğer hakikaten yaptıysa şu anki fiyatının 10x az halinde yapmıştır, ki o da onu balina yapar (pumpı da o yapmalı bu halde). yok bu fiyattan aldıysa zaten arkadaşlığını kes. birçok yerde polo'ya girecek coinlerin konuşulması spekülasyondur. elbette piyasayı spekülasyonlar yönlendirir ancak bunlar içinde de güvenilirlik katmanları vardır. polo'ya girecek coinlerin spekülasyonu tamamen hayali ve desteksiz sallamalardan mevcuttur. mesela destekli spekülasyon ne olabilir? ether alliance'ye sansasyonel yeni bir üye alınacağı duyurulur. bunun microsoft mu, apple mı olacağı tartışılır. zannediyorum ana mesajı anladın, başkalarının ipiyle kuyuya inmek bu piyasada çok tehlikeli. elbette görüşleri fikirleri oku, ancak analiz olmayan fikirlere riayet etme. şu yükselir, bu çıkar gibi yazımları görmezden gel. okuduğun analizlerin üzerine de kendi analizini koy.
|
|
|
|
WaDa
|
|
April 24, 2017, 10:40:11 AM |
|
pivx,ark ve bela hakkında düşünceleriniz neler dir ? pivx 160k dan aldım şuan 90k ark 19k dan aldım şuan 12k bela 14k dan aldım 3 haftadır 9-10k ciddi yardıma ihtiyacım var... Teşekkürler. niye, neye dayanarak aldin abi bunlari, bu fiyatlardan. onu soylersen ben yardimci olmaya calisayim. bi çok yerde pivx ve ark poloya girecek diye okuduğum için bunları aldım ayrıca bi arkadaşım bela nın sağlam projesi olduğunu söyleyip 50 bitcoin yatırdığını söyleyince aldım abi öncelikle 1, shitcoine 50 btc yatırım yaptım diyen adama inanma, eğer hakikaten yaptıysa şu anki fiyatının 10x az halinde yapmıştır, ki o da onu balina yapar (pumpı da o yapmalı bu halde). yok bu fiyattan aldıysa zaten arkadaşlığını kes. birçok yerde polo'ya girecek coinlerin konuşulması spekülasyondur. elbette piyasayı spekülasyonlar yönlendirir ancak bunlar içinde de güvenilirlik katmanları vardır. polo'ya girecek coinlerin spekülasyonu tamamen hayali ve desteksiz sallamalardan mevcuttur. mesela destekli spekülasyon ne olabilir? ether alliance'ye sansasyonel yeni bir üye alınacağı duyurulur. bunun microsoft mu, apple mı olacağı tartışılır. zannediyorum ana mesajı anladın, başkalarının ipiyle kuyuya inmek bu piyasada çok tehlikeli. elbette görüşleri fikirleri oku, ancak analiz olmayan fikirlere riayet etme. şu yükselir, bu çıkar gibi yazımları görmezden gel. okuduğun analizlerin üzerine de kendi analizini koy. Haklısınız Hocam Teşekkür ederim..
|
|
|
|
arkanya
Newbie
Activity: 56
|
|
April 24, 2017, 10:45:52 AM |
|
Benim anladığım bir şey varsada şu ki ; gerçek zamanlı haberleri takip edenler analiz leri sağlam olanlar sağlam tespitleri olanlar güzel nokta atışları yapıyorlar. Bu sende bende varsa bende sende kazanmaya başlamışız demektir ki bende yok çünkü çok yeniyim ve inanki nereden nasıl başlayacağımı bilemedigim için zamana bıraktım forumlar haberler vs takip etmeye ve analiz öğrenmeye çalışıyorum.
İkinc bir tespitim de şuki ; balinalar neye göre hareket ediyor anlamadım ama bu balinalar pumpcu ekipler nereye vurdularsa sen de dalgayı doğru zamanda yakaladıysan kazanırsın yoksa pump larda tokata gelme ihtimalin çok yüksek. Pumcuların balinaların psikolojisinde gerçekten detaylar analizler vs varmı yoksa ellerindeki hacimle mi dönüyor dünyaları bunu gerçekten tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir.
Fikir verenlerin analiz program çizelgeleri ve detaylı haberleri yok ise sadece zararını kurtarmak veya senide ona ortak yapmak için öneride bulunuyor burada dikkatli olmak lazım.
|
|
|
|
burakalkap
Newbie
Activity: 13
|
|
April 24, 2017, 11:52:16 AM |
|
poloniexde kimlik onayı olmadan withdraw yapılamıyor mu artık? F2A etkin ama kimlik onayım yok çekim yapabilir miyim? teşekkürler
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
April 24, 2017, 12:15:39 PM |
|
poloniexde kimlik onayı olmadan withdraw yapılamıyor mu artık? F2A etkin ama kimlik onayım yok çekim yapabilir miyim? teşekkürler
kimlik onaysızda yapılıyor fakat onaysız hesaplarda 2 bin usd limit var günlük bu kadar deposit veya withdrawal yapabilirsiniz.
|
|
|
|
|
CanErik
|
|
April 24, 2017, 06:14:32 PM |
|
Merhaba;
Gnosis tokenlar poloda işlem görmeye başlıyormuş. Açık artırma başladığı gibi bittiğinde göre yarın işlemler başlar herhalde.
İyi dileklerimle
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
April 24, 2017, 06:18:01 PM |
|
Merhaba;
Gnosis tokenlar poloda işlem görmeye başlıyormuş. Açık artırma başladığı gibi bittiğinde göre yarın işlemler başlar herhalde.
İyi dileklerimle
poloya girmeden önce bir şekilde tedarik edemiyoruz değil mi hocam? bu arada teşekkürler bilgilendirdiğin için.
|
|
|
|
CanErik
|
|
April 24, 2017, 06:36:15 PM |
|
Merhaba;
İyi dileklerimle
poloya girmeden önce bir şekilde tedarik edemiyoruz değil mi hocam? bu arada teşekkürler bilgilendirdiğin için. [/quote Merhaba; Malesef ICO harici tek satış bu gündü. Fiyatlanma doğru yapıldıysa kar satışları ile işleme başlayacaktır. İyi dileklerimle
|
|
|
|
exortis
|
|
April 24, 2017, 06:42:12 PM |
|
Rep bu kadar deger kazanmiskenn moneronun 20$ bandina kazik cakmid olmasini bir anlam veremiyorum.Yatirimcisini kusturmekmi istiyordur nedir
|
|
|
|
goraset (OP)
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
April 24, 2017, 06:56:50 PM |
|
Rep bu kadar deger kazanmiskenn moneronun 20$ bandina kazik cakmid olmasini bir anlam veremiyorum.Yatirimcisini kusturmekmi istiyordur nedir
rep monero bağlantısını, nasıl kurdunuz anlayamadım, rep ether bazlı token, monero anonimliği ön planda tutan banbaşka bir coin
|
|
|
|
hiburak
|
|
April 24, 2017, 07:10:02 PM |
|
Merhaba;
İyi dileklerimle
gnosis polo'ya bir hafta sonra girecek.
|
|
|
|
goraset (OP)
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
April 24, 2017, 07:15:18 PM |
|
Merhaba;
İyi dileklerimle
gnosis polo'ya bir hafta sonra girecek. aynen gnosis ico bittikten bir hafta sonra girecek diye tweet atmışlar, 5 dk da bittiği için 1 haftası var. bu arada gnosis augur çakmasıymış, gnosis icosunun çok hızlı bitmesi repide uçurmuş, yine birşeyler dönüyor ama bakalım
|
|
|
|
CanErik
|
|
April 24, 2017, 07:18:30 PM |
|
Merhaba;
İyi dileklerimle
gnosis polo'ya bir hafta sonra girecek. Merhaba; Haklısınız, tweeti yeni gördüm.
|
|
|
|
hiburak
|
|
April 24, 2017, 07:36:47 PM Last edit: April 24, 2017, 10:34:02 PM by hiburak |
|
Merhaba;
İyi dileklerimle
gnosis polo'ya bir hafta sonra girecek. aynen gnosis ico bittikten bir hafta sonra girecek diye tweet atmışlar, 5 dk da bittiği için 1 haftası var. bu arada gnosis augur çakmasıymış, gnosis icosunun çok hızlı bitmesi repide uçurmuş, yine birşeyler dönüyor ama bakalım gnosis ile ilgili baya bir beklenti var. augur'u uzun vadede geçebilir. yalnız gno tokenlarının wiz tokenlarının üretiminde kullanılacak olması, ve gnosis platformunda bu wiz tokenlarının kullanılacak olması kafaları karıştırıyor. bir de satılmayan baya bir gno var. 10 milyon gno'nun yaklaşık 400 bini satılmış oldu.
|
|
|
|
|