gokturk_34
Member
Activity: 106
Merit: 10
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
|
|
April 25, 2017, 05:54:31 AM |
|
Günün takibe değer coini Ripple... Bir haftadır 2300-2500 sat arasında günlük 3-5 bin BTC arası topladılar. Ve bugün 2600 sat ı geçti. Yeni bir dalga başlayabilir. Haberlerle de desteklenirse tüm destekleri kırabilir. 3000 Sat tan sonra yoğun satış yeme ihtimali de var, çünkü bir önceki Pump'ta milletin eline vermişlerdi. Ancak bildiğiniz üzere P&D sık yapılan bir coin olduğu için bütün yumurtaları aynı sepete koymamak lazım.
Selamlar
|
|
|
|
exortis
|
|
April 25, 2017, 08:33:34 AM |
|
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
April 25, 2017, 08:41:55 AM |
|
Günün takibe değer coini Ripple... Bir haftadır 2300-2500 sat arasında günlük 3-5 bin BTC arası topladılar. Ve bugün 2600 sat ı geçti. Yeni bir dalga başlayabilir. Haberlerle de desteklenirse tüm destekleri kırabilir. 3000 Sat tan sonra yoğun satış yeme ihtimali de var, çünkü bir önceki Pump'ta milletin eline vermişlerdi. Ancak bildiğiniz üzere P&D sık yapılan bir coin olduğu için bütün yumurtaları aynı sepete koymamak lazım.
Selamlar
Ripple konusunda haklısın.Dün 2500'den aldım.3000 görürse satarım.2 hafta önce 3100-3200 civarı idi ripple.o fiyattan satış geliyor 2500'den topluyorlar.Bu tarz coinlerde ciddi bir yükseliş ve iniş kısa vadede beklemek zor hacmi büyük coinler.Uzun vadede kazandıracağı muhakkak ama düşükken alıp yükseldiğinde satıp o döngüde elimizdeki adet sayısını arttırmak kısa vadeli düşünenler için daha mantıklı.
|
|
|
|
needmoney
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
|
|
April 25, 2017, 07:50:43 PM |
|
Ripple son 7k değeriyle short pozisyonumu patlattığı için bir daha girmem Şaka bi yana bana hala çok primli geliyor.
|
|
|
|
Willeampere
|
|
April 25, 2017, 10:20:21 PM |
|
Ripple son 7k değeriyle short pozisyonumu patlattığı için bir daha girmem Şaka bi yana bana hala çok primli geliyor. Ripple çok kar bırakıyor gerçekten, benim gibi işi bilmeyen adam bile kazanıyor, haberlerini takip etmiyorum, 0.028 den almıştım bugün sattım.
|
|
|
|
bigbooss
|
|
April 26, 2017, 09:29:32 AM |
|
650 den. Alım yapıp çıkmaz diye sattım, bu işler hep böyle oluyor zaten Xrp için konuşuyorum
|
|
|
|
gokturk_34
Member
Activity: 106
Merit: 10
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
|
|
April 26, 2017, 12:09:00 PM |
|
400-500 sattan, bu fiyatlara çıkan XRP elbet bana da çok primli geliyor ancak haberler ilginç... 40 yıllık hantal swift sistemini yerinden sarsacak bir teknoloji ve merkezi... Bankalar açısından düşünürsek; merkezi olmayan bir yapıyı kendi sistemlerine entegre etmezler. Ama Ripple şirketleşmiş, merkezi bir yapı... 2-3 günlük transfer süresini sadece dakikalara indiriyor ve bankalar arası kur farklarını minimize ediyor.
Kendi adıma, küçük bir miktar da olsa alınabilir bir risk alıp x4 kadar beklemeyi düşünüyorum. Sabrıma yenik düşmezsem...
Selamlar
|
|
|
|
themoonmic
Newbie
Activity: 41
Merit: 0
|
|
April 26, 2017, 12:48:31 PM |
|
Xem tırmanıyor 1 milyar marketcap hedef
|
|
|
|
aborjin
|
|
April 26, 2017, 02:10:59 PM |
|
ether 100 $ gidiyor. treni kaçırdık bari bunu yakalayalım. ah ether değerini anlayamadık senin. Ether'i önümüzde ki zamanda iyi izleyin
|
|
|
|
BKT
Newbie
Activity: 23
|
|
April 26, 2017, 02:19:55 PM |
|
Temmuz - Ağustos ayları için LTC'de hedef 60$ ETC'de ise 45$ olabilir mi? Ne dersiniz?
|
|
|
|
arkanya
Newbie
Activity: 56
|
|
April 26, 2017, 02:32:01 PM |
|
Temmuz - Ağustos ayları için LTC'de hedef 60$ ETC'de ise 45$ olabilir mi? Ne dersiniz?
Herkeste bir beklenti var ama ne ne kadar tutar bilinzmez
|
|
|
|
exortis
|
|
April 26, 2017, 02:41:47 PM |
|
ether 100 $ gidiyor. treni kaçırdık bari bunu yakalayalım. ah ether değerini anlayamadık senin. Ether'i önümüzde ki zamanda iyi izleyin 2017 sonuna dogru 100$ anca olur
|
|
|
|
ikm
|
|
April 26, 2017, 03:05:08 PM |
|
ether 100 $ gidiyor. treni kaçırdık bari bunu yakalayalım. ah ether değerini anlayamadık senin. Ether'i önümüzde ki zamanda iyi izleyin 2017 sonuna dogru 100$ anca olur bu piyasada öyle bir durum yok yarın olur azımız açık bakarız
|
|
|
|
|
Mimar
|
|
April 26, 2017, 06:12:23 PM |
|
Gnosis Poloniexe eklendiği an aynı anda augurun fiyatı fırlayacak bence yukarı. Şimdiden biraz alıp stoklamak lazım
|
|
|
|
|
sezyumx
|
|
April 26, 2017, 07:15:58 PM |
|
Çok ilginç hiç akbank dan beklemezdim. Garanti ve finansbank olacagını düsünürdüm.
|
|
|
|
modsa
|
|
April 26, 2017, 07:32:03 PM |
|
Tolga Ulutaş, Executive Vice President in charge of Akbank Direct Banking: “We are excited and happy to be the first bank in Turkey to take the important step of using blockchain technology for international money transfer services. We believe that this new phase in technology will increase speed and transparency for our customers while at the same time reducing costs and providing a higher quality of service.” Şaşırdım.
|
▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■ SPARKSTER ■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬▪ ▪ ▪ ▪ ▪ Run ‘Smart Software’ at 10 Million TPS! Crowdsale Starting Soon ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ Website | Telegram
|
|
|
gokhan17
|
|
April 26, 2017, 08:08:01 PM |
|
Tolga Ulutaş, Executive Vice President in charge of Akbank Direct Banking: “We are excited and happy to be the first bank in Turkey to take the important step of using blockchain technology for international money transfer services. We believe that this new phase in technology will increase speed and transparency for our customers while at the same time reducing costs and providing a higher quality of service.” Şaşırdım. Türkiyeninde bi yerden başlaması gerekiyordu, bizler için olumlu gelişme, umarım yarı yolda kalmaz.
|
|
|
|
vincetcm
|
|
April 26, 2017, 08:30:24 PM |
|
Tolga Ulutaş, Executive Vice President in charge of Akbank Direct Banking: “We are excited and happy to be the first bank in Turkey to take the important step of using blockchain technology for international money transfer services. We believe that this new phase in technology will increase speed and transparency for our customers while at the same time reducing costs and providing a higher quality of service.” Şaşırdım. Türkiyeninde bi yerden başlaması gerekiyordu, bizler için olumlu gelişme, umarım yarı yolda kalmaz. Ardından garanti gelecek
|
|
|
|
|